Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod tucniak 12 Feb 2010 10:18

opili ta?:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2010 10:43

Kua ja tie turnaja nemozem hravat,na zaciatku som agresivnou hrou zdabloval stack bez sd.
Potom mi moc nechodili karty,a hned po breaku najdem 6 handed AJs na UTG,BB bol este prec tak som to pushol za 13 BB a pan nasiel KK-unho vydrzia,ja s kingami bustnem....

Cash game som hral vcera dost agresivne,live stradle bolo obligatnych 44,a chodili mi typicke staradle ruky typu 39o,inak sa hralo dost soft a mal som super poziciu pri stole,dvoch agro hracov pred sebou,calling station za mnou,cize som limpoval vsetky hratelne spekulativne ruky,bez toho aby som ich musel po raisoch skladat.

Ale aj tak som bol dole skoro 2 BI,ale dostal som sa s5.
A potom prisla pekna hra,mam na UTG AA,raise na 20,tight cinan z UTG+1 rr na 40,ostatni fold,zacnem ho trosku vypocuvat,co ma a tak,a reku zistime to a hlasim rr na 120.
Cinanko urobil obrovske oci,vyzeral skoro ako nasinec a pushuje svojich 700 eur,ja insta call.
Flop 234 vsetko spades,to som uz nevydrzal a ukazal som moje ace of spades,a ani cinan uz nevydrzal a necakal ani na dalsie karty,myslim,ze river videl uz zo vstupnej haly....
Mal KK,a este nech mi niekto povie,ze image je na nic. :Yahoo!:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 22 Feb 2010 18:42

Prave som sa dozvedel,ze minimalne 1 clovek cita moj blog takze extra prenho kratky report z piatkoveho turnaja.
A ak sem zabludi nahodou pan ferkan,tak na zaver mam jednu lahodku z cash game prenho.

Po asi 4 hodinovej ceste z Bratislavy do Badenu som sa konecne dockal mojho odvozu do pokerroyale.
Isli sme v zostave cercer,maccho,riki69 a erik,yegon isiel svojim autom,.

Hral sa 200+20 turnaj s garanciou 50.000.
Mal sa zacat o 18 00,ale organizatori to mierne nezvladli a zacalo sa snad o hodinu neskor.
Mna to nejako extra nevyviedlo z miery,vedel som ze aj tak neprezijem day 1.

Stol som mal celkom hratelny,s dvomi domacimi hracmi,ktroych som poznal,plus nejake nemecko-polske ryby vdaka ktorym som zdabloval pociatocnych 20k v podstate bez showdownu.

Po pauze ma presadili na iny stol,kde snad v kazdej hre bolo v obehu QQ+.
Moc som tam toho nenahral,raz som mal aj ja KK a snapol som push s TT,inak asi 2x som sa pokusil o move,ked sa mi pozdavalo reraisnut na butone s T7o pf raise z cutofu,avsak hrac na sb mi pushom povedal,ze to nebol nejlepsi napad,a CO to callom potvrdil.
Mali QQ vs KK....

Potom hlasi floorman posledne 3 ruky dna,mam skoro 70 BB,cize 70 tisic zetonov.
Tight hrac z MP raisuje pri BB 1000,na 2.500,buton call,ja na SB s KTs call,BB call.
Flop A7x s mojim FD,ja chcem vidiet lacnejsie dalsiu kartu,preto betujem asi 5k a hlavne ak hitnem farbu chcem ju mat preplatenu,BB call,povodny raiser fold,B fold.

Turn blank,superovi na BB ,ktorym je mlady agresivny Nor nedavam urcite silne eso,skor nejaky draw,alebo nejaku trefu,doteraz skor rasioval ako calloval,ale mal dobre odds na call tak mohol mat hocico.
Betujem teda silnejsie cca 15k a dufam,ze zlozi.Rozmysla a hlasi call.

River je dalsi blank,ja chvilu porozmyslam a betujem all in.Mam ho pokryteho a ostava mu asi 40k.
Nor rozmysla asi 10 minut,kruti sa a potom hovori,ze to bude asi najhorsi call v jeho zivote,hlasi call a ukazuje A4.
Ja mucknem a hovorim,ze nice call.
Dalsiu hru posielam pocket 7 do marneho 3 way boja s AK a QK a som rad ze nemusim chodit dalsi den uz o druhej poobede.

