mi3ckoo ( SNG A MTT )
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
mi3ckoo ( SNG A MTT )
Tak po dlhom čítaní vašich blogov som sa rozhodol založit si aj môj vlastný a tak sa zlepšit .
Zlepšit treba jednoznačne MTT. cashka ma nejako moc nelákala ale v poslednej dobe som z turnajov prešiel práve na túto variantu pokru . MTT hram NL5 - NL2 mi vôbec nevyhovovala už len aká hlúposti mi tam dokázali callovat.
Môj bankrol je naozaj malý niečo okolo 40USD - čo sa týka sng tak dosť ma zaujali SNG Rush poker v herni full tilt kde buy in je 1dolár a pri tých 500-800 hráčov sa už aj o niečo hrá.
Moje najvačšie úspechy som aj zaznamenal v týchto turnajoch kde som skončil
6/348 - 23,00USD
2/401 - 258,00 USD
Čo sa týka live nechodím na turnaje mimo moje meste čiže Zlaté Moravce , kde máme klub Arizona - ktorý patrí pod Hollywood club Nitra, kde sa skoro každý druhý den stretávame partia chalanov cca 9 hráčov a hráme klasický freezout 5e, s hodinovým dokúpením.. hráči sa už poznáme naozaj veľmi dobre takže túto činnosť berem len ako zdokonalovanie , samozrejme aj tu som niečo už vyhral cca 15turnajov v ktorých som bol prvý alebo sme sa delili.
Raz to týždňa tu je aj váčší 10e turnaj aj s add-onom aj hodinovým dokúpením , po skončení 30e freezout podľa záujmu. Tak ak máte možnosľ a chceli by ste sa zúčastniť kľudne dajte vedieť.
Teraz k hre - môj asi najváčší problem ktorý chcem odstrániť je hra ked som na stole nuts . Jednoducho povedané neviem z brutal handy zvýšit svoj bankrool , viac v handach ktoré sem večer nahodím. Pri hre používam Holdem manager.
Kedže sa berem , že poker hrat "viem ako viem" berte ak niekedy niečo napíšem zlé alebo odveci s rezervou. Ak by niekto náhodou rozoberel moje handy skúste to čo najjednoduchším spôsobom predsa len som tu nový:)
Dúfam, že blog pomôže - ciele do budúcna nemám žiadne velké . iba jeden malý byť na MTT mesačne v pluse aj ked iba cent ale nikdy nie hlboko pod čiarou a nerobiť školácke chyby .
Pridávam ešte link na moj profil na full tilte:
http://pokerprolabs.com/mi3ckoo/FullTiltPoker.aspx
Zlepšit treba jednoznačne MTT. cashka ma nejako moc nelákala ale v poslednej dobe som z turnajov prešiel práve na túto variantu pokru . MTT hram NL5 - NL2 mi vôbec nevyhovovala už len aká hlúposti mi tam dokázali callovat.
Môj bankrol je naozaj malý niečo okolo 40USD - čo sa týka sng tak dosť ma zaujali SNG Rush poker v herni full tilt kde buy in je 1dolár a pri tých 500-800 hráčov sa už aj o niečo hrá.
Moje najvačšie úspechy som aj zaznamenal v týchto turnajoch kde som skončil
6/348 - 23,00USD
2/401 - 258,00 USD
Čo sa týka live nechodím na turnaje mimo moje meste čiže Zlaté Moravce , kde máme klub Arizona - ktorý patrí pod Hollywood club Nitra, kde sa skoro každý druhý den stretávame partia chalanov cca 9 hráčov a hráme klasický freezout 5e, s hodinovým dokúpením.. hráči sa už poznáme naozaj veľmi dobre takže túto činnosť berem len ako zdokonalovanie , samozrejme aj tu som niečo už vyhral cca 15turnajov v ktorých som bol prvý alebo sme sa delili.
Raz to týždňa tu je aj váčší 10e turnaj aj s add-onom aj hodinovým dokúpením , po skončení 30e freezout podľa záujmu. Tak ak máte možnosľ a chceli by ste sa zúčastniť kľudne dajte vedieť.
Teraz k hre - môj asi najváčší problem ktorý chcem odstrániť je hra ked som na stole nuts . Jednoducho povedané neviem z brutal handy zvýšit svoj bankrool , viac v handach ktoré sem večer nahodím. Pri hre používam Holdem manager.
Kedže sa berem , že poker hrat "viem ako viem" berte ak niekedy niečo napíšem zlé alebo odveci s rezervou. Ak by niekto náhodou rozoberel moje handy skúste to čo najjednoduchším spôsobom predsa len som tu nový:)
Dúfam, že blog pomôže - ciele do budúcna nemám žiadne velké . iba jeden malý byť na MTT mesačne v pluse aj ked iba cent ale nikdy nie hlboko pod čiarou a nerobiť školácke chyby .
