Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Palo, neviem ci tu ma vyznam pouzivat ICM, to ma vyznam ked si blizko bubble, tu sme boli predpokladam este hodne daleko, cize uplne staci nieco ako pokerstove, podstatne je aby bola tvoja ruka povedzme 50-52% favoritom oproti jeho range (to % som si vymyslel, ale v zasade treba mat viac ako 50%, kedze ziskane chips nerovna sa stratene, a tiez mas 2 hracov za sebou, ale na druhej strane su tam nejake dead money z blindov).
No a pokerstove vravi ze dobry calling range je TT, AQs...
No a pokerstove vravi ze dobry calling range je TT, AQs...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
[quote="palo1973"]-nie som isty,tak preto sa pytam,ale ja osobne by som takyto push dorovnal s AQ+ a JJ+,hlavne vzhladom na tight image pushera,by som na jeho mieste neriskoval zivot v turnaji s A-8o
-vidis mi netreba ani pokerstove,stacia pocity,som sa priblizne trafil,ale stve ma to,lebo pre mna je to prestizna zalezitost tato seria,ani moc nejde o tie peniaze...
-prave preto sa snazim hrat moj najlepsi poker,ziadne limpy,ziadne marginalne ruky,a nebudem vahat sem hodit aj situaciu ked vypadnem mojou chybou
moje tri ciele v opt
1.10x bodovane miesto
2.2x final table
3.celkovo top 10
-vidis mi netreba ani pokerstove,stacia pocity,som sa priblizne trafil,ale stve ma to,lebo pre mna je to prestizna zalezitost tato seria,ani moc nejde o tie peniaze...
-prave preto sa snazim hrat moj najlepsi poker,ziadne limpy,ziadne marginalne ruky,a nebudem vahat sem hodit aj situaciu ked vypadnem mojou chybou
moje tri ciele v opt
1.10x bodovane miesto
2.2x final table
3.celkovo top 10
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Pekne ciele Palo, GL, tymto prvym turnajom by som sa netrapil, vypadol si ako 70/30 favorit, chybu si nespravil, keby to vyslo mas pekny stack, a este si aj tesne v bodoch, co je dost dolezite...
Inak este ta prva ruka, AQo, to by pushlo strasne vela hracov ale dobry fold podla mna... ked da niekto 4BB utg, malokedy zlozi na 15BB AI, cize ak je mala FE a jeho range je 66+, ATs, AJo, tak si hodne vzadu, a ak ma nebodaj cosi ako 77+, AJs, AQo, tak si uz uplne v keli... proti tymto utg no FE raisom je casto aj AK malo, ale to sa uz neda zlozit... NH.
Inak este ta prva ruka, AQo, to by pushlo strasne vela hracov ale dobry fold podla mna... ked da niekto 4BB utg, malokedy zlozi na 15BB AI, cize ak je mala FE a jeho range je 66+, ATs, AJo, tak si hodne vzadu, a ak ma nebodaj cosi ako 77+, AJs, AQo, tak si uz uplne v keli... proti tymto utg no FE raisom je casto aj AK malo, ale to sa uz neda zlozit... NH.
- 7castle
-ok,co vsak hovorilo pre push bolo,ze raisoval naozaj casto,a pisal nieco take,ze rychlo hrajte,ponahlam sa na live,ale vyzeralo by to naozaj blbo keby som narazil na AK napr.
-
7castle srandu si nerobim je to urcite v icm range a calloval by som to taktiez
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:7castle srandu si nerobim je to urcite v icm range a calloval by som to taktiez
WAT? LOL tak ale to si riadne mimo Este raz, toto je cisto suboj rangeov... Budem vychadzat pre teba z fantastickych predpokladov
a) SB a BB naisto foldnu (co je samozrejme hovadina)
b) cEV = $EV, co je tiez hovadina.
Cize ak Palo pushne 2k, blindy su 100/200, ty volas 2k aby si vyhral 2.3k, cize musis mat 46.5%. V skutocnosti, kedze a) ani b) neplatia, musis mat aspon 50% aby to bol rozumny move.
46.5% budes mat vtedy, ak Palo pushne 22+, A2o, KTo, QJo, ak je co len trochu viac tight, tak nemas ani tych 46.5%... 50% dosiahnes az ked pridas chutovky ako K7s ci Q9o...
Uvedomujes si ze takto nepushuje NIKTO, nieto este niekto ako Palo? Palov range je naozaj 77+, ATo+, a proti takemuto range mas uchvatnych 28%... skutocne bravurny tah. Proti mojmu dost loose rangeu, ktory tu nebudem rozpisovat, by si mohol mat tak cca 35%.
Fakt odporucam stiahnut PokerStove a trochu sa s tym pohrat
- 7castle
palo: z murca si nic nerob, je to lucerk Mna vyradil na PP added na lucky ace s Q2s, ked som pushol s 22. Dosiel mu flush.
7castle: velmi pekne si to w4xovi vysvetlil.
7castle: velmi pekne si to w4xovi vysvetlil.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-v beznom sng kde ak prehram otvaram dalsie,by som mozno pushoval A2s + a vsetky pary a mozno nejake QK,ale len pri tight stole,aj to skor nie ako ano,ale v takomto prestiznom turnaji som vahal aj toto AT pushnut,urobil som to koli tomu,ze uz som bol na bodovanom mieste,mal som tight image,a kolo predtym som hral s AA a vlade ma chcel dorovnat,ale dorovnal ma leen shorty
-
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-pekny graf,tymto mi ten jeho call pripada este cudnejsie,co si myslel,ze to tam pushujem s A2 alebo JQ?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.