pajuv blog
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
pajuv blog
Zdravím zdejší komunitu. Jenom tak na úvod, jmenuju se Pavel, je mi 22 let a to by tak mohlo stačit. Spíš bych se chtěl rozepsat, co mě vedlo k tomu si tu založit svůj blog a o mé pokerové cestě.
Poker už nějakej ten rok hraju a od začátku mě to táhlo více ke cash games než k turnajům. Začínal jsem na NL5, pak se hodně dlouho plandal na NL10. Teď už to bude pomalu rok, co se nemůžu posunout někam dál a pořád pentluju mezi NL25 - NL50. Hlavní problém vidím v mojim přístupu, ať už k samotnému hraní nebo pracování na zlepšení hry.
Co se týče toho hraní, tak tam se mi povedl docela velkej krok vpřed. Hraní se teď snažím vnímat úplně jinak, než tomu bylo dřív. Takže co tím "vnímat" myslím. Když se podívám zpět, tak pro mě sessions znamenaly hrát pro profit, nic jinýho. Hrál jsem hodně dlouhé sessions, když se mi nedařilo a naopak. Pokud jsem byl +3BIs za 150 hands, už se mi nechtělo vůbec hrát. Nešlo se soustředit a v hlavě mi lítaly myšlenky, že pokud skončím teď budu v pěkným plusu, když budu pokračovat, tak to můžu všechno sjet. Teď se snažím brát poker sessions v první řadě jako další formu vzdělávání se, a až na druhém místě profit atdatd. To je jeden z důvodů, proč tu píšu - pokud budou nějaký zajímavý handy, tak je sem postnu...
Co se týče zlepšování svojí hry, tak tam jsem tomu nikdy moc nedával. 90% videí, co si stáhnu ani nezkouknu. Knížky dočtu jenom do půlky, člákny jenom tak přeletím, hands taky moc nenapostuju...
Po tomhle všem už to jednou prostě přijít muselo:
Nejdřív jsem to bral jako downswing a čekal, že se to časem přežene. Na NL50 jsem měl winrate po návratu na LA 10bb/100, nepočítal jsem s tím, že to udržím... Čekal jsem, že to klesne tak někam na +/- 5bb/100. Když se to nehodlalo zastavit, tak mi konečně došlo, že to není žádnej downswing, ale že někde spewovuju kupu peněz... To je poprvé, co musím opustit svůj limit a jít nedobrovolně níž. Nejsem naštvanej, vlastně mám teď nějak větší chuť do toho všeho. Spíš je škoda, že mě to nepostihlo už dřív. Mohl jsem si uvědomit, že pokeru nedávám tolik, kolik bych měl...
Hodlám kompletně změnit svůj přístup k pokeru. Nebudu začínat slovy "chtěl bych" protože tak bych ničeho dle vlastních zkušeností nedosáhl a nic by se nezměnilo. Budu postovat handy na fóra, koukat na výukové videa(nemyslím tupě zírat, ale přemýšlet u toho a dělat si poznámky), číst knihy, články, dávat si krátkodobé a dlouhodobé cíle...
Mno to by na úvod asi stačilo. Doufám, že to aspoň někdo přelouskal až sem
Poker už nějakej ten rok hraju a od začátku mě to táhlo více ke cash games než k turnajům. Začínal jsem na NL5, pak se hodně dlouho plandal na NL10. Teď už to bude pomalu rok, co se nemůžu posunout někam dál a pořád pentluju mezi NL25 - NL50. Hlavní problém vidím v mojim přístupu, ať už k samotnému hraní nebo pracování na zlepšení hry.
