Pajo22 Blog tažke začiatky

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pajo22 Blog tažke začiatky

Odoslaťod Drobec37 15 Feb 2010 10:41

tucniak napísal:
Drobec37 napísal:Na noq pokri ked som hrával NL4 som mal aj ja takú červenú a odkedy som na LA tak je hlboko v mínuse. nice :gl:

vrat sa imo :)

JJ možno by mi to prospelo ;)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod emjayko 15 Feb 2010 10:58

Drobec37 napísal:
tucniak napísal:
Drobec37 napísal:Na noq pokri ked som hrával NL4 som mal aj ja takú červenú a odkedy som na LA tak je hlboko v mínuse. nice :gl:

vrat sa imo :)

JJ možno by mi to prospelo ;)

noiq NL4 bola pre mna osobne zatial najziskovejsia vec v porki... tam to bola fakt easy game ale zase uz ked som presiel na NL10 tak tam bola velmi zla tableselekcia... vo videu som videl ze regulary na noiqu na NL4 sa uz asi pol roka nemenili stale tie iste xichty undertov, xyz... som zvedavy ako sa ti povedie ked pojdes na NL10 ja som tu misiu na noiqu nezvladol
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Feb 2010 11:30

emjayko napísal:noiq NL4 bola pre mna osobne zatial najziskovejsia vec v porki... tam to bola fakt easy game ale zase uz ked som presiel na NL10 tak tam bola velmi zla tableselekcia... vo videu som videl ze regulary na noiqu na NL4 sa uz asi pol roka nemenili stale tie iste xichty undertov, xyz... som zvedavy ako sa ti povedie ked pojdes na NL10 ja som tu misiu na noiqu nezvladol

presne tak aj ja som pozeral že hrači proti kotrým som hraval ja pred pol rokom su tam stále. Som tam hraval NL10 pár týždnov kde som sa držal prvý týždne dost v pluse ale potom som viackrat prechadzal medzi NL4 a NL10 pretože ma to tam dost mlátilo ( ale to bolo si mojou hrou :) ).
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 15 Feb 2010 20:32

to ze su ti hraci rok na nl4 bud svedci o ich urovni alebo su naozaj len cisto rekreacni hraci imo:)
ship it
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Pajo22 15 Feb 2010 22:02

prepacte ze vas vyrusujem v diskusií v mojom blogu ale potrebujem radu neviem co s touto rukou. Co sa da robit s touto rukov prosim radu.
Entraction $4.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 538443
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Staty : BTN VIP 95/25 AGR 4,3 , FCB 67 Hand 21 , SB VIP 44/22 AGR 0,2 FCB 50 Hand len 9 niesu adekvatne staty

CO: $4.36
BTN: $11.51
SB: $1.55
Hero (BB): $4.00

Pre Flop: ($0.06) Hero is BB with 8 :diamond: 8 :club:
1 fold, BTN calls $0.04, SB raises to $0.08, Hero raises to $0.24, BTN calls $0.20, SB calls $0.16
Rozhodol som sa 3betnut i ked na BB mimo pozicie a tym izolovat hrača na SB a jeho min rais. V Podla statov aj ked nie dostatočnych som dedukoval ze su to hrači dost zly aspon mi tak prisli. Call od oboch hračov som vsak nechel.

Flop: ($0.72) 4 :spade: 7 :heart: 9 :spade: (3 players)
SB checks, Hero bets $0.36, BTN calls $0.36, SB folds
Board ktory prisiel mi celkom vyhovoval bila ma len deviatka a Vyssí par ktory som nepredpokladal od ich limpov a min raisu. Rozhodol som sa CB na Flope pol potu. no dostal som dalši call

Turn: ($1.44) 5 :diamond: (2 players)
Hero bets $0.72, BTN raises to $1.44, Hero calls $0.72
a teraz prisla pre mna chvilka kedy som nevedel co spravit prisla 5 ktora nemenila skoro nic nepredpokladal som ze by hrac hral 63 alebo nebodaj 68 a tvoril tak postupku kedze 8čky som mal ja. Rozhodol som sa i preto CB znova a Prinutit hraca zahodit mu to.Dostal som rirais a nevedel som vobec na com som neviem ci bol spravny ten call ale spravil som to a chcem radu ci uz som mal v tedy zahodit alebo co ine sa dalo spravit?

River: ($4.32) T :heart: (2 players)
Hero bets $0.04, BTN raises to $3.34, Hero folds
tu ten moj "minbet" neberte vazne nechtiac som to tukol :D. 10 bola klin ktory som uz nebol ochotny doplatit a tym aj ist All in.

