Matzzo SNG:) blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Matzzo SNG:) blog

Odoslaťod matzzo 21 Júl 2010 18:04

Zdravim vsetkych. Volam sa Peter.Odhodlal som sa zalozit blog pretoze si myslim ze komunita ktora tu je mi moze velmi pomoct k napredovanie v pokri. Poker ma oslovil este ked som este farmil WoW a ine online hry. Vzdy som to bral ako zabavu a moje online pinkanie nikdy neviedlo k nejakemu uspechu proste som len zahanal nudu. Asi tak pred mesiacom som to zacal brat vaznejsie zaobstaral som si nejake knihy,zaplatil videa a vela cital po roznych forach a blogy skusenych hracov. :poklona:
Teraz momentalne hravam 1dolcove SNG na P****Stars kedze mam bankroll iba na tento limit. Mam este velke rezervy v hrani a celkovom chapani urcitych situacii tak budem postovat handy v ktorych si neviem pomoct a moje rozhodnutie je viec menej o nahode.
Budem rad ak budete reagovat a takto mi dufam pomozete k mojmu napredovanie. Teraz sa stale motam okolo tej istej vysky bankrollu a nemozem sa dostat vyssie. Hlavne mam problem ze velmi casto vypadavam na bubline.
Dakujem za precitanie a akekolvek rady.

Bol by som rad keby ste mi mohli odporucit nejake knihy,clanky ,videa, ktore by ma posunuli dalej v hrani SNG.
Gl all. :gl:
matzzo

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 7 krát/0 krát

Re: Matzzo SNG:) blog

Odoslaťod Proky 21 Júl 2010 19:41

:vitaj:

Ako inspiraciu si mozes pozriet moj SNG blog ;)
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod 7castle 21 Júl 2010 19:46

Vitaj, urcite si pozri Prokyho blog :good: :Yahoo!:

Precitaj si moju seriu clankov co tu vysla nedavno, hrat sa z toho nenaucis ale vela inych dolezitych veci by ti to dat malo. A pokial ide o hru, Alkaatchove videa co su na ceskych weboch su nuts.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod matzzo 21 Júl 2010 21:56

Dakujem za prijatie :Yahoo!:

chcem vediet ci to bol spravny push hraci hrali dost opatrne dost foldovali a nedostavali sa do all in konfrontacii

Poker Stars $1.00+$0.20 No Limit Hold'em Tournament - t75/t150 Blinds - 4 players -View hand 815173

SB: t5860 M = 26.04
BB: t2505 M = 11.13
Hero (CO): t1645 M = 7.31
BTN: t3490 M = 15.51

Pre Flop: (t225) Hero is CO with 5 :heart: 5 :spade:
Hero raises to t1645 all in, BTN raises to t3490 all in, 2 folds

Flop: (t3515) 4 :diamond: K :spade: 3 :diamond: (2 players - 2 are all in)

Turn: (t3515) 2 :spade: (2 players - 2 are all in)

River: (t3515) 8 :spade: (2 players - 2 are all in)

podla wizardu to mal byt fold. i ked si myslim ze to mohlo byt ok. isli na mna blindy a bol som shortstack a podla toho ako sa hralo na stole som mohol ukradnut blindy.
budem rad za reakcie a rady :)
matzzo

Odoslaťod 7castle 22 Júl 2010 11:16

Tym ze hraci dost foldovali by som sa nejak neriadil, to ze skladali par ruk este neznamena ze ti teraz foldnu TT :D

Toto mi pride hodne tesne na BBL, resp. je to fold, pushol by som tak 77, specialne na takomto nizkom BI kde ta budu volat urcite viac loose ako vyssie, plus mas obrovsku "donk equity", t.j. sancu ze sa vyradia navzajom.

Btw ked postujes ruku daj prec ten balast, t.j. vsetko co je za tvojou poslednou akciou (reakcie superov, vysledky).