Co se týče toho hraní, tak tam se mi povedl docela velkej krok vpřed. Hraní se teď snažím vnímat úplně jinak, než tomu bylo dřív. Takže co tím "vnímat" myslím. Když se podívám zpět, tak pro mě sessions znamenaly hrát pro profit, nic jinýho. Hrál jsem hodně dlouhé sessions, když se mi nedařilo a naopak. Pokud jsem byl +3BIs za 150 hands, už se mi nechtělo vůbec hrát. Nešlo se soustředit a v hlavě mi lítaly myšlenky, že pokud skončím teď budu v pěkným plusu, když budu pokračovat, tak to můžu všechno sjet. Teď se snažím brát poker sessions v první řadě jako další formu vzdělávání se, a až na druhém místě profit atdatd. To je jeden z důvodů, proč tu píšu - pokud budou nějaký zajímavý handy, tak je sem postnu...
Co se týče zlepšování svojí hry, tak tam jsem tomu nikdy moc nedával. 90% videí, co si stáhnu ani nezkouknu. Knížky dočtu jenom do půlky, člákny jenom tak přeletím, hands taky moc nenapostuju...
Po tomhle všem už to jednou prostě přijít muselo:
Nejdřív jsem to bral jako downswing a čekal, že se to časem přežene. Na NL50 jsem měl winrate po návratu na LA 10bb/100, nepočítal jsem s tím, že to udržím... Čekal jsem, že to klesne tak někam na +/- 5bb/100. Když se to nehodlalo zastavit, tak mi konečně došlo, že to není žádnej downswing, ale že někde spewovuju kupu peněz... To je poprvé, co musím opustit svůj limit a jít nedobrovolně níž. Nejsem naštvanej, vlastně mám teď nějak větší chuť do toho všeho. Spíš je škoda, že mě to nepostihlo už dřív. Mohl jsem si uvědomit, že pokeru nedávám tolik, kolik bych měl...
Hodlám kompletně změnit svůj přístup k pokeru. Nebudu začínat slovy "chtěl bych" protože tak bych ničeho dle vlastních zkušeností nedosáhl a nic by se nezměnilo. Budu postovat handy na fóra, koukat na výukové videa(nemyslím tupě zírat, ale přemýšlet u toho a dělat si poznámky), číst knihy, články, dávat si krátkodobé a dlouhodobé cíle...
Mno to by na úvod asi stačilo. Doufám, že to aspoň někdo přelouskal až sem
Naposledy upravil paaajooo dňa 24 Okt 2010 13:23, celkovo upravené 2 krát.
- paaajooo
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Re: pajuv blog
To, ze si takto radikalne zmenil svoj pohlad na vec, je perfektne Je toho urcite vela, co sa mozes naucit, a je rovnako dobre, ze si si tu spravil blog, pretoze tu je zasa kopec ochotnych ludi, ktori vzdy poradia. Tesim sa na prve handy/reporty/novinky, predpokladam, ze ziskane poznatky z prestudovaneho materialu nenechaju na seba dlho cakat a pri pokrovych stoloch zaznamenas iba same uspechy
Cize a nech ti tento pristup vydrzi navzdycky
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Thx
Tak rovnou začnu nějakýma těma cílema na tento měsíc:
1) Dočítat knihu The Poker Blueprint. Udělat z ní nějakej ten výtah a začít si hledat vhodný spoty, soupeře na aplikování konceptů.
2) Místo 6-ti stolů se vrátit zpět ke 4-tablingu a snažit se dělat co nejvíc poznámek k soupeřům a koncentrovat se na hru.
3) Zaměřit se na post flop hru ve 3betnutých potech, kde ztrácím hrozně moc bbs.
4) Shlédnout 5 videí a hlavně si z nich něco vzít.
Jeden dlouhodobější cíl: vrátit se do konce roku na NL50 a začít ji pořádně crushovat.
