Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-obcas sa najde nejaky tricky hrac,ktory limpne s AA;KK,ale vacsinou je to slabost,a robia to mnohi aj pri blinds 200/400
-ale je to boj na tych 5$ sng,bojim sa,ze kym sa rozkukam,tak je mojich 40 bi v ri...
-ale je to boj na tych 5$ sng,bojim sa,ze kym sa rozkukam,tak je mojich 40 bi v ri...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dzejkej napísal:palo1973 napísal:-obaja coachi na pokerstrategy mi povedali prave,ze jasny push.....
a ja s nimi fakt a bez diskusie suhlasim
neviem, z coho je iste, ze budes v pote s dvoma, ale:
- limperov mas covered
- limperi ukazali slabost
- button ma dost siroky range a proti nemu si povedzme coinflip
- ist all-in po potom ako isiel AI button posobi silne
A AQs? Pls, to je instapush.
- Z mojho pohladu je dolezite ze sa jedna o 5$ SnG - co svedci o urcitej urovni hracov, z mojej skusenosti na tomto leveli to rozhodne vsetci traja nefoldnu. Ak callne prvy, tak ten druhy ma uz slusne odds aj ked nieje fishka :-)
- Keby som nic o nich nevedel, tipoval by som urcite jedneho alebo dvoch na nizky par, pripadne A-x = ruky proti ktorym niesi favorit
- uz coinflip pri tychto blindoch, pozicii, stacku a vedomim ze za tebou su dalsi zivi hraci sa mi zda zbytocny
- silne rozhodne, ale na 5$ SnG je to vcelku jedno
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
palo1973 napísal:-obcas sa najde nejaky tricky hrac,ktory limpne s AA;KK,ale vacsinou je to slabost,a robia to mnohi aj pri blinds 200/400
a kde hravas teraz? :-)
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-hravam na mansione,dostal som 100$ z ps.de,tak hravam tie 5$ so 40 BI,ale od noveho roku skusim nejaku novu hernu,hram uz totiz 6 stolov a zvladam to v pohode,uvazujem o pacificu alebo party,pripadne naj bonusy su vraj v ongame sieti,ale ten soft je onicom,napriek tomu silne uvazujem o clearnuti 1000$ bonusu na stryke
-
palo1973 napísal:-hravam na mansione,dostal som 100$ z ps.de,tak hravam tie 5$ so 40 BI,ale od noveho roku skusim nejaku novu hernu,hram uz totiz 6 stolov a zvladam to v pohode,uvazujem o pacificu alebo party,pripadne naj bonusy su vraj v ongame sieti,ale ten soft je onicom,napriek tomu silne uvazujem o clearnuti 1000$ bonusu na stryke
Palo, pred casom tu pisal Mysak, ze na Stryke su problemy s vyberom. Ked Ongame tak skus TOWER poker, hraval som tam, vyber v poho, bonusy tiez dobre, prip. LocoPoker, tiez to bolo OK
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
jj na stryyke som mal tiez problemy aj s depositom aj s vyberom
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
-takze uz sa to vysvetlilo s tym mojim ROI minus 37%-mansion ma nema rad a ani ja ich ,museli sa dozvediet,kedze sponzoruju Totenham,ze ja fandim FC Liverpool
dnes na Titane 26 5$ sng,jediny krat out na bubble,8x 2.miesto a 4x 1.miesto
dnes na Titane 26 5$ sng,jediny krat out na bubble,8x 2.miesto a 4x 1.miesto
-
-dnes som si trochu pozeral stranku P****Stars,lebo sa mi zda,ze kazdy lepsi hrac nakoniec zakotvi prave tam,co pre mna znamena,ze tam v blizkej buducnosti nepojdem,zaujimalo by ma vsak,co su to tie stepy,kt.tu casto spominate,dik
-
Citam spravne, ze si sa 14x (vyse 1/2) nedostal ani na bubble tym padom? Ako je to mozne, sir?
Naposledy upravil dzejkej dňa 02 Dec 2008 10:39, celkovo upravené 2 krát.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Citam spravne, ze si sa 14x (vyse 1/2) nedostal ani na bubble tym padom? Ako je to mozne, sir?
extra som to pozrel tak 4x 5-te miesto,da sa povedat,ze aj to je bubble tak trocha
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.