LOL fakt mi ten poker pripada ze to nie je stare dobre "2 kroky vpred 1 krok spat" ale "2 kroky vpred 1,89 kroku spat". Ked sa chvilku dari tak po par dnoch prichadza downswing ktory cloveku hned zrusi akykolvek naznak prehnaneho sebavedomia.
Z poslednych 5 dni som mal len jeden plusovy aj to len nieco pod +200USD ostatne vsetko minusy okolo -1000USD. No nepotesi. Napriek tomu si verim a citim ze stale sa mi nejako to pokrove rozmyslanie utriasa v hlave. Moje myslienkove pochody su o dost ine nez boli pred rokom a myslm ze vela situacii mam uz zvladnutych - stale je ale vela co sa ucit a musim zacat poctivejsie pracovat na analyzach sessions, postovani ruk na fore a pozerani videi co som tento mesiac dost zanedbaval.
Dnes sa diali veci uplne standardne ale ked to cloveka takto tlaci kazdy den cely tyzden a este sa to zase nakopi vsetko po sebe tak to nepotesi. Standardne zase najviac smoly bolo na NL600-kovych stoloch. Tento limit ma asi nema rad
tesim sa na nejaky heater na nom. BTW NL600 mi pride o dost narocnejsia nez NL400 - je problem na nej najst dobry stol vacsinov sedia regovia - fishiek je velmi poskromne, takze ani do buducnosti neplanujem hrat vylucne tento limit ale kombinovat ho s NL400 a ked vyrastiem (a aj moj bankroll) tak budem kombinovat NL400-NL1000 s tym ze ak by sa darilo tak planujem skocit na NL1000 sposobom ze budem hrat len tento limit a budem tableselectovat medzi Stars, Party a Fulltiltom.
tu je dnesny graf (zajtra prosim konecne nejaku pozitivnu session):
- 2009-03-30-gr.jpg (117.25 ) Zobrazená 1678 krát
no a tu je moje tohtomesacne posobenie (vlastne sa to da nazvat shot) na NL600:
- 600.jpg (96.3 ) Zobrazená 1669 krát