Trošku jsem zapracoval na notesu v posledních dnech, kterej byl u mě fakt tragickej a nešlo se v něm pomalu vyznat. Nechal jsem se inspirovat jedním videem a poupravil notes do tédle podoby:
DONKING RANGE
-------------
RAISING RANGE
-------------
CALLING RANGE IP
-------------
CALLING RANGE OOP
-------------
3B IP
***PF3B***
***CALLER***
-------------
3B OOP
***PF3B***
*CALLER***
-------------
POSTFLOP IP
***PFR***
***CALLER***
-------------
POSTFLOP OOP
***PFR***
***CALLER***
-------------
READS @ HISTORY
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 982888
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Few hands:
1)Villain je 57 / 37 / 2
FT3b 0%, BTN steal 60%
Pár hands zpět na stejných pozicích, ale 100bb stacks mi na Axx boardu ch-behind weakTP a odcalloval moje T+R bety. Měl jsem top set.
BTN: $56.57
Hero (SB): $50.67
BB: $37.23
UTG: $47.18
MP: $18.56
CO: $46.14
Pre Flop: ($0.45) Hero is SB with K K
3 folds, BTN raises to $1.05, Hero raises to $4, 1 fold, BTN calls $2.95
Na flopu jdu ch-call s tím, že proti jeho range tu jsou KK dobré a uvidím, co udělá na dalších streets.
Flop: ($8.30) 2 A 3 (2 players)
Hero checks, BTN bets $6.22, Hero calls $6.22
Turn: ($20.74) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.30, Hero calls $0.30
Na riveru jsem docela ztracenej. Nevim jestli te ch-call je tady dobrý...
River: ($21.34) 2 (2 players)
Hero checks, BTN bets $10.67, Hero calls $10.67
(villain ukázal 57s)
2)Villain je reg 21 / 12 / 2
Nízký ftcb na flopu a rasise cb 20%
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 985617
Hero (UTG): $31.91
MP: $37.91
CO: $24.04
BTN: $30.77
SB: $30.00
BB: $45.41
Pre Flop: ($0.45) Hero is UTG with T T
Hero raises to $1.20, 2 folds, BTN calls $1.20, 2 folds
Tím raisem na flopu tady repuje vpodstatě jen sety. Tje 6 komb, když nepočítám QQ. Nepředpokládám, že tu bude mít 34 a že bude raisovat často s TP handama. Nemáme mezi sebou nějak velkou history, tže nemá důvod tu raisovat sety a pokoušet se mě tu nějak levelovat. Takže se tu rozhoduju callnout s plánem vycallovat any turn a nejspíš i river.
Flop: ($2.85) Q 4 3 (2 players)
Hero bets $1.70, BTN raises to $3.97, Hero calls $2.27
4ka na turnu zužuje vpodstatě jeho value range na set 33, takže easy call pro mě. Mno napadla mě myšlenka, jestli tu třeba raise může mít nějaké "plusové body"?
Turn: ($10.79) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $5.39, Hero calls $5.39
I když bych místo toho A-čka na riveru viděl raděj to K-čko, tak jsem rdy callnout další jeho bet. Todle bude karta, na které bude často pokračovat v betování, right?
River: ($21.57) A (2 players)
Hero checks, BTN checks
(Villain ukázal 77)
3) Villain je docela agro fishka: 45 / 15 / 3, nízký FTCB + raise cbet na flopu 22%
steal z BTN 27%
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 985632
SB: $40.20
Hero (BB): $37.38
UTG: $30.38
CO: $94.48
BTN: $33.92
Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with A K
2 folds, BTN calls $0.30, SB calls $0.15, Hero raises to $1.80, BTN calls $1.50, 1 fold
Na flopu dostávám raise. Z jeho range můžu vyloučit určitě AJ, 99, JJ, AA které by šel raise PF. Pravděpodobně i to A9. Tže nejpravděpodobněji z made hands se jeví jen to J9, dejme tomu, že občas ukáže A9. Proti oboum handám mám nějakou equity. Ale většinu jeho range tu budou tvořit hlavně draws a nějaké random bluffs. Takže si tu určitě půjdu pro raise. Akorát jsem přemýšlel, jestli bude lepší menší raise nebo větší? Nakonec jsem se rozhodl pro menší raise s tím, že se pokusím inducnout od něj shove.