Pridávam ešte link na moj profil na full tilte:
http://pokerprolabs.com/mi3ckoo/FullTiltPoker.aspx
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Re: mi3ckoo ( SNG A MTT )
Full Tilt Poker, $0.02/0.05 No Limit Hold'em Cash Games, 6 Players
Hand Converter by Pokerhand.org
Board:
mi3ckoo (Button): $3.49
Derwirt (SB): $5.78
Budingen (BB): $3.38
bglimmer (UTG): $3.30
HulioIgorevich (UTG+1): $3.09
coolcro (CO): $2.29
Dealt to mi3ckoo J J
Pre-flop:
bglimmer raises to $.17, (2 folds), mi3ckoo raises to $0.58, (2 folds), bglimmer calls $.41
Flop: ($1.23) 5 T 3 [color="gray"] (2 Players)[/color]
bglimmer checks, mi3ckoo bets $1.23, bglimmer raises to $2.72 and is all-in, mi3ckoo calls $1.49
Turn: ($6.67) 6 [color="gray"](2 Players)[/color]
River: ($6.67) 6 [color="gray"](2 Players)[/color]
Results:
bglimmer Showed K K
mi3ckoo Showed J J
bglimmer wins $6.23
dako mi to zle konvertuje , ale priklad handy , o dve ruky na to ja KK on AA , naozaj uz nechapem ci je to o stasti ..
Hand Converter by Pokerhand.org
Board:
mi3ckoo (Button): $3.49
Derwirt (SB): $5.78
Budingen (BB): $3.38
bglimmer (UTG): $3.30
HulioIgorevich (UTG+1): $3.09
coolcro (CO): $2.29
Dealt to mi3ckoo J J
Pre-flop:
bglimmer raises to $.17, (2 folds), mi3ckoo raises to $0.58, (2 folds), bglimmer calls $.41
Flop: ($1.23) 5 T 3 [color="gray"] (2 Players)[/color]
bglimmer checks, mi3ckoo bets $1.23, bglimmer raises to $2.72 and is all-in, mi3ckoo calls $1.49
Turn: ($6.67) 6 [color="gray"](2 Players)[/color]
River: ($6.67) 6 [color="gray"](2 Players)[/color]
Results:
bglimmer Showed K K
mi3ckoo Showed J J
bglimmer wins $6.23
dako mi to zle konvertuje , ale priklad handy , o dve ruky na to ja KK on AA , naozaj uz nechapem ci je to o stasti ..
- mi3ckoo
Vitaj
Skus to zkonvertovat cez handconverter.com
Skus to zkonvertovat cez handconverter.com
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dalsia pre mna stastna handa ... tie convertery mi nejdu prosto da mi to polku handy takze takto ako flash to bude najlepsie
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3047598
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3047598
- mi3ckoo
mi3ckoo napísal: MTT hram NL5
Nie nahodou cashgame? EDIT: Preco hras NL5 s 50BB stackom? To hraj radsej NL2. Potom je jasne, ze nevytazis maximum z nuts, ked mas iba pol Buyinu, mozes aj vyhrat iba pol bouyinu. Problem vyrieseny.
S KK do AA v cashgame sa netrap. V longrune sa to vyrovna, nabuduce ty budes ma AA a on KK.....
.... a jemu dojde king na river obv.
Naposledy upravil A_Rimmer dňa 04 Mar 2011 10:47, celkovo upravené 1 krát.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Cudne, mne to z FT vzdy v pohode convertovalo...
Na tych ludi tam mas nejaky ready?
Na tej ruke mi vadi betsizing PF. Namiesto 0,27 by som daval nieco okolo 0,35, pretoze tam mas troch limperov a si OOP. Je tam kopu dead money a aj ked ta callnu, mas perfektnu ruku na postflop play.
Ten flop check sa mi nepaci. Cbetujem tam nieco okolo 1/2, ak by bol niekto pasivny, tak na river ti presne vyjde cely stack.
V tomto pripade ked uz ch/raisujes, tak si nenechavaj 0,12 behin, ale rovno to ch/pushuj
Edit: A presne ako pise Rimmer, hraj s plnym BI. Pokial nemas fullstack, tak nemozes robit niektore cally, pretoze nemas vhodne odds
Na tych ludi tam mas nejaky ready?
Na tej ruke mi vadi betsizing PF. Namiesto 0,27 by som daval nieco okolo 0,35, pretoze tam mas troch limperov a si OOP. Je tam kopu dead money a aj ked ta callnu, mas perfektnu ruku na postflop play.
Ten flop check sa mi nepaci. Cbetujem tam nieco okolo 1/2, ak by bol niekto pasivny, tak na river ti presne vyjde cely stack.
V tomto pripade ked uz ch/raisujes, tak si nenechavaj 0,12 behin, ale rovno to ch/pushuj
Edit: A presne ako pise Rimmer, hraj s plnym BI. Pokial nemas fullstack, tak nemozes robit niektore cally, pretoze nemas vhodne odds
-
mi3ckoo napísal:dalsia pre mna stastna handa ... tie convertery mi nejdu prosto da mi to polku handy takze takto ako flash to bude najlepsie
V kovertore treba zaskrtnut policko show results, alebo tak nejak sa vola.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
este som len docital komenty BOOM , radsej to vypnem lebo len cumim a cumim
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3047735
- mi3ckoo
mi3ckoo napísal:tie convertery mi nejdu prosto da mi to polku handy
1. http://www.handconverter.com/
2. vyber Output format phpBB forum
3. skopiruj ruku do prispevku a pred odoslanim daj Ukazku, ci sa to spravne ukaze
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
mi3ckoo napísal:este som len docital komenty BOOM , radsej to vypnem lebo len cumim a cumim
Dalsia vec, ked hras, nesurfuj
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.