Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Napolleon - CG-NLTH-FR "Cesta z dola hore"

Odoslaťod Napolleon 08 Dec 2012 21:29

Ďakujem.. uluckoval som to... :) jediný kto by to takto zahral je Isildur :D musím hrať trošku viacej tight..
btw dnes som chytil 6. royal v živote :)
:gl:
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Re: Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)

Odoslaťod Napolleon 29 Máj 2013 19:14

Pekný slnečný večer prajem :)

Po dlhšom čase by som to tu rád trocha oživil...

v skratke... pár mesiacov som poker nehral... hlavný dôvod bol, že mi to začalo liezť doslova na nervy a zistil som, že mi 30+ tablenie vymýva mozog... došlo mi to vo chvíli keď som si prečítal článok Dustyho Schmidta ako mu poker takmer zmenil život.. zistil som, že niečo na tom pravdy je a grind dosť ovplyvnil môj spôsob myslenia a neuveriteľne mi zhoršil osobný život.. teda hlavne myslenie... ale tak za to si môžem sám :) ale to je o inom..

po pár týždňoch som si spomenul, že som nechal ešte 104€ na doxxbete... tak som 100€ cashoutol a roztočil to s 4€ na enet CG stoloch... bolo to niekedy koncom marca... asi po mesiaci som mal cca. 250€... 100 som opäť vybral, niečo prehral a v momente keď doxx spustil Ongame skin som sa so 70€ presunul tam... a tak od 19.4. sa hrajkám primárne na HT 5maxoch väčšinou 6.5USD (iné sa veľmi neotvárajú) a keď sa nedá 4-5 stolov pridávam 1-2 HT HU... + pár MTTčok alebo 30man SNGs hlavne kôli tomu aby som pri tom vydržal sedieť :)

nijak veľmi to nesilím.. hrám keď sa mi chce a mám chuť.. keďže som študent je to určite lepšie ako za 2.70€/h vykladať v kauflande... poker je pre mňa momentálne brigáda a hra ktorú milujem aj nenávidím :) a hlavne v osobnom živote prežívam asi najkrajšie obdobie ever... je mi super, milujem svoj život.. odosobnil som sa od suckoutov (samozrejme, že ma štvú) ale už mi nekazia deň :) keď ma niečo štve idem si zabehať, zacvičiť, plávať alebo s fellaz von ...snažím sa žiť tak aby malo to, že dýcham nejaký zmysel...

dosť ma to seká ale tak to k HT patrí.. tročku ma mrzí, že jediný reg ktorý so mnou hrá asi 2/3 turnajov ma chytá každú jednu točku.. to bude tým, že keď už idem do neho točiť rozklepem sa ako panic pred prvým zásunom a neverím si.. ale už som si ho označil ako fishku aby som mal pocit, že proste je moja povinnosť ho poraziť :) už je pár desiatok BIs len oproti mne nad EV ale to sa otočí :) mám ho prečítaného ako šlabikár už len trošku toho šťestíčka... ak hľadáte kopu rýb hlavne v DON, MTT alebo hocijakých SNG s BI do 20USD tak dexxbet/ongame vrelo doporučujem.. o CG platí to isté.. jeden veľký rybník... ešte keď spravia slušný RB + rakerace bude to geniálne.. pre teraz mi stačí bonus, kt. mi vybavil Stanley za ktorú so mu vďačný.

+ podarilo sa mi trafiť najväčšie MTTčko doteraz čo je super.. (asi najľahší FT čo som kedy hral...)

Celkový graf... spolu s 1. deposit bonusom, trochou CG a pár bonusmi za Rewards mám od 19.4. profit niečo málo nad 1000USD

Prajem všetkým nech sa vám darí ako v pokri tak aj v real life (tam ešte viac) a hlavne nech ste šťastný :)

:gl:
Prílohy
chart (1).jpg
chart (1).jpg (27.72 ) Zobrazená 1304 krát
1!!!.PNG
1!!!.PNG (153.32 ) Zobrazená 1319 krát
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!