HypAA napísal:nabuduce poprosim fotku sestry..
matiho blog
Re: matiho blog do buducnosti...
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
matiapag napísal:HypAA napísal:nabuduce poprosim fotku sestry..
nie - nie
BAN!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Fotka sestry s traktorom! Poznamka: Fotka traktora nutna!
- meomir
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
hulvati ste secia!
eh?
meomir napísal:Fotka sestry s traktorom! Poznamka: Fotka traktora nutna!
eh?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
To bolo z vtipu:
Hľadám ženu s traktorom.
PS: Foto traktora nutné.
.....
Hľadám ženu s traktorom.
PS: Foto traktora nutné.
.....
- meomir
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
ahaaaaaa! keby ten vtip poznam, tak je to asi funny, takto to bolo ze: co??
-
Tak dnes som zazil na starsoch total madness Pred par minutami sa tam rozdal hand s poradovym cislom 50. mld. To, ze existuje ta akcia ze pri kazdom miliontom hande su udelene dajake vyhry celemu stolu + vyhercovi najviac, som dakde cital (pravdaze mne sa to ani raz nepostastilo) a dnes mi vyskocilo v chate ze sme uz iba 2 miliony handov pred 50 mld. Tak som sa rozhodol, ze ku klasickym 4 stolom NL5 pridam co najviac NL2, kde nebudem ani hrat ani nic, iba cakat na ten hand aby som zvysil svoju sancu na uspech. Posmelilo ma, ze posledne 2 handy pred 50 mld sa odohrali na stoloch NL5, akurat ma nepotesilo, ked som prisiel na dovod - VSETKY STOLY NL5 a NL2 na starasoch boli obsadene!! Na kazdom jednom bol waiting list (NL2 minimalne 3 ludia, NL5 minimalne 2) a kym som bol asi v 100 waiting listoch, tak za hodinu sa mi podarilo k mojim 4 pridat iba 6 dalsich som dufal, ze ich aspon 15 pootvaram, no nic take sa nestalo. V lobby sa mi objavil oznam ze ten hand bude zachvilu rozdany, po checknuti mojich stolov som zbadal, ze ja take stastie mat nebudem a tak som si pozrel teda ten "Dream table". Po par zelani GL od adminov bol hand rozdany, lucky chlapik nie len ze nasiel QQ, vyhral asi najvacsi pot v historii NL5 (48$), ale vyhral aj tu premiu v hodnote vyse 56K$ !!!!! Som zostal s otvorenymi ustami (dovtedy kazdy vyhraval par sto $, som necakal az taketo daco) a k tomu im este admin ohlasi, ze vsetci pri stole (ostatni si rozdelili dalsich 20K$) dostali tiket na WCOOP Main Event za 5200$... Ako mozno stars nemaju rakeback, ale takuto akciu neuvidi pokrovy svet podla mna este velmi dlho, a ten nonsens ze NL5 nejaka fishka vyhra 60,000$ tak to je moc. To som uz aj ja mohol vyhrat
-
mno tak mam dnes za sebou asi 1500 handov, co je na mna naozaj dost. Boli to dve sessions, jedna poobede, o ktorej som pisal vyssie, a jedna teraz vecer. Poobede som hral velmi opatrne kvoli tomu poctu stolov a vlastne to nebol ani normalny poker, proste som iba cakal, ci budem hrat ten 50. mld. hand. Napriek tomu som vtedy vyhral 1,5BI a teraz vecer som pri plnom sustredeni priblizne tolko prehral a skoncil uz klasicky BE. Je to menej frustrujuce, ako niekedy, pretoze 3 handy, ktore o tomto vysledku rozhodli, som rozhodne nezahral zle a keby sa mi tie podari vyhrat, tak koncim dnes so super skore +4BI. Pravdaze, stastena