maxton blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

maxton blog

Odoslaťod maxton 26 Feb 2011 15:34

poker nehram dlho, asi 3 mesiace, na uvod by som vas chcel poziadat ci by sa niekto neregol do mojho klubu na PS

Jste pozváni do mého soukromého pokerového klubu na online Home Games.

- Pokud ho ještě nemáte, stáhněte si bezplatný P****Stars software z www.P****Stars.com
- Otevřete hlavní pokerovou lobby, poté klikněte na záložku Home Games
- Zvolte tlačítko 'Přidat se k pokerovému klubu'
- Zadejte ID mého klubu: 316150
- Zadejte můj zvací kód: pokerklub

A to je vše! Až potvrdím vaši žádost o členství, budeme připraveni zahrát si spolu online Home Games.

Pokud chcete vědět víc, navštivte www.P****Stars.com/homegames

... chcem totiz dostat vstupenku na freeroll home games na PS, zevraj tam potrebujem 7 clenov, a aspon 5 odohratych hier... takze ak mate chvilku casu a zaregistrovali by ste sa bol by som vdacny
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Re: maxton blog

Odoslaťod Chlpo1989 26 Feb 2011 16:17

Co tak skusit nejaky normalny freeroll? Urcite ich tam je kopu...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod maxton 26 Feb 2011 16:28

Chlpo1989 napísal:Co tak skusit nejaky normalny freeroll? Urcite ich tam je kopu...

v tomto freerolle je bank $100 000 , samozrejme hram aj ine freerolly, ale je to trosku rozdiel ci hram o 100 ci o 100 000 dolarov ... potrebujem len 7 clenov aby mi poslali vstupenku

ak by si chcel niekto zalozit svoj vlastny klub rad sa mu tam tiez regnem
maxton

Odoslaťod matiapag 26 Feb 2011 16:30

ano, a je aj rozdiel, ked hras s 500 alebo 50 000 ludmi :) Sanca na nejaky $ nie je velka ani v jednom, no ale rozdiel je medzi nimi znacny ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod maxton 26 Feb 2011 16:37

matiapag napísal:ano, a je aj rozdiel, ked hras s 500 alebo 50 000 ludmi :) Sanca na nejaky $ nie je velka ani v jednom, no ale rozdiel je medzi nimi znacny ;)

su tam aj satelity o vstupenky na tyzdenny 1 000 $ freeroll, a z 9 000 hracov sa skoro vzdy dostanem do 500ky, ked som koncetrovany.. no a pri tom banku 100 000$ by som aj za 2000. miesto mal 10$, co potesi ...
maxton

Odoslaťod maxton 01 Mar 2011 18:40

dnes som hral asi 6 turnajov nejake freerolly a zo styroch ma vyradila karta na riveri, vo vsetkych styroch hrach som siel all in a vzdy som mal lepsie karty ako super.... momentalny pocit, na nezaplatenie
maxton

Odoslaťod matiapag 01 Mar 2011 18:52

maxton napísal:momentalny pocit, na nezaplatenie

Na takyto pocit si musis zvykat, pretoze hranim SnG/MTT ho budes prezivat pravidelnejsie, ako by si si myslel, ze je vobec mozne :) Treba si uvedomit, ze napr. ked vyhras (t.j. skoncis na 1. mieste) napriklad v 5 turnajoch za den, tak to moze boostnut tvoj roll napr. o 1/5, co je neskutocna suma! Preto je jasne, ze taketo pripadne hitnutia musia byt kompenzovane roznymi seriami beatov a prehier. Nie je to priamo umerne (vyhra/prehra), ako napriklad v CG, kde ked das do potu 1 BI, tak mozes bud ten BI vyhrat alebo prehrat. Ty mozes vyhrat ovela viac, preto je jasne, ze ho aj castejsie musis prehrat :)

A ak ta to upokoji, tak mozno v 90% pripadov vypadnes z turnaja bud v situacii, kde "flipujete", t.j. sance na vyhru/prehru su cca 50:50, alebo vypadne s lepsou rukou, popripade narazis s dobrou rukou do malo pravdepodobnej lepsej ruky supera :)

