Neviem ci to bude ono => http://forums.holdemmanager.com/notecad ... wdown.html
Ale toto bude potom robit poznamky iba k hram, ktore su v SD
MÚDRÝ DYCKY VYHNE
Re: MÚDRÝ DYCKY VYHNE
Zdravim priatelia
uz niekolko krat som sa registroval cez stranky ktore ponukaju vyzsi rakeback alebo tam prebieha nejaka promotion a nikdy sa mi neprepojil ucet stanka s hernou a pritom som postupoval presne podla navodu, neviete kde moze byt najcastejsie problem ?
Dakujem
PS: dufam ze nevadi ze som to dal sem, neviem ci tym porusujem nejake pravidla pokial ano, ospravedlnujem sa
uz niekolko krat som sa registroval cez stranky ktore ponukaju vyzsi rakeback alebo tam prebieha nejaka promotion a nikdy sa mi neprepojil ucet stanka s hernou a pritom som postupoval presne podla navodu, neviete kde moze byt najcastejsie problem ?
Dakujem
PS: dufam ze nevadi ze som to dal sem, neviem ci tym porusujem nejake pravidla pokial ano, ospravedlnujem sa
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Spojenie stránky s herňou sa robí prostredníctvom cookies, takže problém väčšinou súvisí s ich blokovaním.
Môže to spôsobiť prívysoká hodnota súkromnia nastavená v prehliadači, používanie nejakého menej bežného prehliadača, prípadne softvér blokujúci reklamy.
Tieto problémy prebije použitie marketingového kódu počas registrácie, no ten už poslednou dobou nie je veľmi často k dispozícii a herne sa spoliehajú iba na cookies.
Môže to spôsobiť prívysoká hodnota súkromnia nastavená v prehliadači, používanie nejakého menej bežného prehliadača, prípadne softvér blokujúci reklamy.
Tieto problémy prebije použitie marketingového kódu počas registrácie, no ten už poslednou dobou nie je veľmi často k dispozícii a herne sa spoliehajú iba na cookies.
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
Ahoj dakujem sa odpoved a vies mi doporucit priehladac alebo presny postup ako to tracknut lebo zatial ked som to skusal presne podla postupu tak sa mi to nikdy nepodarilo (3x som to skusal a aj ked som komunikoval so strankou tak stym nic nespravili lebo mas len jeden pokus)
-
Dosť používaný je napr. google chrome, takže jeho použitie by malo byť OK a hlavne si treba vypnúť aspoň dočasne programy na blokovanie reklám ako napr. Adblock.
V Google chrome si potom môžeš pozrieť tvoje nastavenia pre cookies tu:
1. V pravom hornom rohu klikni na tri bodky pod sebou a potom na Settings
2. Na spodku klikni na Show advanced settings
3. V sekcii "Privacy" klikni na Content settings
Zobrazia sa ti nastavenia pre cookies, tak si tam nastav tie, kde povoľuješ čo najviac cookies...
V Google chrome si potom môžeš pozrieť tvoje nastavenia pre cookies tu:
1. V pravom hornom rohu klikni na tri bodky pod sebou a potom na Settings
2. Na spodku klikni na Show advanced settings
3. V sekcii "Privacy" klikni na Content settings
Zobrazia sa ti nastavenia pre cookies, tak si tam nastav tie, kde povoľuješ čo najviac cookies...
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
Diky Nancya
Je dost mozne ze bol problem v Adblock lebo ho mam stale zapli ... skusim to takto snad to pojde
Je dost mozne ze bol problem v Adblock lebo ho mam stale zapli ... skusim to takto snad to pojde
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.