Najbližšie spravým video z mojej session, aby ste mi mohli poradiť. Budem rád ak od Vás dostanem spätnú väzbu a budem môcť popracovať na odstránení chýb, ktoré robím pri hre.

slemo69 napísal:video je super napad a nedaj sa odradit, nemyslia to zle
maikyabc napísal:Čo hovoríte na to ako som zahral 76o so SB, proti shortovi na BB. Podľa wizardu je to push.![]()
maikyabc napísal: Pôjde o 6 stolov, SNG pre 45 hráčov s buyinom $0.25. Video má niečo málo cez dve hodiny a uploadnem ho na youtube.
maikyabc napísal:Aktuálne mám dilemu či mám prejsť na vyššie limity SNG turnajov. Momentálne hrám 45 players SNG $0.25 (reg speed), a v priebehu 7 dní som svoj BR zdvojnásobil.
Pokračovať by som mal na 45 players SNG $0.50 Turbo.![]()
"Ísť či neísť?" to je otázka. Môj BR na tento limit by bol 59 BI.
haman napísal:maikyabc napísal:Čo hovoríte na to ako som zahral 76o so SB, proti shortovi na BB. Podľa wizardu je to push.![]()
ja by som to nepushol, ale foldol. ale ja nehram podla wizardu. Vo wizarde treba nastavit spravne ranges, aby vedel poradit.maikyabc napísal: Pôjde o 6 stolov, SNG pre 45 hráčov s buyinom $0.25. Video má niečo málo cez dve hodiny a uploadnem ho na youtube.
a. 2 hodiny je celkom dost narocne pre divaka.
b. 6 stolov - dufam, ze sa nebudu prekryvat, ale ich mas vedla seba, aby sa to dalo sledovat.
c. Bude to bez tvojho komentara, ze ako si v jednotlivych spotoch uvazoval?
d. youtube ti dovoli 2hod video? grats.maikyabc napísal:Aktuálne mám dilemu či mám prejsť na vyššie limity SNG turnajov. Momentálne hrám 45 players SNG $0.25 (reg speed), a v priebehu 7 dní som svoj BR zdvojnásobil.
Pokračovať by som mal na 45 players SNG $0.50 Turbo.![]()
"Ísť či neísť?" to je otázka. Môj BR na tento limit by bol 59 BI.
d. Ist. Len si trochu budes zvykat na turbo rezim. Ked ti to nepojde a padnes 40BI, vratis sa.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.