sa na mna neusmiala a dopriala mi iba to, ze aspon nie som v minuse a ze drzim BR na jednej urovni. U mna to ale nie je tak, ako napr. u Chlpa, ktory tam proste ma nejake obdobie vyhier, teraz ma nejaky downswing a tak prehrava naspat. Ja som ziadne take obdobie nemal, u mna je to vsetko napchate do jednej session - vzdy je nejaky rozdiel (ci uz + alebo -) a ku koncu session sa vzdy priblizim k 0. Je to tak uz asi 7K handov, co obv nie je vobec vela, ale kedze nemam velmi cas na poker, tak su to pre mna skoro 3 tyzdne, co je uz celkom dost. Aj preto sa snazim vyuzit tento tyzden (PN -> at home) na to, aby som sa uz cez toto zakliate obdobie dostal a zacal konecne vyhravat solidne $. Snad mi pomoze aj tucniak, uvidime
Teraz si idem pospat, zajtra to opat skusim
Teraz si idem pospat, zajtra to opat skusim
-
Uz dlhsie som rozmyslal nad tym, ze by som si stiahol pokertracker3, lebo Elephant ma niekolko zavaznych nedostatkov:
1. moje stats pri stole ukazuje neskutocne divne (dnes som porovnal s PT3 a boli tam fascinujuce rozdiely)
2. niekedy mi vynecha nejake handy, napr. predvcerom som odohral 1200 handov, vcera rano mi ukazalo 800 a dnes uz opat 1200
3. chybaju stats v 3betovanych spotoch
4. (toto sa da mozno nastavit, mne sa to nepodarilo) - ked sa zmeni pocet hracov pri stole, tak pri kazdom hracovi sa mi zobrazi pocet handov 0 a ide sa odznova. Ked nas je opat 6, tak sa objavia stare stats. Nasiel som v HUD menu (nie v softe, ale pri stole) nejake moznosti, aby sa to nemenilo, no v softe som to nastavit nevedel, a tak by som to musel nastavovat pred zaciatkom kazdej session.
5. graf neukazuje nic ine okrem winnings
6. samotne stats v programe nie su az take podrobne a nemam tam velmi z coho vyberat
7. pri stole si neviem zmenit poziciu statov pri jednotlivych hracoch (mam na mysli ako su zobratene jednotlive cisla pri hracovi, presuvat vsetky staty okolo stola viem) A tak na stars viem pouzivat iba par tych farebnych stylov, lebo pri niektorych mi nesedi pozicia statov a prekryva sa s menom hraca
8. menu pri stole mi prekryva informaciu o celkovej vyske potu (dobre, lenivy som, nechce sa mi to zakazdym ratat )
Tak som si teda stiahol PT3, 60 dni trial verzie je dost cool, potom sa vratim spat k Elephantovi (HEM si v najblizsej dobe neplanujem kupit). Pekne som si ponastavoval HUD, este to doladujem, ale je to paradne! Takto vyzera moj graf do minuleho tyzdna, na ktorom som si vsimol velmi zaujimavu vec co sa AI EV tyka
Mam sice vacsie winnings, ako je samotna AI EV, ale stazoval som sa stale na maly winrate odkedy som presiel na NL5. Na tomto grafe to je 5,3/100 (v grafe nie je prvych par dni z NL5), a AI EV je este dokonca nizsie, priblizne pri hranici 25$, co by znamenalo winrate 3,3/100!!! Cize znamena to, ze som mal proste iba OTRASNE karty za ten cas? Preto sa mi nedarilo vyhravat? A to, ze aj tak mam winnings vyssie ako AI EV moze znamenat, ze ta uroven limitu je otrasna a dokazal som vyhrat tolko $ aj s horsimi kartami? Ci si daco zle vysvetlujem?
P.S.: dakde na fore som raz narazil na info o tom, ze ta trial verzia PT3 sa da nejakym zazrakom predlzit navzdycky. To ako ozaj?