Flop: ($3.90) J 9 A (2 players)
Hero bets $2.90, BTN raises to $6, Hero raises to $14, BTN calls $8
Na brick turnu už není moc o čem...
Turn: ($31.90) 3 (2 players)
Hero bets $21.58, BTN calls $18.12 all in
River: ($68.14) 8 (2 players - 1 is all in)
(villain ukázal QTo)
Jen na závěr, jestli tu je nějakej hráč, co se motá stále někde na NL20, 30 a taky má s problém s přechodem na vyšších stakes, PM me.
Chtěl bych občas prodiskutovat nějaké ty hands, sem tam poslat odkaz, pokud narazím na nějakej dobrej výukovej materiál a občas třeba lupnout společnou session atd.
Jo a ještě bych rád natočil nějaký kratší 30 min video, ale nějak mě neposlouchá camtasia. První pokus úplný fail. Nezobrazené staty(používám HEM) a hlavně, když spustím to video, tak se mi začne po chvilce pravidělně zasekávat. Jestli tu je někdo, kdo by mohl vědět, kde je problém, tak pls help ...
cya
Tak rovnou začnu nějakýma těma cílema na tento měsíc:
1) Dočítat knihu The Poker Blueprint. Udělat z ní nějakej ten výtah a začít si hledat vhodný spoty, soupeře na aplikování konceptů.
2) Místo 6-ti stolů se vrátit zpět ke 4-tablingu a snažit se dělat co nejvíc poznámek k soupeřům a koncentrovat se na hru.
3) Zaměřit se na post flop hru ve 3betnutých potech, kde ztrácím hrozně moc bbs.
4) Shlédnout 5 videí a hlavně si z nich něco vzít.
Jeden dlouhodobější cíl: vrátit se do konce roku na NL50 a začít ji pořádně crushovat.
Trošku jsem zapracoval na notesu v posledních dnech, kterej byl u mě fakt tragickej a nešlo se v něm pomalu vyznat. Nechal jsem se inspirovat jedním videem a poupravil notes do tédle podoby:
DONKING RANGE
-------------
RAISING RANGE
-------------
CALLING RANGE IP
-------------
CALLING RANGE OOP
-------------
3B IP
***PF3B***
***CALLER***
-------------
3B OOP
***PF3B***
*CALLER***
-------------
POSTFLOP IP
***PFR***
***CALLER***
-------------
POSTFLOP OOP
***PFR***
***CALLER***
-------------
READS @ HISTORY
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 982888
Few hands:
1)Villain je 57 / 37 / 2
FT3b 0%, BTN steal 60%
Pár hands zpět na stejných pozicích, ale 100bb stacks mi na Axx boardu ch-behind weakTP a odcalloval moje T+R bety. Měl jsem top set.
BTN: $56.57
Hero (SB): $50.67
BB: $37.23
UTG: $47.18
MP: $18.56
CO: $46.14
Pre Flop: ($0.45) Hero is SB with K K
3 folds, BTN raises to $1.05, Hero raises to $4, 1 fold, BTN calls $2.95
Na flopu jdu ch-call s tím, že proti jeho range tu jsou KK dobré a uvidím, co udělá na dalších streets.
Flop: ($8.30) 2 A 3 (2 players)
Hero checks, BTN bets $6.22, Hero calls $6.22
Turn: ($20.74) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.30, Hero calls $0.30
Na riveru jsem docela ztracenej. Nevim jestli te ch-call je tady dobrý...
