matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
MAJ
Tak takyto mesiac sa mi bude reportovat velmi pekne Zaznamenal som daleko daleko najlepsi mesiac doposial, vsetko mi vychadzalo velmi pekne, akurat som mal na poker o dost menej casu, ako som myslel, a teda objem zasa sucks ... Ale naozaj sa mi darilo, je to vidiet aj na grafe - zaznamenal som niekolko strasne super sessions, skoncil som tusim 6BI nad EV a v podstate mi vychadzalo vsetko, ako malo, aj ked tam bolo par setupov, ale who cares pri takejto winrate V podstate som vybudoval BR schopny prechodu na NL20, o co sa pokusim dalsi mesiac, tak drzte palce!
V studiu som pokracoval aj nadalej prevazne sweat-coachingovym sposobom + som videl nejake jedno ci dve videjka, co je zalostne malo oproti predchazdajucim mesiacom, avsak tie coachingy to vynahradili na viac ako 100%, takze som sa urcite opat posunul o krok vpred. Myslim, ze ku kniham a videam sa dostanem pocas prazdnin, ked budem mat urcite dostatok casu a planujem ho aj nalezite vyuzit. Jedine ma hneva, ze ku koncu mesiaca som nemal cas ani na tie coachingy, ale snad sa to teraz zmeni, kedze opat prichadzaju asi tak 2-3 tyzdne stereotypu.
Cize toto boli ciele na maj:
[ ] 20k ruk + A-game -> objem som nedal (ako inac ) a tiez sa vyskytlo viacero okamihov, ked som urcite A-game nehral... budem sa musiet snazit viac sa sustredit, niekedy dost polavim v koncentracii...
[x] zaznamenat najlepsi mesiac money-wise -> splnene dobodky
[x] pokracovat v session reviews/coachingoch, mozno skusit nejake videjko spravit -> videjko zatial nie, rysuje sa tu to o statoch a HUD-e, ale coachingy uz boli spominane a som s nimi nanajvys spokojny!
[x] udrzat si dobry mindset, nadalej pracovat na psychologickej stranke hry -> myslim, ze som prezival dost velku euforiu niekedy pocas sessions, co malo urcite negativny vplyv na moju hru, ale urcite to nebolo nic neunosne, cize mindset je podla mna stale fit
Ciele na jun:
[ ] 15k ruk + A-game -> mam tam nejake vylety naplanovane + budu isto aj pisomky, tak uvidime, kolko casu ostane...
[ ] prechod na NL20 -> toto planujem v najblizsom case, bol by som strasne happy, keby sa mi to do konca mesiaca podari... tie stoly na NL20 su plne regov/fishiek z NL10, niekedy mam pri tych stoloch aj 4 hracov uz oznacenych z minulosti, takze pri rovnakej winrate je to pre mna 2x take vyhodne, tak snad s tym nebude problem
[ ] pridat ku coachingom aj natocenie toho videa a aj samostudium - videa, knihy, postnut nejake ruky...
Real life inac v pohode, koniec sa blizi a vsetci si to uvedomujeme - cele dni hrame sedmu a duchom sme uz v polke jula Znamky fajn, mnozstvo predmetov uz mozem vypustit, lebo to tam mam celkom dobre rozbehnute, takze sa urcite nemusim tolko ucit. Asi iba jednu previerku musim dat na 1 ked chcem 1 na vysvedceni, ostatne tazka pohoda
Tak takyto mesiac sa mi bude reportovat velmi pekne Zaznamenal som daleko daleko najlepsi mesiac doposial, vsetko mi vychadzalo velmi pekne, akurat som mal na poker o dost menej casu, ako som myslel, a teda objem zasa sucks ... Ale naozaj sa mi darilo, je to vidiet aj na grafe - zaznamenal som niekolko strasne super sessions, skoncil som tusim 6BI nad EV a v podstate mi vychadzalo vsetko, ako malo, aj ked tam bolo par setupov, ale who cares pri takejto winrate V podstate som vybudoval BR schopny prechodu na NL20, o co sa pokusim dalsi mesiac, tak drzte palce!
V studiu som pokracoval aj nadalej prevazne sweat-coachingovym sposobom + som videl nejake jedno ci dve videjka, co je zalostne malo oproti predchazdajucim mesiacom, avsak tie coachingy to vynahradili na viac ako 100%, takze som sa urcite opat posunul o krok vpred. Myslim, ze ku kniham a videam sa dostanem pocas prazdnin, ked budem mat urcite dostatok casu a planujem ho aj nalezite vyuzit. Jedine ma hneva, ze ku koncu mesiaca som nemal cas ani na tie coachingy, ale snad sa to teraz zmeni, kedze opat prichadzaju asi tak 2-3 tyzdne stereotypu.
Cize toto boli ciele na maj:
[ ] 20k ruk + A-game -> objem som nedal (ako inac ) a tiez sa vyskytlo viacero okamihov, ked som urcite A-game nehral... budem sa musiet snazit viac sa sustredit, niekedy dost polavim v koncentracii...
[x] zaznamenat najlepsi mesiac money-wise -> splnene dobodky
[x] pokracovat v session reviews/coachingoch, mozno skusit nejake videjko spravit -> videjko zatial nie, rysuje sa tu to o statoch a HUD-e, ale coachingy uz boli spominane a som s nimi nanajvys spokojny!
