lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
1300 hands = -10BI
poker is fun
poker is fun
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
aj HU aj 6max
na HU som trosku odtiltoval a na 6maxe som si zase nabiehal s KK, QQ a JJ do AA a samozrejme set over set uz je standard
ale musim na sebe vyrazne popracovat mam iadne medzery v hre
na HU som trosku odtiltoval a na 6maxe som si zase nabiehal s KK, QQ a JJ do AA a samozrejme set over set uz je standard
ale musim na sebe vyrazne popracovat mam iadne medzery v hre
-
yegon napísal:mam iadne medzery v hre
Si vynechal pismenko, aby si fanclub mohol doplnit "z"?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
po par dnovej pauze to zapnem a hned facka z jednej, druhej, tretej, ..... strany
radsej som to rychlo vypol kym sa neprihlasi este aj tilt
a toto je mojich poslednych 3k hands - ked sa dari tak sa dari - myslim ze tam ma nejake 3 x set over set + si zopar superov dovolilo flopnut flushe na mna + ale zo 600 je tilt
radsej som to rychlo vypol kym sa neprihlasi este aj tilt
a toto je mojich poslednych 3k hands - ked sa dari tak sa dari - myslim ze tam ma nejake 3 x set over set + si zopar superov dovolilo flopnut flushe na mna + ale zo 600 je tilt
-
Huh, crap, okamžite si dávam výchovný 2 dňový ban za to vyplakávanie v mojom blogu za tie BE sessions
Hádam sa to čoskoro polepší. Vo vzduchu je nejaký vírus, ktorý ničí Hariba, teba a trochu aj mňa
Hádam sa to čoskoro polepší. Vo vzduchu je nejaký vírus, ktorý ničí Hariba, teba a trochu aj mňa
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tak som zbaleny a o 4-tej rano ficim na letisko aj s celou rodinkou smer Lisabon a potom Dublin
Lisabon je udajne nadupane mesto s kopcom pamiatok tak sa tesim aj na turisticku cast cesty ale pravdu povediac rad by som na tieto vecio mal co najmenej casu z dovodu zotrvania v turnaji - tajne dufam v nejaky velky vysledok lebo inak si zo mna 7castle bude robit srandu uz natrvalo
Lisabon je udajne nadupane mesto s kopcom pamiatok tak sa tesim aj na turisticku cast cesty ale pravdu povediac rad by som na tieto vecio mal co najmenej casu z dovodu zotrvania v turnaji - tajne dufam v nejaky velky vysledok lebo inak si zo mna 7castle bude robit srandu uz natrvalo
-
yegon napísal:tak som zbaleny a o 4-tej rano ficim na letisko aj s celou rodinkou smer Lisabon a potom Dublin
Dufam, ze prinesies uspech a vela fotiek
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Jj vela fotiek
Ides tam na turnaj? No aj ja verim v nejaky dobry vysledok ide ti Live Poker cize
Ides tam na turnaj? No aj ja verim v nejaky dobry vysledok ide ti Live Poker cize
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
yegon napísal:tak som zbaleny a o 4-tej rano ficim na letisko .... smer Lisabon a potom Dublin....
yegon a pekny lov
Lisabon je ten EMOP a v Dubline je aky turnament? Tiez EMOP?
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.