River: ($21.34) 2 (2 players)
Hero checks, BTN bets $10.67, Hero calls $10.67
(villain ukázal 57s)
2)Villain je reg 21 / 12 / 2
Nízký ftcb na flopu a rasise cb 20%
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 985617
Hero (UTG): $31.91
MP: $37.91
CO: $24.04
BTN: $30.77
SB: $30.00
BB: $45.41
Pre Flop: ($0.45) Hero is UTG with T T
Hero raises to $1.20, 2 folds, BTN calls $1.20, 2 folds
Tím raisem na flopu tady repuje vpodstatě jen sety. Tje 6 komb, když nepočítám QQ. Nepředpokládám, že tu bude mít 34 a že bude raisovat často s TP handama. Nemáme mezi sebou nějak velkou history, tže nemá důvod tu raisovat sety a pokoušet se mě tu nějak levelovat. Takže se tu rozhoduju callnout s plánem vycallovat any turn a nejspíš i river.
Flop: ($2.85) Q 4 3 (2 players)
Hero bets $1.70, BTN raises to $3.97, Hero calls $2.27
4ka na turnu zužuje vpodstatě jeho value range na set 33, takže easy call pro mě. Mno napadla mě myšlenka, jestli tu třeba raise může mít nějaké "plusové body"?
Turn: ($10.79) 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $5.39, Hero calls $5.39
I když bych místo toho A-čka na riveru viděl raděj to K-čko, tak jsem rdy callnout další jeho bet. Todle bude karta, na které bude často pokračovat v betování, right?
River: ($21.57) A (2 players)
Hero checks, BTN checks
(Villain ukázal 77)
3) Villain je docela agro fishka: 45 / 15 / 3, nízký FTCB + raise cbet na flopu 22%
steal z BTN 27%
Pacific $30.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 985632
SB: $40.20
Hero (BB): $37.38
UTG: $30.38
CO: $94.48
BTN: $33.92
Pre Flop: ($0.45) Hero is BB with A K
2 folds, BTN calls $0.30, SB calls $0.15, Hero raises to $1.80, BTN calls $1.50, 1 fold
Na flopu dostávám raise. Z jeho range můžu vyloučit určitě AJ, 99, JJ, AA které by šel raise PF. Pravděpodobně i to A9. Tže nejpravděpodobněji z made hands se jeví jen to J9, dejme tomu, že občas ukáže A9. Proti oboum handám mám nějakou equity. Ale většinu jeho range tu budou tvořit hlavně draws a nějaké random bluffs. Takže si tu určitě půjdu pro raise. Akorát jsem přemýšlel, jestli bude lepší menší raise nebo větší? Nakonec jsem se rozhodl pro menší raise s tím, že se pokusím inducnout od něj shove.
Flop: ($3.90) J 9 A (2 players)
Hero bets $2.90, BTN raises to $6, Hero raises to $14, BTN calls $8
Na brick turnu už není moc o čem...
Turn: ($31.90) 3 (2 players)
Hero bets $21.58, BTN calls $18.12 all in
River: ($68.14) 8 (2 players - 1 is all in)
(villain ukázal QTo)
Jen na závěr, jestli tu je nějakej hráč, co se motá stále někde na NL20, 30 a taky má s problém s přechodem na vyšších stakes, PM me.
Chtěl bych občas prodiskutovat nějaké ty hands, sem tam poslat odkaz, pokud narazím na nějakej dobrej výukovej materiál a občas třeba lupnout společnou session atd.
Jo a ještě bych rád natočil nějaký kratší 30 min video, ale nějak mě neposlouchá camtasia. První pokus úplný fail. Nezobrazené staty(používám HEM) a hlavně, když spustím to video, tak se mi začne po chvilce pravidělně zasekávat. Jestli tu je někdo, kdo by mohl vědět, kde je problém, tak pls help ...
cya
- paaajooo
vitaj u nas... aky mas nick na pacificu?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
2) Raisujes UTG a Tvoja range je teda pomerne uzka. Neviem, aky mas otvaraci a cbetovaci range, ale povedal by som, ze pokracujes dost nacasto na to, aby si nemusel calldownovat s TT - mas TPGK+, OVP alebo sety vcelku casto. Ak si ale myslis, ze super nie je schopny raisovat KQ a AQ for value a neslowplayuje QQ+ = reprezentuje 6 kombinacii a pritom je retardovane bluffhappy, tak teda calluj . Kazdopadne na jeho mieste mozem proti Tebe zacat veselo raisovat AQ for value ako pozeram . Inak dufam, ze si si tu ruku spoznamkoval dobre, lebo je tam kopa stavnatych informacii .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
emjayko napísal:vitaj u nas... aky mas nick na pacificu?
ahoj, nick mam stejny jako tady..
