Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
ICM JJ+,ale skor mi ide o nazor hracov,ci ist v takej situacii castokrat do flipu proti paru,trebars aj s AK
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ak je to dobry hrac, tak jeho range na push v tomto momente moze byt podla mojho nazoru velmi siroka. Hlavne, ak ta vnima ako tight hraca. Nepises ale, aky stack mal druhy blind a co to bolo za hraca. Ale pokial ide o vas dvoch, tak ak mate cca. rovnaky stack, on si uvedomuje, ze ho callnes len s niecim lepsim. S AQs sa vystavujes coinflipu proti vsetkym parom a poraza ta aj AK. Tazko povedat... Skus to hodit do ICM calculatora presne ako to bolo a daj vediet, co to vyplulo.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
No, si ma jaksi predbehol dokial som pisal a uvazoval nad stylizaciou...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
nazor a sng?
nemal by si mat nazor ako hrat ale nazor aku range ma super - ked tuto range nahodis do kalkulatora a on vypluje JJ+ tak proste AQs zahodis
nemal by si mat nazor ako hrat ale nazor aku range ma super - ked tuto range nahodis do kalkulatora a on vypluje JJ+ tak proste AQs zahodis
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ok keby som hral 16 stolov tak sa da hrat podla matiky,ale pri 4 mozem aj trochu rozmyslat
-urcite ma mal za tigt,lebo sa snazim takmer vobec nelimpovat,a v tomto sng som hral az 1 hru a to som mal KK,cize kludne mohol mat aj AJ,AT,ale skor som mu daval nejaky par
-ok predstavme si,ze mam AK,ICM hovori call,ale preco ist zbytocne do coinflipu?plus tu este zavazi taka vec,ze to bol 5$ sng,a neskromne predpokladam,ze som lepsi ako vacsina hracov,ist so slabsim odo man do flipu je podla mna blbost
-urcite ma mal za tigt,lebo sa snazim takmer vobec nelimpovat,a v tomto sng som hral az 1 hru a to som mal KK,cize kludne mohol mat aj AJ,AT,ale skor som mu daval nejaky par
-ok predstavme si,ze mam AK,ICM hovori call,ale preco ist zbytocne do coinflipu?plus tu este zavazi taka vec,ze to bol 5$ sng,a neskromne predpokladam,ze som lepsi ako vacsina hracov,ist so slabsim odo man do flipu je podla mna blbost
-
preco ist do coinflipu? lebo mas menej ako 10BB a ICM hovori ze je to ziskove. Nevidim dovod preco robit iny move nez ten ktory je najviac ziskovy. Ak by si mal 30BB a mozes este hrat poker tak ok ale ak mas menej ako 10 tak nemas priestor vyuzit svoj vacsi skill
rozmyslanie je o tom priradit superovi co najspravnejsiu range, ked mas range tak je to len matika
rozmyslanie je o tom priradit superovi co najspravnejsiu range, ked mas range tak je to len matika
-
ok,yegone beriem ,diky za vysvetlenie,skusim sa tym riadit
-
pred par tyzdnami som niekde zachytil vyrok od nejakeho sng borca ze ked posadi svoju babku HU proti Iveymu a da jej 20 minutove skolenie tak ju vie naucit strategiu ktora jej zabezpeci ze vyhra 40+% matchov ak budu stacky 10BB
ak budu stacky 30BB a viac tak babka vraj nema ziadnu sancu (rozumej 90%+ pre Iveyho)
to len na ilustraciu faktu ze rozdiel v kvalite hracov sa stiera zmensovanim sa stackov voci blindom
ak budu stacky 30BB a viac tak babka vraj nema ziadnu sancu (rozumej 90%+ pre Iveyho)
to len na ilustraciu faktu ze rozdiel v kvalite hracov sa stiera zmensovanim sa stackov voci blindom
-
Hra z coachingu prave na NL 200.
Asi 7. hra,coach ma A9o na BB,hrac na buttone ktory takmer stale navysuje(zo 7 asi 5x),navysuje na 8,coach 3bet na 24
flop A ,t 5 coach cbet 30,button call
turn blank coach check,button 40,coach call
river blank coach check,button push 160,coach?
Asi 7. hra,coach ma A9o na BB,hrac na buttone ktory takmer stale navysuje(zo 7 asi 5x),navysuje na 8,coach 3bet na 24
flop A ,t 5 coach cbet 30,button call
turn blank coach check,button 40,coach call
river blank coach check,button push 160,coach?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.