Prave som odohral podla mna najlepsiu session, odkedy som zacal v maji znovu hrat

Neviem, ako dopadla, pravdepodobne mierne v pluse, ale bola to ozaj parada

Po cely cas som sa snazil sustredit na kazdu ruku, snazil som sa neoverfoldovat = vela som 3betoval, raisoval cbety a pod a islo to

Myslim, ze budem nasledovat priklad vacsini fora a tiez si vytlacim svoje range (opening uz poznam naspamat, takze skor 3betovacie/4betovacie a podobne). Som ale v tomto novy a aplikovanie GTO je pre mna velka neznama, preto ak by niekto mal chut tak to mozme prebrat na skype

Mal som z toho ale naozaj dobry pocit, upravoval som si 3betovacie/flatovacie range podla toho, ako casto foldovali villaini na 3bet, snazil som sa ich exploitovat a pritom sam ostat neexploitovany, mal som z toho naozaj velmi dobry pocit

Uz mi chyba nahrat iba nieco cez 400FPP aby som vyclearoval bonus, ale nevyberiem si zo starsov cely BR, lebo onedlho by som mal dostat 50$ stellar reward a to sa mi oplati kvoli tomu hrat aj bez FDB, ten rakeback bude aj tak velmi fajn

Rozmyslal som tiez, ze shotovanie NL20 si necham na september (ak sa nic zle nestane), pretoze tam sa aspon sem-tam budem musiet pozriet do toho grafu ci ozaj nedropujem vela BI a ci by som nemal zliezt naspat. Oficiane som sa teda rozhodol, ze sa na winnings nepozriem do konca mesiaca, tak mi drzte palce