- paaajooo
Zdravim,
Tak jsem si dal par dni pauzu od hrani, neb misty fakt uz hraju zle . Misto toho se mi podarilo temer prelouskat celou The Poker Blueprint. Treba to nekoho bude zajimat, takkdybych mel knihu shrnout do par radku:
Prehledne a hlavne fakt dobre sepsana zakladni pokerova matematika.
Pre-flop cast: (hand range, faktory, ktere ji ovlivnuji, 3-btovani z jednotlivych pozic, stealovani atdatd.)
Post-flop: spis jsou rozebrany zakladni a "mirne pokrocile" strategie(c-bovani, floatovani, leadovani, ch-raisovani, barelovani atdatd)
Samostatna cast venujici se 3-betovani
A na zaver jeste par uzitecnych veci...
Mno jeste jinak. Hraci hrajici NL50+ tam nic moc novyho nenajdou, ale hraci na nizsich limitech urco jo. Za ten vpodstate 1 BI, co sem za to dal dobra investice...
Kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem si koupil aj The NL Workbook a BalugaWhale's Coaching Seminar o 3bovani. Oboje vypada hodne zajimave... Az to prelouskam, napisu...
cu
Tak jsem si dal par dni pauzu od hrani, neb misty fakt uz hraju zle . Misto toho se mi podarilo temer prelouskat celou The Poker Blueprint. Treba to nekoho bude zajimat, takkdybych mel knihu shrnout do par radku:
Prehledne a hlavne fakt dobre sepsana zakladni pokerova matematika.
Pre-flop cast: (hand range, faktory, ktere ji ovlivnuji, 3-btovani z jednotlivych pozic, stealovani atdatd.)
Post-flop: spis jsou rozebrany zakladni a "mirne pokrocile" strategie(c-bovani, floatovani, leadovani, ch-raisovani, barelovani atdatd)
Samostatna cast venujici se 3-betovani
A na zaver jeste par uzitecnych veci...
Mno jeste jinak. Hraci hrajici NL50+ tam nic moc novyho nenajdou, ale hraci na nizsich limitech urco jo. Za ten vpodstate 1 BI, co sem za to dal dobra investice...
Kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem si koupil aj The NL Workbook a BalugaWhale's Coaching Seminar o 3bovani. Oboje vypada hodne zajimave... Az to prelouskam, napisu...
cu
- paaajooo
hi,
Trosku bych rad zrekapituloval, co se (ne)povedlo minuly mesic. Co se tyce winnings tak je to muj nejhorsi mesic. Vsechno zaclo tak, jak skoncilo mesic pred tim. Nemohl jsem se odrazit ode dna, coz se aj vyrazne projevilo na me hre. Odehral jsem neco malo pres 35k hands a v druhe polovine mesice jsem se rozhodl dat si uplnou pauzu od hrani a zacit se venovat vic studiu.
Kdyz to vezmu z te lepsi stranky, tak me moje spatna hra namotivovala se venovat pokeru vice nez tomu bylo doposud. Mam ted obrovskou chut a motivaci se vyskrabat zpet na NL50 a konecne se posunout trochu dal, tvrde na sobe pracovat...
graf:
Jenom ve zkratce cile na tento mesic:
1)Odehrat dobre volume, tak 60k+.
2)Rozvrhnout si nejak grindeni a uceni. Rad bych to stridal: 1 den hrat, dalsi studovat+mensi grind.