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
matzzo
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Marian21x 22 Júl 2010 14:56

matzzo napísal:Bol by som rad keby ste mi mohli odporucit nejake knihy,clanky ,videa, ktore by ma posunuli dalej v hrani SNG.
Gl all. :gl:

Zdravím, keďže tiež momentálne začínam, môžem tiež prispieť pár radami.
Z kníh čo som si zohnal, určite Collin Moshman Sit´nGo Strategy, ja som si svoju objednal z Amazonu, ceny nových sa pohybujú už okolo 10 libier, ale určite sa dá zohnať aj lacnejšie. Ja som si kúpil ešte aj knihu od Jackal69 z cardrunners, Secrets of Sit´n´gos, ale tá sa mi zdala v porovnaní s Moshmanom slabá, nič nové nepriniesla. Týmto by som chcel aj iných poprosiť, ak viete iné dobré SnG knihy, sem s nimi, vďaka :poklona:

Ďalej určite si urob účet na deucescracked, je tam 7 dňová trial verzia, počas ktorej si môžeš poťahať do compu všetky relevantné videá, určite si pozri sériu Real life micro SNG Grinder, kde inštruktor Vandweller odstraňuje leaky začínajúceho hráča, ako aj ďalšie jeho videá, najmä dve videá nazvané Blackboard, kde vysvetľuje matematiku okolo SNG, 4 faktory ktoré treba pri rozhodovaní sa v push/fold fáze brať do úvahy a pod. Z ďalších SNG inštruktorov tam sú AMT a Bones, aj ich videá sú dobré, ale často sú to 18 man SNG, Heads up SNG a pod.

Z česko-slovenských je to už 7Castlom spomínaná séria Alkaatcha, prejdi si tiež 7Castlov blog, tuším na stranách 9 a 19 sú dve videá, Masuronike mal sériu 4 videií, Yegon má tiež na pokerportali jedno SNG video, teda ja som aspoň našiel len jedno.

Tak toľko odo mňa, :gl: na stoloch.

A ešte som zabudol free slabšia verzia SitNgowizarda je k stiahnutiu tu: http://code.google.com/p/sngegt/

Za tento príspevok od Marian21x poďakovali :
matzzo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod Proky 22 Júl 2010 16:06

Bol by som rad keby ste mi mohli odporucit nejake knihy,clanky ,videa, ktore by ma posunuli dalej v hrani SNG.

okrem Moshmana este tieto dve:

The Poker Mindset

Obrázok

Kill Everyone

Obrázok

Za tento príspevok od Proky poďakovali :
matzzo
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod matzzo 22 Júl 2010 17:55

Dakujem za info a rady. :poklona:
Chcem sa opytat ako hrate AQs, AQo, z EP pri nizkych blindoch 10/20, 15/30.
Co je tak najlepsie riesenie. Ja osobne s tym mam problem,pretoze sa neviem rozhodnut ako to zahrat z UTG ci to len limpnut alebo fold.
Osobne to nereisujem pretoze na rereise vacsinou polozim nechcem to hrat bez pozicie a tieto karty mi nepridu tak silne ak ma netrafi flop.
Zvycajne to foldujem uz preflop pri tychto nizkych blindoch.
matzzo

Odoslaťod Proky 22 Júl 2010 18:30

matzzo napísal:Dakujem za info a rady. :poklona:
Chcem sa opytat ako hrate AQs, AQo, z EP pri nizkych blindoch 10/20, 15/30.
Co je tak najlepsie riesenie. Ja osobne s tym mam problem,pretoze sa neviem rozhodnut ako to zahrat z UTG ci to len limpnut alebo fold.
Osobne to nereisujem pretoze na rereise vacsinou polozim nechcem to hrat bez pozicie a tieto karty mi nepridu tak silne ak ma netrafi flop.
Zvycajne to foldujem uz preflop pri tychto nizkych blindoch.

Ziadny limp, bud FOLD alebo RAISE. Pri 10/20 by som este foldoval (hram na Full Tilte nie na P****Stars), no od 15/30 by som kludne hral RAISE/FOLD pred flopom a na flope CBET ak samozrejme nepride nieco ako 8 :spade: 9 :spade: T :spade:, :gl:
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod Marian21x 22 Júl 2010 18:31

Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!