M4r3kk1 napísal:mate vytvorenu 3betovaciu a 4betovaciu range, ktoru rozsirujete/zuzujete podla villiana alebo 3b a 4b podla kariet a ci sa to akurat hodi ?
na entraction sa v poslednej dobe dost blaznia hraci na NL20, vela z nich ma 3bet okolo 9-10%. Je to nejake popularne, ako keby vysla nejaka nova 3bet knizka. Tiez by som sa to chcel naucit lepsie exploitovat.
3betujem a 4betujem podla hracov a pozicii. Ax a Kx ruky ako bluff. Robim to voci takym, co maju vysoky steal a foldToResteal. Velkost 3betu menim podla toho ako casto (ne)folduju na 3bety. Sizing davam rovnaky for value aj ako bluff. Ked bluffujem a dostanem call, tak obcas skusim 1 and done barrel.
KK a AA skor flatujem, lebo oni mavaju vysoky foldTo3bet a foldTo4bet. Radsej underrepnem ruku a necham ich barrelovat (to tiez lubia a davaju 3/4 potove barrely).
Co mi viac robi problems su squeeze na cca 15x, ktore uz nejde light/4betnut, aby som sa do toho nezamocil moc.
Inak v tomto combatovani podla mna neni su peniaze ukryte na mikrolimitoch , len stracas energiu na tom a herna si madli ruky na rakoch.