3)Vratit se zpet na NL50.
cya
Trosku bych rad zrekapituloval, co se (ne)povedlo minuly mesic. Co se tyce winnings tak je to muj nejhorsi mesic. Vsechno zaclo tak, jak skoncilo mesic pred tim. Nemohl jsem se odrazit ode dna, coz se aj vyrazne projevilo na me hre. Odehral jsem neco malo pres 35k hands a v druhe polovine mesice jsem se rozhodl dat si uplnou pauzu od hrani a zacit se venovat vic studiu.
Kdyz to vezmu z te lepsi stranky, tak me moje spatna hra namotivovala se venovat pokeru vice nez tomu bylo doposud. Mam ted obrovskou chut a motivaci se vyskrabat zpet na NL50 a konecne se posunout trochu dal, tvrde na sobe pracovat...
graf:
Jenom ve zkratce cile na tento mesic:
1)Odehrat dobre volume, tak 60k+.
2)Rozvrhnout si nejak grindeni a uceni. Rad bych to stridal: 1 den hrat, dalsi studovat+mensi grind.
3)Vratit se zpet na NL50.
cya
- paaajooo
ou shit ta cervena vyzera dost hrozivo mal by si s tym asi nieco porobit... imo ti je volume 60k pri takejto hre na dve veci, zmensi pocet stolov hraj mensi objem a viac studuj... anyway este som ta nevidel na stoloch kedy hravas vecer?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:ou shit ta cervena vyzera dost hrozivo mal by si s tym asi nieco porobit... imo ti je volume 60k pri takejto hre na dve veci, zmensi pocet stolov hraj mensi objem a viac studuj... anyway este som ta nevidel na stoloch kedy hravas vecer?
ahoj,
Ta cervena je hodne skareda no, ale pracujem na tom ... Zatim co jsem se dival do HEMu, tak jsem hral moc pasivne proti stealum z late pos a taky ve 3bnutych potech to vyzeralo dost zle. No kazdopadne jsem neco pocetl, shlednul, tak snad se to projevi. To 60k volume dam v pohode bez vedlejsich nasledku, hraju vetsinou 4-6 stolu a nepripada mi, ze mi na stolech neco unika. Akorat me teda dost stve na LA SW to vyskakovani stolu. Kdyz pisu poznamky a zmacknem enter, tak mi to sem tam nekde mraisne a porad mi to pri psani preskakuje...
Jinak ja hraju kdy to jde. Nemam problem hrat hodne brzo rano, v poledne, vecer, proste kdykoliv...
Dnes jsem zkusil ladbrokes a zatim mi ten soft vyhovuje o dost vic. Akroat teda fishy je min no..
Dnesni session 20-40NL:
Porad mi v hlave vrta tato handa:
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1005699
BTN: $15.14
SB: $44.72
Hero (BB): $57.10
UTG: $38.83
MP: $40.02
CO: $39.40
Villain je 28 / 19 / 4, FT3b 33%, 180hands, no reads. Nezdal se mi jako nejak good reg, uz jen kvuli tomu, ze sem ho videl parkrat limp z UTGcka...
ftfcbet v ne3b potech 56%, v 3bp mala vzorka
Pre Flop: ($0.60) Hero is BB with Q A
4 folds, SB raises to $1.60, Hero raises to $4.80, SB calls $3.20
Vzhledem k tomu, ze hero drzi Ad, tak se podstatne snizuje jeho semi-bluffing range. Ch-raisovat Jx mi tu imo moc nebude. Takze repuje jenom neco jako sety a QQ+. Mno nepredpokladam, ze QQ+ tu bude mit casto. Nakonec jsem to foldnul s tim, ze u nej tu nemuzu s jistotou vyloucit sety 2s a 5s... Ale stejne mi to porad vrta hlavou, jestli tu muze byt shove good...
Flop: ($9.60) J 5 2 (2 players)
SB checks, Hero bets $5.00, SB raises to $12, Hero folds
- paaajooo
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.