lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
hnusny spot obv...ja sa do HU nevyznam, tak neviem aky moze mat tvoj super calling range na tvoj 3bet, ale ten flop mi prijde taky skaredy, ze by som ho v 6max asi iba checkol, hlavne ked sme tak deep. Ci to je rozumne v HU, to neviem. aj ten river call, to iste.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
jeho fold to 3bet bol 20% a pfr 60% cize jeho 3bet calling range je skoro 50% ruk, mozno aj viac kedze sme deep, zaroven uz sa mi stalo ze mi v 3bet pote dorovnal 2 barrelly so 44 na boarde J62Q a chasoval kazdy gutshot takze betovat flop urcite budem
otazka je ci sa na river moze dostat a betovat ho s 2pair/setom tymto sposobom alebo jeho range je len Tx
otazka je ci sa na river moze dostat a betovat ho s 2pair/setom tymto sposobom alebo jeho range je len Tx
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE napísal:Decká, neviem čo sa tu bláznite, 50/40 je imo úplne štandard. Možno o chlp viac ako som zvyknutý 46/38, ale proste neviem nad čím ochkáte
prave pozeram prinnyraiding a dozvedel som sa ze moje dlhodobe HU stats 51/44 znamenaju ze som maniak
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:TuKE napísal:Decká, neviem čo sa tu bláznite, 50/40 je imo úplne štandard. Možno o chlp viac ako som zvyknutý 46/38, ale proste neviem nad čím ochkáte
prave pozeram prinnyraiding a dozvedel som sa ze moje dlhodobe HU stats 51/44 znamenaju ze som maniak
to muselo byt dake komunisticke vydanie prinnyraidingu
ja hram 57/47 PO 100K rukach ale ked hram s regom tak hram vacsinou ovela viac
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
sorry ze spamujem tento blog ale chcem sa opytat co to znamena ked v grafe moja cervena ciara ide zavratne smerom hore nad modru a zelenu.
Dakujem za vysvetlenie.
Je ta asi nieco zle ked sa pozeram na porovnania grafov ktore tu zverejnujete a mate to uplne opacne ako ja
PS: je to graf z asi len 500 ruk a aj tak ho sem neviem hodit.Som proste uplny antitalent na obrazky.
Dakujem za vysvetlenie.
Je ta asi nieco zle ked sa pozeram na porovnania grafov ktore tu zverejnujete a mate to uplne opacne ako ja
PS: je to graf z asi len 500 ruk a aj tak ho sem neviem hodit.Som proste uplny antitalent na obrazky.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:PS: je to graf z asi len 500 ruk a aj tak ho sem neviem hodit.Som proste uplny antitalent na obrazky.
takto?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
no skoro nieco take ale vsetky ciary su tesne nad tou ciernou a cervena je medzi zelenou a modrou
-
Znamena to iba to, ze pokial modra ide hore tak na showdownoch vyhravas s vacsinou ruk, pokial ide rovnobezne s ciernou, tak vyhravas zhruba polovicu ruk a ak ide dole tak prehravas skoro kazdy showdown. Viazu sa k tomu statistiky WTSD = went to showdown a teda ako casto sa dostanes na showdown. Je to vlastne realny obraz toho ci vyhras alebo prehras na showdowne.
Cervena je presny opak a teda je to statistika ktora zaznamenava vyhry/prehry kedy si sa na showdown nedostal. Ak si foldol v nejkom velkom pote, cervena ide dolu. Pokial super foldol napr. na rivri a ty si zobral velky pot, cervena ide hore.
Zelena je uz len sucet tychto dvoch = ukazuje realny stav $.
Cervena je presny opak a teda je to statistika ktora zaznamenava vyhry/prehry kedy si sa na showdown nedostal. Ak si foldol v nejkom velkom pote, cervena ide dolu. Pokial super foldol napr. na rivri a ty si zobral velky pot, cervena ide hore.
Zelena je uz len sucet tychto dvoch = ukazuje realny stav $.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Znamena to iba to, ze pokial modra ide hore tak na showdownoch vyhravas s vacsinou ruk, pokial ide rovnobezne s ciernou, tak vyhravas zhruba polovicu ruk a ak ide dole tak prehravas skoro kazdy showdown
No nevyhravas s vacsinou ruk, ale vyhravas viac BB ako prehravas . Moze sa aj stat, ze mas na showdowne vyhravas 50% ruk a pritom ide modra pekne hore = ked si myslis, ze si popredu tak zvacsujes pot alebo dobre indukujes bluffy a ked si myslis, ze popredu nie si, tak sa snazis drzat pot co najmensi .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tak potom v podstate mozem byt relativne spokojny aj ked to budem musiet trochu zmenit.
cervena je v pohode a modru by som mal mat asi trochu vyssie.Zelena by potesila uplne najvyssie
cervena je v pohode a modru by som mal mat asi trochu vyssie.Zelena by potesila uplne najvyssie
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.