matzzo napísal:Bol by som rad keby ste mi mohli odporucit nejake knihy,clanky ,videa, ktore by ma posunuli dalej v hrani SNG.
Gl all.

Zdravím, keďže tiež momentálne začínam, môžem tiež prispieť pár radami.
Z kníh čo som si zohnal, určite Collin Moshman Sit´nGo Strategy, ja som si svoju objednal z Amazonu, ceny nových sa pohybujú už okolo 10 libier, ale určite sa dá zohnať aj lacnejšie. Ja som si kúpil ešte aj knihu od Jackal69 z cardrunners, Secrets of Sit´n´gos, ale tá sa mi zdala v porovnaní s Moshmanom slabá, nič nové nepriniesla. Týmto by som chcel aj iných poprosiť, ak viete iné dobré SnG knihy, sem s nimi, vďaka
Ďalej určite si urob účet na deucescracked, je tam 7 dňová trial verzia, počas ktorej si môžeš poťahať do compu všetky relevantné videá, určite si pozri sériu Real life micro SNG Grinder, kde inštruktor Vandweller odstraňuje leaky začínajúceho hráča, ako aj ďalšie jeho videá, najmä dve videá nazvané Blackboard, kde vysvetľuje matematiku okolo SNG, 4 faktory ktoré treba pri rozhodovaní sa v push/fold fáze brať do úvahy a pod. Z ďalších SNG inštruktorov tam sú AMT a Bones, aj ich videá sú dobré, ale často sú to 18 man SNG, Heads up SNG a pod.
Z česko-slovenských je to už 7Castlom spomínaná séria Alkaatcha, prejdi si tiež 7Castlov blog, tuším na stranách 9 a 19 sú dve videá, Masuronike mal sériu 4 videií, Yegon má tiež na pokerportali jedno SNG video, teda ja som aspoň našiel len jedno.
Tak toľko odo mňa,

na stoloch.
A ešte som zabudol free slabšia verzia SitNgowizarda je k stiahnutiu tu:
http://code.google.com/p/sngegt/