my dream

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: my dream

Odoslaťod maikyabc 04 Jan 2012 19:09

ale paci sa mi tvoj pristup, ze to chces cashoutnut a nechat si na hranie mensiu sumu, takze asi nepatris do skupiny nestastnikov, ktori si po 1 turnajovej trefe myslia, ze su najlepsi a zarobia miliony co je pre teba rozhodne dobre :good:

Kto si o sebe myslí, že je najlepší po jednej turnajovej trefe? :shock:
Obrázok používateľa
maikyabc

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 14 krát/2 krát

Odoslaťod sudden 04 Jan 2012 19:33

maikyabc napísal:Kto si o sebe myslí, že je najlepší po jednej turnajovej trefe? :shock:

neviem aku konkretnu odpoved by si si predstavoval na tuto otazku, ale vseobecne velke turnajove trefy zvysuju ego neumerne skillu vo vela pripadoch :)

(velke vzhladom na to, na akych stakes sa pohybuju, pre niekoho je to 5k, pre niekoho 200k)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod skJacob 04 Jan 2012 20:06

maikyabc napísal:Kto si o sebe myslí, že je najlepší po jednej turnajovej trefe? :shock:

Spoiler:
Obrázok
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod juve1905 04 Jan 2012 20:28

ty kokos, a to koho graf. nechal som si 200€ na dalsiu hru a zostatok som cashol. take peniaze sa nevyhravaju kazdy den a bola by velka hluposť si teraz mysliet ze som naj a hrat o vacsie sumy s vacsim vkladom a mysliet si ze vyhram kazdy turnaj do ktoreho sa prihlasim. A ide sa na HUSNG :D vsetkym :gl:

Za tento príspevok od juve1905 poďakovali - 2:
_Martin_5292, tucniak
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod WolfiKxx 04 Jan 2012 20:39

enjoy ;)

Za tento príspevok od WolfiKxx poďakovali :
juve1905
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod maikyabc 04 Jan 2012 20:54

WolfiKxx napísal:
enjoy ;)

Fuj, v tom videu sú nočné mory teda. Ale to boli extrémne príklady si myslím. Stalo sa to už niekomu koho poznáte? Turnajová trefa a následný bankrot? :wall:
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod skJacob 04 Jan 2012 21:15

maikyabc napísal:Fuj, v tom videu sú nočné mory teda. Ale to boli extrémne príklady si myslím. Stalo sa to už niekomu koho poznáte? Turnajová trefa a následný bankrot? :wall:

Igor Panak bol za to slavny

Graf co som ja postol bol nejakeho Rusa, ktory bol druhy v Sunday Millione a potom skocil do $5k HU sngs a hyperturb
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 04 Jan 2012 21:47

haman napísal:
juve1905 napísal:rozmyslam nad nejakym dalsim uskutocnitelnym cielom, nech mam este väcsiu motivaciu a chut hrat. nejake napady?

skus dokazat, ze tato trefa nebola nahoda a v 2012 sa ti podari trafit aspon 1krat aspon polovicnu vyhru.

haman, zasnem nad tvojou logikou.. :shock:

juve: gratulujem k skvelej vyhre :good: ak rozmyslas nad nejakym uskutocnitelnym cielom, tak ti odporucam stanovit si za ciel naucit sa co je to kelly criterion a potom si najst nejakeho dobreho hraca, ktory ti pomoze zlepsit sa v pokry... Ak sa ti to podari, tak mas moj respekt :)
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod maikyabc 04 Jan 2012 22:00

skJacob napísal:
maikyabc napísal:Fuj, v tom videu sú nočné mory teda. Ale to boli extrémne príklady si myslím. Stalo sa to už niekomu koho poznáte? Turnajová trefa a následný bankrot? :wall:

Igor Panak bol za to slavny

Graf co som ja postol bol nejakeho Rusa, ktory bol druhy v Sunday Millione a potom skocil do $5k HU sngs a hyperturb

No "pekne", našiel som si pár článkov ohľadom Igora a jeho nosebleeds sessions. :x Pobil sa ale neúspešne, pred tým ako nastúpil na tieto stakes mal si zaplatiť nejakého mindset coacha. Asi by mu to veľmi rýchlo vyhovoril. Ok nebudeme tu ďalej spamovať tento blog mala by sa k tomu vytovoriť samostatná téma.

From busto to robusto and back again ...
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod DevilMayCry 04 Jan 2012 23:48

sudden napísal:je dobre si uvedomit, ze je to v prvom rade obrovska nahoda, nie dokaz nejakych nadprirodzenych schopnosti/superskillu, toto si vela ludi v pokrovom svete nejako nedokaze/nechce priznat a jednotlive turnajove trefy su asi najviac precenovana vec v pokri ever

1. obrovskych nahod je v pokri az az a nie len ze niekto hitne peknu sumu v turnaji o 35k ludi
2. kto sa tu ohana nadprirodzenymi schopnostami ?
3. najviac precenovana vec v pokri su AA :)

ale ziadny flame, rozumiem co pises, len nas turnajove fishky nechajte sa trosku radovat ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!