matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod tucniak 09 Okt 2010 14:49

pwnd :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod slemo69 09 Okt 2010 15:24

och boze ja som okreplo, sorry , som troska menej vsimavy :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod matiapag 09 Okt 2010 15:33

slemo69 napísal:och boze ja som okreplo, sorry , som troska menej vsimavy

no problem, sir 8-)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 16 Okt 2010 12:07

No tak sa hlasim po drsnom tyzdni opat :) Skola bola opat na nezastavenie, nedopriali mi takmer ziaden volny cas, akurat raz sa mi podarilo ten poker zapnut a jedno video som pozrel, proste katastrofa. Posledne dva dni boli uplny zabijak, v stvrok sme boli vo Viedni, odchadzali sme rano o 6:30 a vratili sme sa vecer o 21:00, cely den na nohach, zima vonku, teplo vnutri, proste idealne podmienky :) Po prichode z Viedne som sa ale este musel ucit, pretoze v piatok ma cakali 3 pisomky a 7 vyucovacich hodin, pricom sa v meste kona jarmok a vsetky ostatne skoly mali skratene vyucovanie do 12:00, no my sme pravdaze do 14:35 trcali v skole ako tie posledne zabudnute chudatka :) Nasledne po skole ma cakal jarmok s kamosmi, kde som zasa od 6 do pol noci chodil po meste hore-dole, akurat som sa pomerne uspesne vyhybal alkoholu, lebo som sa bal, ze by som zaspal dakde na lavicke.

Proste jeden z najvycerpavajucejsich tyzdnov ever, jedine v stredu sa mi podarilo prist domov o 13:00, tak som si dobre pospal, aby som nabral nove sily na dalsie dni. Cez vikend mam v plane oddychovat + nejake to ucenie este, cize poker pojde opat stranou, ale od zaciatku buduceho tyzdna sa budem snazit hrat co najviac, este uvidime, ci sa mi nepodari tie peniaze dostat prec z P****Stars, je to zatial na dobrej ceste ;)

Tu este dajake fotky z Viedne:
Prílohy
IMG_6655.JPG
IMG_6655.JPG (112.87 ) Zobrazená 2483 krát
IMG_6630.JPG
IMG_6630.JPG (157.11 ) Zobrazená 2542 krát
IMG_6614.JPG
IMG_6614.JPG (92.84 ) Zobrazená 2553 krát
IMG_6608.JPG
IMG_6608.JPG (61.69 ) Zobrazená 2534 krát
IMG_6581.JPG
IMG_6581.JPG (84.14 ) Zobrazená 2535 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 18 Okt 2010 18:56

No dnes to bola divocina na tych starsoch, bol som zapojeny asi v 6 potoch s velkostou 90BB+ :D Daktore som vyhral, daktore nie, skoncil som cca BE. Spociatku som mal velke problemy sadnut si za stol, potom som mal troska zaludocne problemy a za ten cas ma to sit-outlo zo vsetkych stolov a mal som problemy so sadanim si za stol opat :) Nakoniec sa ale table selekcia vyplatila a nachadzal som pri stole aj taketo stvorenia. Predposlednu handu, ktoru pri stole odohral, bol jeho 2. raise za 55 handov, ked ma so 66 5betol AI za 150BB do mojich AA :) Ja som akurat trpol, lebo mi neukazalo jeho handu hned a board vyzeral strasne skaredo, no na river aj tak prislo A, hoci to bolo jedno kedze drzal to co drzal.

Plan na tento tyzden je education+hra, mam odohrany strasne maly objem za oktober, tak by som to chcel trosku zlepsit, teraz by uz ucenia nemuselo byt az tak strasne vela, tak sa mi podari kazdy den odohrat aspon 1-2 hodinky ;)
Prílohy
Fish.jpg
VPIP/PFR/AF/hands
Fish.jpg (9.69 ) Zobrazená 2376 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod michael163 18 Okt 2010 23:08

podla mna by si mal uz prestat studovat alebo studium obmedzit lebo co pozeram stale iba studujes a hra nikde. imo mas nadpriemerne vedomosti na NL5 tak hraj co najviac(pri hre sa tiez naucis toho velmi vela a hlave najpodstatnejsia vec-skusenosti) a ked ti to bude tvoj BR umoznovat prejdi na vyssie stakes kde budes moct uplatnovat vsetko to co si sa naucil lebo na NL5 uplatnis z kniziek minimum.

ja som tiez velmi vela studoval a objem nikde potom som sa nejak dostal k tomu ze stacilo studia a treba prax. dostal som sa za mesiac aj nieco na 24Bi na NL20 ktoru budem zachvilu shotovat(so solidnymi WR) a nemyslim ze to je len hotrun ale aj moje vedomosti su na tieto stakes ocividne optimalne kedze som studoval tiez dost vela- a myslim ze urcite aj tvoje takze sup sup hra hra hra :Bravo:
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod matiapag 19 Okt 2010 05:20

Hh, tak toto mi este nikto nepovedal :D Ja mam totiz taku zaujimavu vlastnost, ze ma to studium bavi :) navyse mozem knihu prestat citat kedy sa mi zapaci a rovnako aj video mozem hocikedy stopnut, co sice plati aj o session, no tam sa mi to velmi nechce, ked som si uz vyckal waiting listy...

ale mas pravdu, musim zvysit volume a dufam, ze sa mi to za zvysok mesiaca aj podari, je na to idealna prilezitost, kedze tam budu aj prazdniny :)

vdaka za povzbudenie, prajem :gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 22 Okt 2010 18:46

Uvaha na piatok vecer: Ako ovplyvnilo (zatial) hranie pokru moj RL?