Cize hlavu hore, radsej si na to zvyknut teraz, ako uluckovat par turnajov a potom sa cudovat, kam sa podel BR ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod maxton 01 Mar 2011 18:57

matiapag napísal:
maxton napísal:momentalny pocit, na nezaplatenie

Na takyto pocit si musis zvykat, pretoze hranim SnG/MTT ho budes prezivat pravidelnejsie, ako by si si myslel, ze je vobec mozne :) Treba si uvedomit, ze napr. ked vyhras (t.j. skoncis na 1. mieste) napriklad v 5 turnajoch za den, tak to moze boostnut tvoj roll napr. o 1/5, co je neskutocna suma! Preto je jasne, ze taketo pripadne hitnutia musia byt kompenzovane roznymi seriami beatov a prehier. Nie je to priamo umerne (vyhra/prehra), ako napriklad v CG, kde ked das do potu 1 BI, tak mozes bud ten BI vyhrat alebo prehrat. Ty mozes vyhrat ovela viac, preto je jasne, ze ho aj castejsie musis prehrat :)

A ak ta to upokoji, tak mozno v 90% pripadov vypadnes z turnaja bud v situacii, kde "flipujete", t.j. sance na vyhru/prehru su cca 50:50, alebo vypadne s lepsou rukou, popripade narazis s dobrou rukou do malo pravdepodobnej lepsej ruky supera :)

Cize hlavu hore, radsej si na to zvyknut teraz, ako uluckovat par turnajov a potom sa cudovat, kam sa podel BR ;)

abc hru v MTT velmi vyuzit nemozem a dvakrat to plati vo freerolloch kde je na lucku postaveny cely turnaj ... takze zajtra sa dufam preluckujem k niecomu lepsiemu ako 4 prehry na riveri
:)
maxton

Odoslaťod matiapag 01 Mar 2011 19:00

maxton napísal:abc hru v MTT velmi vyuzit nemozem

Toto vysvetli :) ABC hra pre turnaje podla mna znie "stay tight", a to teda rozhodne vyuzit mozes :) Miesto toho, aby si sa pchal do zbytocne vela potov, si mozes chipy setrit na dobru ruku, s ktorou sa budes moct velmi casto zdablovat a tymto sposobom aj nejaky ten freeroll vyhrat :) A ako na kazdy druh variacie, aj tu je najlepsi recept objem - cim viac turnajov odohras, tym zmensis dopad tejto variacie a uvidis aj nejake vysledky.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod maxton 01 Mar 2011 19:16

matiapag napísal:
maxton napísal:abc hru v MTT velmi vyuzit nemozem

Toto vysvetli :) ABC hra pre turnaje podla mna znie "stay tight", a to teda rozhodne vyuzit mozes :) Miesto toho, aby si sa pchal do zbytocne vela potov, si mozes chipy setrit na dobru ruku, s ktorou sa budes moct velmi casto zdablovat a tymto sposobom aj nejaky ten freeroll vyhrat :) A ako na kazdy druh variacie, aj tu je najlepsi recept objem - cim viac turnajov odohras, tym zmensis dopad tejto variacie a uvidis aj nejake vysledky.

myslel som najma raisovanie na preflope, ktore velmi nezabera, pretoze v CG hram ja osobne najaktivnejsie prave na preflope, ale samozrejme je to iny styl hry, taktiez blufovat velmi nemozem ked v turnajoch mi to vsetko calluju, premna najprijatelnejsie je hrat all in bud z preflopu alebo z flopu

pricom v takych freerolloch to je len bud o stasti alebo o monster kartach ktore kym ti pridu mas polku chipov prec ... ked som uz ale pri monsteroch, vcera freeroll, hned prva hra, ja AA , all in, nebol by to vsak turnaj aby mi niekto necallol, super 10 7 a pridu mu dve desiatky :-D

nic to, zivot je hra, ideme dalej
maxton

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!