Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Neskoro, ale predsa ... vsetko naj!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-kto ma dnes vecer cas a chce si zarobit 50 euro?poslite sukromnu spravu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
skurv..ny poker,4 hodiny hram super satelit o side event vo vegas v hodnote 5.5 k a skoncim druhy....,
-do HU sme sli skoro vyrovnane,ale asi po 5 hrach sme sa po flope xxQ rainbow dostali do all inu,ja som mal KQ a on QQ....
-do HU sme sli skoro vyrovnane,ale asi po 5 hrach sme sa po flope xxQ rainbow dostali do all inu,ja som mal KQ a on QQ....
-
palo1973 napísal:skurv..ny poker,4 hodiny hram super satelit o side event vo vegas v hodnote 5.5 k a skoncim druhy....,
jojo skoncit jedno miesto od balicku v satelite je asi najhorsi pocit v pokri
inak aky "super" satelit dava len jednu vstupenku?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-bolo to na i-pokri,stacilo,ze sa este traja prihlasia a boli by balicky dva,"potesilo" ma viacero veci,napr.plocha vyplatna struktura,kde bolo platenych 22 miest z 50tich a vsetci dostali BI+fee spat,t.j. 215 $,ale dostat ako druhy tolko co 22-hy je super
-inak turnaj mal pomalu strukturu,sice len 2k starting stack,ale 15 min levely a dalo sa hrat,hned na zaciatku som sa nacipoval trochu a skoro stale som bol CL
-dost klucova hra bola v 6tich ludoch,ked som 3 betol QQ a super s velkym stackom mi po mojom cbete na flope KKx s FD poslal plnu a ja som ho snapcallol(mal TT)
-do HU som isiel so 48k,super 52k,bolo to 80 BB,cize dalo sa to hrat,hlavne preto,ze to nebol nejaky extra winning player,vedel sice vyuzivat predtym svoj bigstack,napriek tomu som si veril proti nemu
-nedalo sa vsak nic robit,lebo si na poslednych 20 minut zapol hit and luckbox v jednom ,najprv vyhral velky pot s AQ vs.AQ,potom poslal out dalsieho s J7 vs K7,vzapati posledneho ked hitol s 55 set na flope,a o tej hre v HU skoda hovorit....
EDIT:takze miesto Las Vegas to bude Golden Vegas
-inak turnaj mal pomalu strukturu,sice len 2k starting stack,ale 15 min levely a dalo sa hrat,hned na zaciatku som sa nacipoval trochu a skoro stale som bol CL
-dost klucova hra bola v 6tich ludoch,ked som 3 betol QQ a super s velkym stackom mi po mojom cbete na flope KKx s FD poslal plnu a ja som ho snapcallol(mal TT)
-do HU som isiel so 48k,super 52k,bolo to 80 BB,cize dalo sa to hrat,hlavne preto,ze to nebol nejaky extra winning player,vedel sice vyuzivat predtym svoj bigstack,napriek tomu som si veril proti nemu
-nedalo sa vsak nic robit,lebo si na poslednych 20 minut zapol hit and luckbox v jednom ,najprv vyhral velky pot s AQ vs.AQ,potom poslal out dalsieho s J7 vs K7,vzapati posledneho ked hitol s 55 set na flope,a o tej hre v HU skoda hovorit....
EDIT:takze miesto Las Vegas to bude Golden Vegas
-
Imo, tá finálna handa je podstatne zaujímavejšia ako to, koho ako vyradil
Nie som turnajový hráč, ale to KQ vs. QQ bolo asi 3betnuté PF, či?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Imo, tá finálna handa je podstatne zaujímavejšia ako to, koho ako vyradil
Tuke aj ja som sa chcel kuknut,ale nemam to naimportovane v HM,neviem preco,nepamatam si uz presne,ale bol dost agresivny,morfeusko ma supportoval tak si mozno spomenie
-nasiel som to prave,ja som ho normalne raisoval IP,ale on stale miniraisoval,tak som to skusil aj ja a zlozil,cize som zasa miniraisol IP na 1200,on 3 bet na 3600,ja call
-flop 5TQ rainbow,on cbet 4.300,ja raise na 13.800,on push all in 50k ,ja call 22k
Otazka je ci sa to dalo zahodit proti tak agresivnemu superovi,videl som ako fish len svoju ruku-co je vsak v HU monster-ale predsa len sme boli dost deep a super ukazal silu pf a aj po flope svojim 4 betom,je mozne,ze by tak zahral aj AQ,KQ,JQ,JK alebo TT-AA a proti tomu rangu som bol na tom zle,dokonca pochybujem ze by JQ 3betol pf,mal by som 22k left co bolo 38 BB,zda sa ze som to mohol naozaj zlozit.
OMFG,uz nejdem ani citat komenty aky som idiot,idem sa odhadzat v l1 do hronu......
-
Chystal som sa napisat nejaky report z toho turnaja v Hrone,ale vypadol som rychlo a stihol som este turnaj v Montesine s podobnym vysledkom,a hlavne som hral cg do rana-a to je ten problem.
Na ceste spat sa mi stala dost neprijemna vec-chytil som mikrospanok v aute na dialnici pri rychlosti asi 150 km/h,a 2 autach na celej dialnici,ked som sa prebral bol som doslova centimetre od jedneho z nich.
Viete si predstavit ako by to asi dopadlo....
Den predtym som hral dlho do noci ten satelit,potom do rana cg,a kedze som otec a zivitel rodiny,rozhodol som sa par veci prehodnotit.
Dost podstatne obmedzim live poker,hlavne cesty mimo badenu,a aj viacere ine veci.
To je zatial vsetko,som v pohode lebo som vcera opozdene oslalvoval narodky a dnes pokracujem.
Wish me
Na ceste spat sa mi stala dost neprijemna vec-chytil som mikrospanok v aute na dialnici pri rychlosti asi 150 km/h,a 2 autach na celej dialnici,ked som sa prebral bol som doslova centimetre od jedneho z nich.
Viete si predstavit ako by to asi dopadlo....
Den predtym som hral dlho do noci ten satelit,potom do rana cg,a kedze som otec a zivitel rodiny,rozhodol som sa par veci prehodnotit.
Dost podstatne obmedzim live poker,hlavne cesty mimo badenu,a aj viacere ine veci.
To je zatial vsetko,som v pohode lebo som vcera opozdene oslalvoval narodky a dnes pokracujem.
Wish me
-
Ufff, davaj na seba bacha!
na cestach...
na cestach...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.