matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2010 08:40

1. - ok ;)
2. - bol to cisto novy stol, super total unknown a dal som si dopredu zasadu, ze vs unknown nebudem robit sprostosti, aj ked mozno vacsinou je to pre mna dobre, no nechcel som nic riskovat :)

Co sa UTG tyka, aj tu som si dal pozor, aby som nehral spekulativne ruky, ani raz som nelimpoval za celu session z UTG, ako mi poradili, a vzdy som hral iba handy s velmi dobrou equity :) oprava, limpol som par krat malicke pary :) Ale najviac z toho prehrateho tvorili prave tieto 2 handy, kedze oba boli z UTG :) Este tam boli nejake, kde som musel zlozit vs 3bet, ale to nebolo az tak vela $ :)

V kazdom pripade, dakujem pekne za rady, ktore ste mi vcera dali :) Asi to naozaj tak funguje, lebo sa mi znizilo VPIP a zaroven som viacej handov raisoval a nebol som az tak casto dorovnavany, ako keby este nejake aj limpujem :) Budem sa toho drzat a uvidim, ako to bude vyzerat neskor :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Júl 2010 11:28

jaaaaaaaj.....pozicne stats nemaju vobec vyznam na takej malej vzorke ako je jedna session....som myslel ze si si pozeral celu databazu ruk. to na vzorke 600 ruk nemozes robit vobec zavery...to mozes mat pokojne minus aj na BTN :) btw. k tej druhej ruke - imo push flop tam na NL2 bude stale plus EV aj proti unknown :) a posledna vec - nelimpuj ani male pary UTG raise or fold :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2010 11:51

okej :) Btw, najdem tu na fore nieco o tom, ako robit tie videa? Venuje sa tu tomu niekto, ci mate s tym dajake skusenosti? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 17 Júl 2010 11:57

matiapag napísal:okej :) Btw, najdem tu na fore nieco o tom, ako robit tie videa? Venuje sa tu tomu niekto, ci mate s tym dajake skusenosti? :)

post56033.html?hilit=camtasia%20navod#p56033
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2010 12:25

dakujem pekne chlpo, ked vecer bude cas, tak sa na to kuknem, ze ako to funguje a dakedy daco nakomentujem :) Uvidim, ako to pojde.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 18 Júl 2010 00:23

tak dnesny den som ukoncil celkom v pluse... snazim sa hrat podla vasich rad a zatial sa mi celkom dari... aj ked som mal taky run velmi velmi veeeelmi zlych kariet, tak sa to ako-tak dalo ustat, lebo superi respektovali viac moj raise, a tak som mohol sem-tam aj zabluffovat... Zahral som si na zaver 2 SnG 0,25$ 45players... Nie je tam ziadne fee, takze len takto pre zabavu je to celkom OK :) V jednom som vypadol na 14. mieste, ked som cely cas bol shorstack a nedostaval som ziaden hand, ale na druhom som bol chipleader skoro cely cas, na FT som siel na 3. mieste, ale bol to taky zaspaty turnaj, ze ani chipleader nemal 20BB stack, ja som mal 15... A potom, ked som prehral top pair J-kicker proti TPTK a vypadol som na bubline... Dost ma to nahnevalo, ked som tym zabil skoro 3 hodiny... Asi kvoli tomuto by som nechcel hravat SnG-cka a MTT-cka, aj ked je pravda, ze som sa citil pohodlne, ked som nemusel investovat stale nejake peniaze a iba som zaplatil na zaciatku, no ta dynamika sa neda porovnat s CG a uz vobec nie so shorthanded CG :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 23 Júl 2010 11:53

tak teraz som mal par dni prestavku od pokru, mam opat PC v servise, takze video teraz urcite robit nebudem, ale dnes som si to opat zapol... zozaciatku som mal taky super pocit, hral som uvolnene a postupne som vyhraval male poty... potom som narazil na jednu :fish: , co vyzeral ako ozajstny darca $... Najskor som s nim prehral AK do K9 pf, no potom som sa nanho sustredil... Na moje velke stastie sa do hry dostal dalsi podobny typ, co raisoval 25x BB PF s J7o :)) Dal som si ku stolu max. pocet zetonov (250BB) s tym, ze si pockam na dobru kartu, no trafil som FH vs FH a prehral 15$ pot :( Naozaj neviem, ci takymto tempom nahram dost na NL5 do konca prazdnin, ale budem sa urcite snazit :)

