matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
s tymi 20k handami
Prazdiny mate do 10. januara?
Prazdiny mate do 10. januara?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
thx, veru tak to tvrdia, ze 10. hybaj naspat!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
DAKUJEM!
velmi pekne pokerportalu za paradny vianocny darcek, ktory prisiel v ten najlepsi cas! nechcem sem dat fotku, lebo neviem, ci uz to prislo kazdemu, komu malo, ale je to naozaj perfektne, dakujem! uz davno mi nespravil ziaden darcek takuto radost
velmi pekne pokerportalu za paradny vianocny darcek, ktory prisiel v ten najlepsi cas! nechcem sem dat fotku, lebo neviem, ci uz to prislo kazdemu, komu malo, ale je to naozaj perfektne, dakujem! uz davno mi nespravil ziaden darcek takuto radost
-
matiapag napísal:DAKUJEM!
Pripajam sa
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
som rad ze mate tu cest nosit tricko s PP na chrbte a nickom buschle na prsiach.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:som rad ze mate tu cest nosit tricko s PP na chrbte a nickom buschle na prsiach.
Kokos, neplas. By chalani radsej umrzli ako nosili tricko s takym napisom!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Hola, tak tu je mensi update. Moja meta 20K handov do konca prazdnin asi ostane nepokorena, neviem naisto, v kazdom pripade sa k nej snazim priblizit. Vynechal som iba jeden hraci den (24.12. obv) a okrem toho som kazdy den dal >1k handov. Vcera sa mi to nepodarilo, chcel som si troska oddychnut, bol som sa poprechadzat po zasnezenej dedinke nasej, bolo nadherne Vecer sa mi potom zadarilo aj na stoloch, v 200 handovej mikro session som dal +2BI a tak som aj zakoncil den, co z neho spravilo najziskovejsi den za posledne dva mesiace
V podstate ked sa mi uz darilo ako-tak, vzdy prisla nejaka session, kde som pustil 2-3BI a dostal som sa do este hlbsieho minusu. Neviem, ci a kedy sa mi cez to uz podari dostat, ale najlepsim sposobom bude asi velke volume => znizit dopad variacie
V podstate ked sa mi uz darilo ako-tak, vzdy prisla nejaka session, kde som pustil 2-3BI a dostal som sa do este hlbsieho minusu. Neviem, ci a kedy sa mi cez to uz podari dostat, ale najlepsim sposobom bude asi velke volume => znizit dopad variacie
-
Ta redline ta taha dost dole. Skus nieco precitat resp. pozriet nejake video o red line. Mne osobne pomohlo, aj ked samozrejme to niekedy nevies ovplyvnit
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
nj, uvedomujem si to, ale fakt sa snazim, robim, co mozem... Cbetujem fakt bud premium flopy vhodne na cbetovanie, alebo iba for value, ked sa nebojim ist do AI. Stealujem s rukami, ktore su na to vhodne, alebo hracov, ktori su na to vhodni. Problem moze byt v tom, ze s rukami, ktore su dobre do multiway spotov, velmi casto netriafam (obv) a ked trafim, tak to ide vacsinou az po showdown. Cize mozno 5-6x limpnem/callnem/raisnem nejaky SC, vacsinu casu to foldujem na flope, a ked daco trafim, tak aj tak to na nonSD krivku nema vplyv. Pozriem sa asi na Thin Red Line, snad mi to daco da
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.