Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
taketo veci ani nehovor lebo sa dam aj ja na tipovanie a vsetky vyhry z pokru pojdu do haja (aj so swiftom, teda ak sa ho nakoniec rozhodnem kupit)
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:taketo veci ani nehovor lebo sa dam aj ja na tipovanie a vsetky vyhry z pokru pojdu do haja (aj so swiftom, teda ak sa ho nakoniec rozhodnem kupit)
-neboj ja zasa natipujem nieco,dame si HU a mas to s5
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Co sa tyka ligy podarilo sa mi obsadit na expekte druhe miesto v turnaji,cim som sa vysvihol na 5te celkove.O to viac ma teraz mrzi to vypadnutie s tou fishkou v 1.hre 1.turnaja,mohol som uz mat isty postup na live finale a aj financnu premiu.
Super. To udrzis. Posledny turnaj je deepstack, bude uz menej ludi. Stretneme sa v Prahe. Ja hram na bwine a U***et. Zatial mi celkom ide (7., 1.)
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
-viem videl som ta vo vysledkoch,ty to mas iste teda,mna U***et ani B**n nechcu a v nedelu nemozem,takze len expekt a B**fair
-inak super liga,akurat co by som zmenil,tak radsej to live finale len 2x do roka a viac dotovane,lebo 150k ceskych je dost malo,sa koli tomu trepat do prahy,teraz tam sice budem aj tak,ale inak neviem ci by som isiel(raz urcite,ale viackrat asi nie)
-inak super liga,akurat co by som zmenil,tak radsej to live finale len 2x do roka a viac dotovane,lebo 150k ceskych je dost malo,sa koli tomu trepat do prahy,teraz tam sice budem aj tak,ale inak neviem ci by som isiel(raz urcite,ale viackrat asi nie)
-
Tiez ma napadlo, ze ked je to pre Cechov a Slovakov, mohol byt nejaky zivy turnaj na Slovensku, nejaky v Brne. Praha je trochu od ruky.
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Sng,ostavaju 4-ia hraci,3 miesta platene.
Blindy su 200/400,ante 25
Hero je BB s 5000 stackom a ma QQ.
UTG s 5000 stackom pushuje all in,dalsi dvaja hraci 2000 a 1500 stack zlozia.
O hracovi na UTg vieme,ze je to pomerne dobry hrac a predpokladame,ze takto pushuje kazde eso,vsetky pary a kazde dve obrazkove karty.
Otazka je jednoducha.Call or fold?
Blindy su 200/400,ante 25
Hero je BB s 5000 stackom a ma QQ.
UTG s 5000 stackom pushuje all in,dalsi dvaja hraci 2000 a 1500 stack zlozia.
O hracovi na UTg vieme,ze je to pomerne dobry hrac a predpokladame,ze takto pushuje kazde eso,vsetky pary a kazde dve obrazkove karty.
Otazka je jednoducha.Call or fold?
-
no ja sice nie som sng-ckar, takze moja odpoved vobec nebude smerodatna a skusim len vyjadrit svoj nazor, ale ak predpokladas ze ma tak siroky range ako si napisal, tak je to snap call imo a hor sa za vyhrou v turnaji, kedze dalsich dvoch by si mal celkom polahky zhltnut ..nejde v sng predovsetkym o vitazstvo v turnaji a 50% cien ?
Edit - spytal som sa sngwizarda a nesuhlasi so mnou, teda ak som to tam dobre nahadzal, sng-cka nepochopim
Edit - spytal som sa sngwizarda a nesuhlasi so mnou, teda ak som to tam dobre nahadzal, sng-cka nepochopim
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-aj ja som myslel,ze easy call,ale podla Moshmana jednoznacne FOLD
-
bol to DoN alebo klasicne SnG? pri 6seats DoNe nevidim dovod na call... easy fold then
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:bol to DoN alebo klasicne SnG? pri 6seats DoNe nevidim dovod na call... easy fold then
-praveze to bolo klasicke sng,9 seats
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.