Pre predstavenie sa troska: volam sa Martin, momentalne som v tretom rocniku bakalarskeho studia financna matematika na UK v Prahe. Dlhe roky som hral (este stale aj hram, ale uz nejak vychadlo to zanietenie pre hru) sutazne sach, kedy sa mi podarilo vyhrat aj MSR juniorov a bol som reprezentovat nasu malu krajinku na svete v Argentine

K pokru som sa dostal myslim celkom kurioznym sposobom, ked minule skuskove nejaky kamos hodil na FB odkaz na video z high stakes pokru a tak nejak som asi za 2 dni pozrel skoro vsetky serie

Druha faza nastala v septembri po prichode na novy semster do Prahy. Depozitol som si okolo 30E na P****Stars a zacal si pinkat NL2, po tom ako som si uz tu precital nejake rady a pozrel video ako tu cashku vobec +- hrat. Hlavne Yegonovi za jeho videa velke diky! Skusil som taktiez format SNG turbo. Hral som za 2,50 USD pre 180 ludi, teda som mal zhruba na 20BI co cert nechcel 3ti turnaj a 1. miesto

Teraz zas je tu skukove ( uz som aj nezadany) a rozhodol som sa, ze sa idem tomu venovat poriadne, mal by som mat dost casu na to, skusky vyzeraju byt v pohode a stresovat s bakalrkou bude este cas

Ciele:
• Do konca januara winning reg na NL10
• Februar shot na NL25 a snaha uchytit sa
• Dalej sa uvidi
• Pravidelne aktualizovat blog
Zakladam tento blog, aby som tu uvadzal moje vysledky a kriticke ruky na rozbor, pretoze si myslim, ze je tu vela ludi, ktori vedia poradit a tym skonfrontovat moje mysleinkove pochody. A hlavne aby som prechadzal na vyssie stakes. Na zaver graf za 3 dni od zaciatku grindu a posledna handa vcerajska, po ktorej som radsej session ukoncil
Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1591508
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $5.36
SB: $12.65
Hero (BB): $5.03
UTG: $5.41 - VPIP: 81, PFR: 39, 3B: 6, AF: 3.2, Hands: 69
MP: $6.37
CO: $15.08
Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with 5

UTG raises to $0.10, 3 folds, SB calls $0.08, Hero calls $0.05
Preflop: call s 57s pretoze jedna sa len pfr minraise proti takej velrybe a sa este jeden hrac zapojil do hry, mam dostatocne odds podla mna obetovat na to dalsi 1BB.
Flop: ($0.30) 3

SB checks, Hero checks, UTG checks
Turn: ($0.30) 9

SB checks, Hero bets $0.25, UTG calls $0.25, SB folds
original raisor necbetoval do dvoch hracov, preto usudzujem, ze ho flop minul, inak by protectoval pred pripadnou FD.
River: ($0.80) T

Hero checks, UTG bets $5.06, Hero calls $4.68 all in
River: Na turn prichadza 10tka, co neni uplne najlepsia karta, ale som rozhodnuty check-callnut, kedze nedorazila ani jedna z FD. Po alline som sa zacinam vnutorne presviedcat, ze nic nema,lebo cela jeho linia bola strasne divna a rozhodujem sa pre hero call. Avsak som sa raz presvedcil, ze proti fishkam len ABC game

Final Pot: $10.16
Hero shows 5

UTG shows 9

UTG wins $9.66
(Rake: $0.50)
Na zaver graf, pekne je vidiet, kde sa tato ruka udiala