Podarilo sa mi konecne nahrat silver level na pokerstrategy, takze mam dalsie kvantum videii, ktore mozem pozerat :) Strasne sa na to tesim, ze mam tolko materialu, z ktoreho sa mozem vzdelavat a verim, ze novy skolsky rok zacnem uz odlepeny z tohoto miniaturneho limitu a pohodlne sa budem dostavat na tie vyssie a vyssie ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 01 Aug 2010 01:18

tak po par dnoch opat zhodnotim situaciu :) Podarilo sa mi dostat zo stucknutych 75$, na ktorych som bol asi 2 tyzdne a nedokazal som ani za svet nahrat viac... dnes po 450 handoch mam 86,20$, no uz asi po 150 som mal skoro 89$... Stale mam dost velke vykyvy, hrat proti tymto ludom je niekedy neuveritelne :) Dnes som napriklad narazil na chlapika, ktory kazde jedno kolo daval AI 150BB+... Proste kazde jedno... raz sa mi podarilo zdoublovat a s 200BB by som velmi rad skusil dalsi PF AI, a tak som cakal na spravnu handu... chcem sa ale spytat, co mam v takychto situaciach robit? Je pre mna vyhodne ist s nim AI s handami ako KQo, AJo ci stredne pary?? Vsetci pri stole robili to iste, co ja - cakali a cakali... Stihol ale rozdat okolo 50$ pri tom stole a mne sa usli iba 2 :( A ked mi nakoniec prisiel JJ, tak prvykrat za asi 30 handov foldol a sitoutol :))

Stiahol som si inac Pokerstrategy Elephant... vyzera to paradne, vsetko mi funguje a tak sa ucim pouzivat stats pri hre... v podstate som sa ich doteraz svojimi poznamkami k hracom snazil nahradit, ale toto je fakt super pomocka, najma pri multitablingu, ked nestiham sledovat, ako hraci hraju, ked ja foldnem... vidim iba ich hru proti mne a to si aj zapamatam... takto mam super prehlad a viem lahko vytvorit image supera :) Uvidim, ako sa mi bude darit... ak aspon tak, ako doteraz, tak snad do konca prazdnin dam to NL5... je vsak pravda, ze az tak tolko vela to nehram a ak pride nejaky velky swing tak to mozno nestihnem.... ale na P****Stars mam uz 60% z VPP na 10$ bonus, tak ked achievnem to tak roll na NL5 bude iste lahsie dosiahnutelny :)

Co sa tyka MTT, co som vravel, ze ich skusim hrat, tak som prisiel na to, ze ja vlastne na to nemam cas... nemozem sa totiz niekolko hodin vkuse venovat iba pokru, to sa u nas doma neda, stale odomna niekto nieco chce a tak hram najviac po nociach... ale take vacsie SnG 45-90 hracov budem skusat a uvidim, ci sa daco zadari :)

dobru noc teraz ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 04 Aug 2010 23:16

Zdravim, mam tu jednu handu, ktoru som dnes zahral takto:

0,01/0,02 No-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.87 by http://www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is CO with 5h, 5c (Comment)
MP2 raises to $0,04, MP3 raises to $0,10, Hero calls $0,10, 3 folds, MP2 calls $0,06.

Flop: ($0,33) Qs, 6d, 5d (3 players) (Comment)
MP2 bets $1, MP3 raises to $1,90 (All-In), Hero raises to $3,58 (All-In), MP2 calls $1,43 (All-In), Hero gets uncalled bet back (All-In).

Turn: ($7,09) Th (Comment)
River: ($7,09) As (3 players) (Comment)

Final Pot: $7,09

Results follow (highlight to see):
MP2 shows (Qh 6h)
MP3 shows (Ad Qd)
Hero shows three-of-a-kind, fives (5h 5c)

Hero wins with three-of-a-kind, fives (5h 5c)

Chcem sa ale spytat, ci to bolo dobre zahrane, resp. ci tie dve rozhodnutia boli spravne, ktore som tu ucinil... Skusim si obidve odvodnit:

pf call - myslim, ze na 3bet by sa s malym parom nemalo PF odpovedat callovanim, ale rozhodol som sa na zaklade 2 skutocnosti - MP2 je loose fishka, VPIP ma okolo 70 a pf raisuje okolo 20, aggression factor ma 2,7, takze od neho mozem ocakavat nejaku akciu, ktoru mozem vyuzit, kedze mam poziciu... MP3 je totalne unnkown, lenze mam dobre aj implied aj pot odds si myslim, kedze ratam s tym, ze MP2 lahko zlakam do potu...
flop AI - tu som naozaj chvilu rozmyslal - zlozim ten hand a vyhnem sa prvykrat v zivote set over set?? Vedel som, ze MP2 lahko moze mat FD ci top pair, ktory ma ale nestrasil a MP3 som tipoval na QQ+... Hand pred tym som ale vyhral multiway pot, kde sa cely stol ukazal ako plny fishiek a tak som to skusil... ukazalo sa, ze bolo proti mne dost vela outov a s nie prilis pohodlnou equity 55% som to nakoniec ustal... Co si o tom myslite a co si myslite o mojich myslienkovych pochodoch? :)
Prílohy
holdem_20100804.png
Pripajam moj graf za poslednych 4000 handov... su to asi 2-3 tyzdne, naozaj nehravam az tak vela a je to aj dost kostrbate, snad na vyssich limitoch sa to zlepsi :)
holdem_20100804.png (48.81 ) Zobrazená 2388 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 05 Aug 2010 20:05

Myslim si, ze ruka fajn. Pri tej fishke by skor bolo fajn napisat, aky ma call PFR a kolko mas nanho ruk. Graf za 4k ruk je mala vzorka, ale pekny vysledok :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!