Takže sup rady sem!!! dakujem
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod emjayko 15 Feb 2010 23:45

mame nejaky relevantny dovod na 3bet pf? nemame s hracom dostatocnu history nato aby sme vedeli ze casto sklada na 3bet alebo na cbet... osmicky by si si v tomto pripade 3way mohol krasne zahrat na set mining, pripadne skusit nieco na nizkych flopochoch.. kedze nevieme ako hrac reaguje na cbety a vacsina flopov bude pre nas zlych je 3bet pf imo neefektivny... cbet na flope maly mas tam obrovsku hromadu value z draws a betujes pol potu zle kludne 3way betni aj plny pot they will pay... na turne zas len polku potu minimalne 3/4 betuj.. ak sme rr tak sme skoro vzdy behind a pre mna to je fold, kedze limp calloval moze tam mat atc aj to 63, 68 neni az tak pravdepodobne asi vies preco :) najpravdepodobnejsie mi to pride ako dva pary mozno 55 ... vacisna river kariet bude pre nas zla a od supera mozme 98% casu ocakavat bet a my check foldujeme...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod Pajo22 16 Feb 2010 14:09

no dovod sice velmi nemame kedze nemame staty no i tak sa mi zdalo blbe zahodit 88 na ich min bet lebo keby som to len callol nevedel by som na com som. sice takto som nevedel tiez. ok rada je nehrat to proti takym hracom a ked uz tak viac betnut aby to zahodili.
Naposledy upravil Pajo22 dňa 16 Feb 2010 19:45, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod emjayko 16 Feb 2010 14:39

Pajo22 napísal:no dovod sice velmi nemame kedze nemame staty no i tak sa mi zdalo blbe zahodit 88 na ich min bet lebo keby som to len callol nevedel by som na com som. sice takto som nevedel tiez. ok rada je nehrat to proti takym hracom a ked uz tak viac betnut aby to zahodili. dik

aaaaa nieeeee cele zle precitaj si prosim ta este raz co som ti napisal mam pocit ze nic z toho si nepochopil...

Za tento príspevok od emjayko poďakovali :
Pajo22
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod Pajo22 16 Feb 2010 20:13

emjayko napísal:
Pajo22 napísal:no dovod sice velmi nemame kedze nemame staty no i tak sa mi zdalo blbe zahodit 88 na ich min bet lebo keby som to len callol nevedel by som na com som. sice takto som nevedel tiez. ok rada je nehrat to proti takym hracom a ked uz tak viac betnut aby to zahodili. dik

aaaaa nieeeee cele zle precitaj si prosim ta este raz co som ti napisal mam pocit ze nic z toho si nepochopil...

Dobre skusil som to este raz citat a nie len raz celkom nerozumiem anglickym frazam aj ked som si ich prekladal. Podla toho co si napisal dedukujem z toho toto a ak nepochopim skus mi to napisat polopatiskejsie :wall: . dakujem. :poklona:
OK takze neefektívny 3bet pf cize call na jeho min bet. a podla flopu reagovat. na nizkom flope sa da cbetovat pri tomto flope ak CBetujem tak aj pot a kludne ma doplatia pokial nieco maju a na turne uz len pol potu pripadne 3/4 pot a pokial sme rr vecinou sme horsit takze fold. takze uz tam bol blby tiez call na turne na rr. :crazy: uz je to ok? ci?
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod emjayko 16 Feb 2010 20:27

no vidis ze to ide ked sa chce :) staci len pozorne citat a ak nerozumies niektorym vyrazom tak si pohladaj niekde tu na fore sa vala vlakno s pokrovymi vyrazmi a ked nenajdes tam tak sa kludne spytaj... este k tomu tvojmu prvemu komentu kde si napisal: ze mas betovat vela preto aby zahodili... vzdy si skus uvedomit ze kazdy krok ktory robis, robis aby si nieco dosiahol, snaz sa si uvedomit co je tvoj ciel ak betujes, co je tvoj ciel ak callujes a co je tvoj ciel ak foldujes a uvedom si z akeho dovodu tak robis.. spat k tomu komentaru, nebetujes preto aby ti zahodili ale preto aby ti zaplatili horise ruky t.j. mensie pary, straight draw, flush draw atd atd...
ak betujes preto aby ti zahodili je to bluff, v tomto spote si nemal ruku ktoru by si chcel otacat na bluff ta ruka mala solidnu hodnotu...
edit: ten call na turne sa neda povazovat za zly kvoli odds kedze je to len minraise, ale jednoducho je velmi malinka sanca ze super nam nebetne river + my mame len pouho pouhe dva outy...
edit 2: vsimam ze mame aj gutshot cize 6 outov to uz sa pri tych odds da callnut
Obrázok používateľa
emjayko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!