tucniak napísal:Drobec37 napísal:Na noq pokri ked som hrával NL4 som mal aj ja takú červenú a odkedy som na LA tak je hlboko v mínuse. nice
vrat sa imo
JJ možno by mi to prospelo
tucniak napísal:Drobec37 napísal:Na noq pokri ked som hrával NL4 som mal aj ja takú červenú a odkedy som na LA tak je hlboko v mínuse. nice
vrat sa imo
Drobec37 napísal:tucniak napísal:Drobec37 napísal:Na noq pokri ked som hrával NL4 som mal aj ja takú červenú a odkedy som na LA tak je hlboko v mínuse. nice
vrat sa imo
JJ možno by mi to prospelo
emjayko napísal:noiq NL4 bola pre mna osobne zatial najziskovejsia vec v porki... tam to bola fakt easy game ale zase uz ked som presiel na NL10 tak tam bola velmi zla tableselekcia... vo videu som videl ze regulary na noiqu na NL4 sa uz asi pol roka nemenili stale tie iste xichty undertov, xyz... som zvedavy ako sa ti povedie ked pojdes na NL10 ja som tu misiu na noiqu nezvladol
Pajo22 napísal:no dovod sice velmi nemame kedze nemame staty no i tak sa mi zdalo blbe zahodit 88 na ich min bet lebo keby som to len callol nevedel by som na com som. sice takto som nevedel tiez. ok rada je nehrat to proti takym hracom a ked uz tak viac betnut aby to zahodili. dik
emjayko napísal:Pajo22 napísal:no dovod sice velmi nemame kedze nemame staty no i tak sa mi zdalo blbe zahodit 88 na ich min bet lebo keby som to len callol nevedel by som na com som. sice takto som nevedel tiez. ok rada je nehrat to proti takym hracom a ked uz tak viac betnut aby to zahodili. dik
aaaaa nieeeee cele zle precitaj si prosim ta este raz co som ti napisal mam pocit ze nic z toho si nepochopil...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.