Renegade napísal:yegon napísal:nuz celkom islo dnes
shipol som na prvy pokus na Paradise satelit na Paradise poker tour v Prahe 1100EUR package v 33E rebuy turnaji, rebuy som nerobil len addon cize to bolo za 66E - inak soft je katastrofalny, bol som rozhodnuty uz dalsiu nehrat ale radsej sa kupit priamo, stale som na ten stol zabudal a bol som tam sitoutnuty. No ale kedze package bol len jeden a skoncil som teda 1/24 tak ma to celkom potesilo
okrem toho sa darilo na U***et kde som trafil satelit na U***et Open v Budapesti je to 2750EUR package
chvilku potom som este vyhral ticket na dalsi 300EUR U***et open supersatelite - musim to nejak dohodnut so supportom lebo na U***et sa tusim viac ticketov na jeden event vyhrat neda tak uvidime
Yegon ma za domom strelnicu v maringotke a trenuje strelbu na tokeny.
Super trefa, gratulujem k peknemu hatricku.
Tak uz zacinam sliapat yegonovi na paty
Dnes v noci som na Partypokry vyhral ticket na supersatelit WPT v hodnote 800$. a ked sa podari tak ziskam balicek v hodnote 15000$
Takze drzte vsetci palce aby to vyslo a slubujem ze z WPT urobim pre vas report.
(takze uz bojujem o EMOP a WPT. Este asi nieco skusim ked je teraz tak priaznive obdobie na tokeny )