Ahojte volám sa matej ale prezívajú ma FeFe mam 20r som z Levíc ale teraz študujem na STU v BA takze vicej som v Ba ako v Lv. Rozhodol som sa pre založenie blogu aby som mohol diskutovať moje ruky z ostatnými hráčmi. Zameriavam sa na SNG a MTT turnaje minulú nedeľu som vložil na PS 10 USD a povedal som si že kde ďalšiu nedeľu budem v pluse tak začnem písať blog a mám tam 27USD zacal som hrat O.25USD 45plaiers TURBO NLH teraz hram o.50 USD 45 turbo plaiers a sem tam si zahram 1USD bud mtt ale tiez 45 pl turbo tieto turnaje mi celkom vyhovujú. Keďže som študent tak na hranie nemám až tak času niekedy hrám 3 hodiny niektoré dni to ani nezapnem . Poker hrám už tak 3 možno 4 roky väčšinou sme hrali z kamošmi na bytoch a v baroch ale cez stredu cez prestávky zo spoluziakmi (niekedy aj cez hodiny ´-skoro každý deň som si zarobil na desiatu

) bol som už aj na par turnajoch po herniach v lv nr a ba v live pokri som 300e v pluse mozno si teraz poviete ze to je nič ale som studen a este ktomu nie z bozatej rodiny povedal by som prave naopak ale o tom inokedy. Naopak v on-line som už asi 100 e prehral prvý vklad na pradise 20E odislo to ani neviem ako potom som z poker strategi dostal 50 na pacificku mal som tam 200 ale zase nič

a 2 mesiace do zodu na party poker ale tam doteraz nechápem tých hráčov a speed sng 3 min lvl blindy mi vôbec nesedeli lebo za chvíľočku ste boli fol push fazy a to bolo fakt ako kde hrám ožratý z kamošmi na párty

.A z online som sa učil na freeroloch kde asi 3 roky dozadu som nainštalované asi 6 herni . Tak čo viem o pokri viem z PP za čo ďakujem

a ešte som precital knihu Hra za hrou moc neprispievam ale každý deň čítam teraz som si povovedal ze oprášim všetko čo tu majú a začal som čítať staré články o „škola pokru“ napr konečne pre 2 mesiacmi som zistil ako sa počíta odds /nemám sa cim chválit /... Študujem tak 3 hodiny týzdene po ceste vo vlaku ... Budem sa sem snažiť pridávať ruky a budem vďačný keď budete radiť .. a pojdem HORE