Pakov go modest blog
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pakov go modest blog
Magorko hraval som nl10 a nl25 + nl10 hu, problem nie je ze by som to neporazal ale nedostatocny roll...
- pako142
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
v tom pripade pomoze
http://tinyurl.com/cluqx8w
http://tinyurl.com/cluqx8w
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Nehodíš sem nejaký graf ako sa ti darilo aj predtým na NL10 - 25? Koľko si tam mal cca odohraných rúk?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
rad by som , ale po odhoretom disku mi ziadne data nezostali :-/ mal som tam asi 75k hand alebo tak za nejake asi tri mesiace mesiace, winrate na nl25 som mal asi 3.5bb/100 ale nedam za to ruku do ohna,nespominam presne cisla.
- pako142
Prosim Vas ktora stranka okrem pokerstrategy este ponuka $50 bonus na zaciatok? Nasiel som prave v schranke dalsie ucty,takze $80 musi von, necakane a velmi neprijemne, takze musim dakde zacat odznova
- pako142
Pripadne ak je tu dakto kto by mal zaujem ma staknut na nl10 ale bez svojich grafov a tym ze ma tu nikto dobre nepozna ani nedufam
- pako142
pako142 napísal:Pripadne ak je tu dakto kto by mal zaujem ma staknut na nl10 ale bez svojich grafov a tym ze ma tu nikto dobre nepozna ani nedufam
hah, ja mam podivny BM, ale ten tvoj je asi uzasny
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
moj brm je v pohode , tu je cielom zacat takmer s nicim, co sa takmer podarilo ,nebyt neocakavanych vydavkov ... aj to sa stava,ale ja nieco vymyslim
- pako142
pako142 napísal:Nazdar vsetci.
Moja dohoda na staking vyprsala minuly tyzden a z profitu som si vyplatil najom na styri mesiace vopred, odlozil cash na nutne prezitie, a vsetko co mi zostalo navyse - asi 10 euro, bude nateraz mojim minibankrollom
taky ako tu (nick)
ale som stale hide, neskor budem robit streamy ked tak
Magorko hraval som nl10 a nl25 + nl10 hu, problem nie je ze by som to neporazal ale nedostatocny roll...
rad by som , ale po odhoretom disku mi ziadne data nezostali :-/ mal som tam asi 75k hand alebo tak za nejake asi tri mesiace mesiace, winrate na nl25 som mal asi 3.5bb/100 ale nedam za to ruku do ohna,nespominam presne cisla.
Nasiel som prave v schranke dalsie ucty,takze $80 musi von, necakane a velmi neprijemne, takze musim dakde zacat odznova
Pripadne ak je tu dakto kto by mal zaujem ma staknut na nl10 ale bez svojich grafov a tym ze ma tu nikto dobre nepozna ani nedufam
Update v prvej polovici dna:
Sick den, bustol som 3 BI na zoome, KK do AA flush do fullhouse atd atd, sama dobrota
Sick sick sick ...
Tak som vbehol na nl5 stoly, slo to najskor celkom fajn, ale potom prisla katastrofa. Najskor QQ do mojich KK - river Q
Neskor moje KK do AA turn A
Kamo, ja ti neviem, mozno by som aj stakol niekoho kto ma zaujem grindit ale prepac ak sa mylim ale ide z teba velka nedoveryhodnost + tolko "setupov" za den? Fakt sa ospravedlnujem pokial sa mylim
- Name368
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 12 krát/2 krát
pako142 napísal:rad by som , ale po odhoretom disku mi ziadne data nezostali :-/ mal som tam asi 75k hand alebo tak za nejake asi tri mesiace mesiace, winrate na nl25 som mal asi 3.5bb/100 ale nedam za to ruku do ohna,nespominam presne cisla.
od herne si môžeš vyžiadať kompletnú handhistory. stačí poslať mail na support. P****Stars ti tvoju HH pošle na 100% a myslím že ostatné siete by mali tiež
potom už len nejaký soft, napríklad pokertracker (testovacia verzia 4 je zatial úplne free) alebo HEM (30 dňový trial) a.... grafy
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.