1. moje stats pri stole ukazuje neskutocne divne (dnes som porovnal s PT3 a boli tam fascinujuce rozdiely)
2. niekedy mi vynecha nejake handy, napr. predvcerom som odohral 1200 handov, vcera rano mi ukazalo 800 a dnes uz opat 1200
3. chybaju stats v 3betovanych spotoch
4. (toto sa da mozno nastavit, mne sa to nepodarilo) - ked sa zmeni pocet hracov pri stole, tak pri kazdom hracovi sa mi zobrazi pocet handov 0 a ide sa odznova. Ked nas je opat 6, tak sa objavia stare stats. Nasiel som v HUD menu (nie v softe, ale pri stole) nejake moznosti, aby sa to nemenilo, no v softe som to nastavit nevedel, a tak by som to musel nastavovat pred zaciatkom kazdej session.
5. graf neukazuje nic ine okrem winnings
6. samotne stats v programe nie su az take podrobne a nemam tam velmi z coho vyberat
7. pri stole si neviem zmenit poziciu statov pri jednotlivych hracoch (mam na mysli ako su zobratene jednotlive cisla pri hracovi, presuvat vsetky staty okolo stola viem) A tak na stars viem pouzivat iba par tych farebnych stylov, lebo pri niektorych mi nesedi pozicia statov a prekryva sa s menom hraca
8. menu pri stole mi prekryva informaciu o celkovej vyske potu (dobre, lenivy som, nechce sa mi to zakazdym ratat )
Tak som si teda stiahol PT3, 60 dni trial verzie je dost cool, potom sa vratim spat k Elephantovi (HEM si v najblizsej dobe neplanujem kupit). Pekne som si ponastavoval HUD, este to doladujem, ale je to paradne! Takto vyzera moj graf do minuleho tyzdna, na ktorom som si vsimol velmi zaujimavu vec co sa AI EV tyka
Mam sice vacsie winnings, ako je samotna AI EV, ale stazoval som sa stale na maly winrate odkedy som presiel na NL5. Na tomto grafe to je 5,3/100 (v grafe nie je prvych par dni z NL5), a AI EV je este dokonca nizsie, priblizne pri hranici 25$, co by znamenalo winrate 3,3/100!!! Cize znamena to, ze som mal proste iba OTRASNE karty za ten cas? Preto sa mi nedarilo vyhravat? A to, ze aj tak mam winnings vyssie ako AI EV moze znamenat, ze ta uroven limitu je otrasna a dokazal som vyhrat tolko $ aj s horsimi kartami? Ci si daco zle vysvetlujem?
P.S.: dakde na fore som raz narazil na info o tom, ze ta trial verzia PT3 sa da nejakym zazrakom predlzit navzdycky. To ako ozaj?
-
Pouzi PT3 a potom prejdi na HEM, ked si ho budes moct dovolit IMO. Daj sa s niekym dokopy na Small Stakes version, jednu licenciu si nechaj a stoji Ta to tak $27.50. Take nieco sa Ti vrati nehorazne rychlo .
Znamena to, ze si vyhral viac all-inov ako si na zaklade percent mal vyhrat a to je vsetko. Nic to nehovori o otrasnych kartach a ani o urovni limitu. Ak vyhral AK vs QQ 3x zo 4, tak je Tvoja AI EV nizsia. Ak vyhras KK do AA 1x z 5, tak je Tvoja AI EV nizsia ako profit, atd ..
Cize znamena to, ze som mal proste iba OTRASNE karty za ten cas? Preto sa mi nedarilo vyhravat? A to, ze aj tak mam winnings vyssie ako AI EV moze znamenat, ze ta uroven limitu je otrasna a dokazal som vyhrat tolko $ aj s horsimi kartami? Ci si daco zle vysvetlujem?
Znamena to, ze si vyhral viac all-inov ako si na zaklade percent mal vyhrat a to je vsetko. Nic to nehovori o otrasnych kartach a ani o urovni limitu. Ak vyhral AK vs QQ 3x zo 4, tak je Tvoja AI EV nizsia. Ak vyhras KK do AA 1x z 5, tak je Tvoja AI EV nizsia ako profit, atd ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.