Potom som presiel ku cash game 2/5,a mastenicia s danmi,finmi a normi sa mohla zacat.
Nez som sa rozkukal isli stacky pf all in po serii raisov a rr,tipujem to na premium ruky.
Bolo to AJ vs TT....
Tak som sa aj ja pridal a s jednym 18r Norom som odohral tuto ruku.
Mam live stradle,niekolko limperov,tak to davam na 6o,Nor na blinde call,ostatni fold.
Uz predtym sme sa my dvaja trochu blaznili a neverili sme si nic.
Flop je 693 s mojim FD a gutshotom,betujem 80,on ma checkrasiuje na 280,ja rozmyslam a posielam plnu za cca 900 euro,on rozmysla asi 3 minuty a hlasi to co som nechcel pocut:call.
Turn 8.
Vravim si one time bejby,flush.River blank.
Ukazuje Khigh,ja vyhravam s parom osmiciek.
Mal KQ s rovnakym FD ako ja....

Nakoniec som swingovu session zakoncil rano o 7mej s malym plusom.

A este v nepsoslednom rade ma potesilo stretnutie s clenom pokerportalu TommyKE,je to celkom fajn chalan,dobre sme si pokecali o pokri,hokeji,spolocnych znamych,o starych aj novych casoch v Kosicoch a dohodli sme sa,ze ked mu uplynie ban,ze sa budeme dalej hadat na tejto fajn stranke.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod tento14 22 Feb 2010 19:03

palo1973 napísal:Prave som sa dozvedel,ze minimalne 1 clovek cita moj blog takze extra prenho kratky report z piatkoveho turnaja.
A ak sem zabludi nahodou pan ferkan,tak na zaver mam jednu lahodku z cash game prenho.

Po asi 4 hodinovej ceste z Bratislavy do Badenu som sa konecne dockal mojho odvozu do pokerroyale.
Isli sme v zostave cercer,maccho,riki69 a erik,yegon isiel svojim autom,.

Hral sa 200+20 turnaj s garanciou 50.000.

Popravde uz dlhsie cakam ako ste tam nakoniec dopadli, kedze pripravy na turnaj boli v plnom prude uz 2-3 weeky skor a som rad ze spominas vsetkych zucasnenych, aspon to hladanie po blogoch bude jednoduchsie :)

Kazdopadne chalanisko predviedol fakt tazky call, mna skor zaujima co by si robil keby ti na turne posle plnu?
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 22 Feb 2010 19:12

no my sme tam dosli aj v sobotu, vsetci s hratelnymi stackmi - ale nakoniec s rovnakym vysledkom ako Ty..
neviem ako maccho - ten tam este ostal a podla poslednych info mal v sobotu este podvecer cca 240tis chipov pri avg.120 tis.
ale nechal si svoju ciapku v mojom aute.. :D takze sa este ozve (asi).
Som si to dnes len tak zbezne pozrel - druhy skoncil taky mlady agressor - dobre priezvisko mal - bol z UK a volal sa Ireland :lol2: .
Ten ma poslal na parky s mojim KQ suited
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod palo1973 22 Feb 2010 20:12

gr_dsc01877(s_20100219203945.jpg
gr_dsc01877(s_20100219203945.jpg (36.59 ) Zobrazená 1650 krát
-no keby mi to shipol na turne tak mam easy fold
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod APminer 22 Feb 2010 21:56

palo1973 napísal:
gr_dsc01877(s_20100219203945.jpg
-no keby mi to shipol na turne tak mam easy fold

D.M. ve starsim vydani :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod 7castle 22 Feb 2010 22:30

Palo naco ti je ten sal? :shock:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Horsey7 22 Feb 2010 22:37

Palko Minieri imo
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2010 12:49

Vcera som sa trochu nudil doma,ani na pokerportali sa nebolo s kym hadat,pondelky poker nehravam,tak so niekde narazil na program olympiady.
Skoky druzstiev muzov.Len pre zaujimavost som kukol kurzy.
1.2 na "nasich".Nicht schlecht,pomyslel som si,niekto mi chce zurocit moje uspory 20 percentami za den.
Rozmyslal som kolko vsadit,nakoniec po zrelej uvahe som to dal za polku bankrollu. :evil:

Nasi skokani to samozrejme museli vyhrat,no way,museli by aspon traja spadnut,nakoniec vyhrali o rekordnych 72 bodov,co je v prepocte cca 40 metrov.
Zaujimave bolo aj to ze skore bolo 8:0,kazdy z nich bol vo svojej skupine najlepsi v oboch kolach :Yahoo!:

Mam trochu zmiesane pocity,na jednej strane som nerad,ze sa vo mne prebudili driemajuce gamblerske sklony,na druhej strane ma hreje 1000 euro(pouzijem ich na kupu nejakych modnych salov ;) a zvysok investujem do donkamentov typu CSPT),ale co ma stve najviac je,ze som nemal gule a neshipol som tam ALL IN :wall:
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!