[x] udrzat si dobry mindset, nadalej pracovat na psychologickej stranke hry -> myslim, ze som prezival dost velku euforiu niekedy pocas sessions, co malo urcite negativny vplyv na moju hru, ale urcite to nebolo nic neunosne, cize mindset je podla mna stale fit
Ciele na jun:
[ ] 15k ruk + A-game -> mam tam nejake vylety naplanovane + budu isto aj pisomky, tak uvidime, kolko casu ostane...
[ ] prechod na NL20 -> toto planujem v najblizsom case, bol by som strasne happy, keby sa mi to do konca mesiaca podari... tie stoly na NL20 su plne regov/fishiek z NL10, niekedy mam pri tych stoloch aj 4 hracov uz oznacenych z minulosti, takze pri rovnakej winrate je to pre mna 2x take vyhodne, tak snad s tym nebude problem
[ ] pridat ku coachingom aj natocenie toho videa a aj samostudium - videa, knihy, postnut nejake ruky...
Real life inac v pohode, koniec sa blizi a vsetci si to uvedomujeme - cele dni hrame sedmu a duchom sme uz v polke jula Znamky fajn, mnozstvo predmetov uz mozem vypustit, lebo to tam mam celkom dobre rozbehnute, takze sa urcite nemusim tolko ucit. Asi iba jednu previerku musim dat na 1 ked chcem 1 na vysvedceni, ostatne tazka pohoda
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
So not true! Ucim sa menej, ako hocikto iny (okrem uplnych ulievacov ofc), domov si nenosim ziadne knihy ani zosity, vsetko mam v lavici (v mojej a susedovej ) a 90% mojho ucenia sa odohrava tesne pred hodinou, doma sa ucim tak raz za 2 mesiace na previerku z bioly/dejepisu + sem-tam nejake pomimo veci, ked chcem nachytat dobre znamky... A hoci mi je jasne, ze len podpichujes, tiltuje ma to stale, ked mi niekto povie, ze som biflos
-
Nie je kazdy den nedela Tolko c/r a flopnutych hovadin som uz davno nevidel, ale snad mi este dnes vyda cas na jednu session, tak aspon objemujem
-
matiapag napísal:tak aspon objemujem
Tak sa mi to paci!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No tak dnes som sa prvykrat pozrel na NL20. Co sa hracov tyka, tak nejaky velky rozdiel tam nevidim. Stretol som dnes par regov, ktori boli na doterajsie pomery dost agresivni, ale myslim, ze by sa to malo dat lahko exploitovat, problemy mi zatial velmi nerobili. Trosku ma ale hneva zly traffic. Okolo 14-15:00 som stravil, ze som hral na 4 stoloch prakticky s tymi istymi ludmi. Ale o 20:00 som tam cakal podobnu zverinu, aka je o takom case na NL10 a veru som sa nedockal. A to, ked som doteraz zvykol checkovat NL20 stoly, ze ako to tam vyzera, tak som tam mal kopec pooznacovanych fishiek. Dnes ich tam bolo imo velmi malo a navyse aj triafali vkuse Takze ak bude takyto traffic, tak hlavne v skorsich hodinach budem nuteny hrat NL10 a neskor potom aj NL20, ked tam najdem aspon 4 dobre stoly To je dalsia vec, ze zo zaciatku trosku znizim pocet stolov na 4, aby som si tam zvykol na ten gameflow a mohol sa lepsie venovat jednotlivym, prevazne neznamym, villainom. Ked uz budem mat na nich dost ruk a budem tam ostrielany, tak pridam dalsie stoly, ako doteraz.
Uvidim teda, ako to pojde dalej. BR zatim v pohode, ale po dnesku som BE, a tak zajtra zacinam zasa od nuly, tak sa budem snazit
Uvidim teda, ako to pojde dalej. BR zatim v pohode, ale po dnesku som BE, a tak zajtra zacinam zasa od nuly, tak sa budem snazit
-
meh, dnes zatial cele zle... sice boli o dost lepsie stoly, ako vcera, ale robia mi tam zle vsetci Este mi ostalo 3,5BI na shotovanie, potom idem spat na NL10 Nevidim to ako nejaku tragediu imo, hra sa mi tam dobre a myslim, ze je iba otazkou casu, ked sa tam dostanem...
-
určite sa ti to podarí, pevne v to verím
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Vdaka Robim, co mozem. Druha session dnes dopadla o cosi lepsie, ako prva - BE. Imo tak to aj malo byt, ledva som sa dostal do nejakych potov, som bol total cardead, popripade max vitazil jednu value street a vsetci skladali, dost nuda imo Ale tak verim, ze je to naznak otocenia situacie - najskor minus, teraz 0, a potom pluuuuuuus
-
Mini update - troska skola zacal vymyslat, takze na poker nebolo az tolko casu, ale predsa som co-to odohral a pokracoval som v nastolenom trende - shooting NL20, pricom stale nie a nie zaznamenat nejaky vyraznejsi uspech. Stale mam posledne 2BI vyclenene na shot, potom spat NL10 Tie rozdiely ozaj nie su nejake tragicke, aj traffic je vacsinou celkom OK, ale tento jun je proste nejaky zakliati a nedari sa mi ho odkliat ani (pre mna) nadstandardnym objemom, ktory ale uz velmi nedokazem stupnovat, kedze ku koncu juna budem prec. Nic to, zatial budem pokracovat a ak nastane nejaky vyraznejsi posun co sa toho shotu tyka, tak si to sem zapisem, nak to mam zdokumentovane
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.