Moje okolie vnima tuto moju vasen velmi zvlastne - stavaju sa k tomu iba ako k dalsej zo zalub, ktore ma po istom case omrzia a ja si zasa najdem inu. Na tento argument si nemozem dovolit mat namietky, pretoze je to zalozene na skutocnej minulosti, aj ked zatial necitim nijake nutkanie prestat hrat :) Ked sa ma vsak spytaju, ze co take mi ten poker dava, tak peniaze ako argument zatial pouzit nemozem. Chcel by som sa teda zamysliet nad tym, aky efekt to ma na RL.

1. - Zmena z konvergentneho na divergentne myslenie

Sice ludia nepouzivaju presne tieto slova, ale uz viackrat mi bolo v minulosti vytknute, ze hoci som inteligentny a nad problemom premyslam, ale ked najdem jedno ako-tak vyhovujuce riesenie, tak sa nesnazim najst dalsie, vyhodnejsie, teda ziskat najviac EV :) Odkedy som ale zacal hrat poker, tak hladanie toho najlepsieho riesenia sa stalo mojou kazdodennou rutinou a aj v RL sa dostavam do situacii, kde kym vyslovim moj navrh riesenia, uz aj rozmyslam nad dalsim, ci by sa predsa len nenaslo nieco lepsie. Vnimam to ako velmi pozitivnu zmenu a som velmi rad, lebo ja som vzdy chcel rozvyjat moje myslenie a vsetko okolo toho, len som nenasiel sposob, ktory by ma bavil a zaroven by bol aj ucinny. To, ze pri hrani Counter-Strike som vymyslal vo volnom case taktiky a rozne sposoby ako prekabatit superov, som neskor iba pouzival ako obranu na nazor typu: "je to gamblerstvo a nic dobre z toho neziskas", no v skutocnosti to bola iba taka vyhovorka a v porovnani s tym, co mi dava poker, sa to nedalo ani porovnat :)

2. - Lepsie prisposobovanie sa novym situaciam

Ked sme si na obcianskej vychove diktovali definiciu pojmu "inteligencia", prekvapilo ma, ze ten termin znamena, ako sa clovek dokaze prisposobit danej situacii. Neviem, ci je to definicia iba zo sociologickeho/psychologickeho hladiska, ale myslim, ze sa to akosi takto da chapat aj vo vseobecnosti. A co je vlastne poker, ak nie prisposobovanie sa hracom, situaciam, dynamike stolu a vsetkemu okolo toho? Tiez som si vsimol, ze pouzivam v RL podobnu analizu ako pri pokri, akurat "staty" mozem iba odhadnut a na zaklade toho vyvodit zaver. Vyrazy ako: "to teda urcite nie...", "som si stopercentne isty, ze...", "urcite to spravi takto..." som nahradil vyrazom: "aka je sanca, ze...?" a podla mna mi to dava realnejsi pohlad na svet.

3. - Lepsia pamat

Tento fakt pozorujem pri samotnej hre. Ked som zacinal hrat poker, vobec som si nedokazal zapamatat ani jednu handu a ked som rozpraval niekomu, ako prebehla, tak som ju totalne skomolil a vobec som si nevedel spomenut, ako to v skutocnosti bolo zahrate. Dnes si dokazem zaujimave handy zapamatat pomerne podrobne aj s betsizingom ci statmi, co bolo pred tym nemyslitelne. Neviem, ci je to iba sposobene tym, ze sa proste viem viac sustredit na tu hru a lahsie tie veci vnimam, alebo to naozaj improvlo nejaku tu memory a pamatam si veci lepsie. Je to ale pravdepodobne, lebo v minulosti som bol vseobecne znamy tym, ze veci zabudam a musel som si vsetko znacit do mobilu :P Teraz je to uz ovela jednoduchsie a da sa mi zapamatat mnozstvo veci, ktore musim vybavit alebo odkazat alebo cosi podobne, tak dufam, ze z tohto trendu neupustim :)

4. - Spoznavanie novych ludi

Denne stretnem pri tych stoloch mnozstvo ludi a hoci s vacsinou nebudem nikdy v nejakom blizsom kontakte, som velmi rad, ze som zabludil sem, na pokerportal :) Je tu partia fakt super ludi a uz sa neviem dockat, kedy vas stretnem live (cital som tu daco o pp.sk chate :P). Takisto aj v herniach ci v kasinach sa da spoznat vela super ludi, cize takato socializacia je tiez velmi pozitivnym znakom :)

5. - $$$ :)

Tak ako hrac NL5 toho nedokazem zarobit nejako vela, ale ani neplanujem tie peniaze nejako pouzivat alebo co, chcem mat BR na vyssie limity, na ktorych by som potom mohol stravit vysku a cashoutovanim si platit tu horu poplatkov/sprijemnovat life. Zatial som teda z tych penazi, co som nahral, nevidel ani cent, ale snad sa mi to podari z tych starsov vybrat a potom si uz budem moct povedat, ze som aj volaco zarobil :)

Tak ak ste sa docitali az sem, tak thank's for you attention. Som zvedavy na vase nazory a hlavne ako je to s tymito vecami u vas :)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali - 4:
AjoPP1, dzejkej, popoBA, WolfiKxx
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2010 19:41

Pekny post! To by sa uzivilo aj ako nejaky zaujimavy clanocek o prinosoch pokru "z prvej ruky" :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 22 Okt 2010 19:48

dzejkej napísal:Pekny post! To by sa uzivilo aj ako nejaky zaujimavy clanocek o prinosoch pokru "z prvej ruky" .

Vdaka, no bolo by urcite cool, keby sa nejaki tvrdohlavi odporcovia pokru pozastavia nad tymito bodmi a zvazia, ci to, co tvrdia (ze poker je hazard, kazi mladez a neviem co este vselico...) je naozaj pravda a ci v tom nie je nahodou aj nieco ine ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!