Nejdřív bych se měl představit a potom se pokusím popsat svou pokerovou "kariéru"

Poker hraju od malička, jako asi všichni jsem začínal na variantě Five-card draw, s upravenými pravidly typu královský poker je nejsilnější kombinace a podobně

Další etapa mého pokerového snažení začala před pár měsíci, když jsem provedl své první a zatím poslední depozity 16$ a 20$. Tyto depozity měli sloužit jenom jako jednorázové, protože jsem se nudil a zrovna mi padl nějaký live turnaj. Po dvou MTT sessions mi zbylo nějakých 6$ a tak jsem si zkusil zahrát normal 1$ SNG pro 9 lidí a začalo se mi dařit, ikdyž jsem věděl o tomto formátu jen to, že na začátku musím hrát very tight. Pomalu jsem začal budovat nějaký bankroll, ale cítil jsem, že to není ono a tak jsem začal studovat různé materiály ohledně těchto sng. Nejvíce mi pomohly a doslova otevřely oči dvě videa od 7Castla, tyto videa jsou nejlepší, co jsem kdy viděl a moc mi pomohly, takže díky 7Castle

Co se týče MTT turnajů mám toho odehráno hodně málo a MTT beru spíše jako zpestření. Žádné velké trefy na svém kontě nemám, jenom snad jeden vyhraný turnaj v rámci série Pokerportal added turnajů na Stárech a pár final table umístnění v této sérii. A ještě možná 65. místo z 8823 na turnaji Daily thirty grand, toť vše...
Na tento blog budu postovat své výsledky, staty a určitě i nějaké handy. Byl bych rád, kdyby se ozval někdo, kdo hraje 180tky, měl bych pár otázek ohledně strategie a tak...
Vidím, že jsem se celkem rozepsal, tak snad si to někdo přečte