Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod popoBA 26 Mar 2011 04:16

no inak neviem co chces pocut.5bet shove vs. utg open moze byt ten clovek hocijaky blazon a moze ratat aj s max FE ale naozaj v minimalnom pocte pripadov (hlavne na takomto turnaji, na 50e freeze je to nobrain call) pojdes do lepsieho ako do flipu.ale ak si s tym ratal ze ides flipovat v krajnom pripade ides do AQs,JJ tak ok.inak by som to asi s placom foldol za 110BB. na druhej strane aj keby ti ukazal svoje karty pf tak ides do suboju o 220BB stack s ktorym sa uz da stol naozaj pekne terorizovat.v takom pripade by som povedal ze ani call ani fold by nebola zla moznost.ale teraz len tak mudrujem lebo mam 8 promile :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod 7castle 26 Mar 2011 12:29

H1 - 45s - by som foldol river 4bet [EDIT: 3bet], imo ma minimum blufov, a okrem Axs nebijeme nic, mame takmer najhorsi FH a bije nas aj str8flush, chapem ze FH sa folduje tazko, a v hre by som to zrejme nezvladol, ale je to fold imo

H2 - AQ - v online MTTs moze mat kludne QQ+, AQ/AK, okrem toho samozrejme takmer hocico zo "std" flatovacieho rangu co po 3bete otoci v bluff, cize SC, S1G, Axs, mozno aj male pary, proti tomu je call IP reprezentujuc monster uplne OK, co mi vadi je ale flop call, pri takychto stackoch je "floatovanie" uplne otrasne imo, ak netrafis turn a on betne tak tvoja ruka ma uz prilis malu equity ale zaroven si commited takmer, cize urcite raise/get it in, podla mna je nezmysel bluffcatchovat s 15k behind pri 20k pote s FD+overs [edit: mame len BDFD ako vysvitlo, cize to sa musim znova zamysliet]

H3 - QQ - podla mna to nie je extra zle, ked 4betnes musis zavolat imo, aj ked urcite nebude 5betovat light, lebo on si nema preco mysliet ze po tvojom 4bete za 1/3 stacku este planujes cokolvek zlozit (preco by si tu 4betoval ako bluff?), ale celkovo je tu flat PF asi lepsi, aj ked hodne sa mi nepaci teoria o "lacnom showdowne" - budeme OOP a ked budeme len c/c tak hrozne stracame value ak sme vpredu a aj tak platime ak sme vzadu... ja by som tu asi flatol PF for deception a c/r any non K/A flop.
Naposledy upravil 7castle dňa 26 Mar 2011 13:05, celkovo upravené 1 krát.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Palov pokrovy blog

Odoslaťod TuKE 26 Mar 2011 12:58

H1. nevidim tam 4b na riveri kastlik

H2. na flope mame iba BDFD
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod 7castle 26 Mar 2011 13:04

TuKE napísal:H1. nevidim tam 4b na riveri kastlik

H2. na flope mame iba BDFD

[x] Thailand mode handreading skillz
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 26 Mar 2011 15:22

wow prave som sa dozvedel co mal Manuel v prvej hande a na co daval on mna,mal 46s a mne daval nieco ako AJ a vzdal to preto,lebo si myslel ze ho callnem,mal pravdu chalanisko..:D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 26 Mar 2011 15:35

Manuel Blaschke 26. März um 14:58 melden
In der ersten Hand hatte ich 64s ;) du AJ?
Mit Facebook-Handy gesendet

Pavel Chalupka 26. März um 15:16
wow,nice read sir,and me too,hatte AQs und ich habe dich auf so was gestezt 67s und so weiter,würde dein turn shove instaherocallen

Manuel Blaschke 26. März um 15:22 melden
Hehe ;) wenn du turn nachcheckst Ship ich river
Mit Facebook-Handy gesendet

Pavel Chalupka 26. März um 15:29
war meine uberlegung dich nochmal bluffen lassen,ar mir aber schon zu heiss,pot war schon fett genug und ich wollte dir keine freie karte geben..
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod tomm 26 Mar 2011 15:38

AQs by som poslal asi PF kedze dorovnavas 20% svojho stacku, je to OK aj tak ako si to zahral ak si pripraveny to tam poslat aj ked netrafis. QQ by som 110BB ne4betoval, lebo obracias svoju ruku na bluff aj proti maniakovi. Heads up sa Ti to nebude zle hrat aj OOP. Ak uz si 4betoval, nemozes zahodit.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod palo1973 29 Mar 2011 22:21

diky vsetkym za zelania tu aj na fb,,special thanks mojej tenisovej trenerke,ktora na poslednu chvilu odriekla dnesny trening a umoznila mi tak dat kratku mtt session,samozrejme P****Stars tiez vie ze mam narodky tak mi dovolil vyhrat 3 $ rebuy 2x turbo donkament,a aby to nebolo podozrive urobil to stylovo,ziadne suckouty,len ma nechal vyhrat ke som bol popredu,nakoniec v suchom tricku za 2k

zajtra smer bratislava :gl:
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 31 Mar 2011 11:44

WPT Bratislava.

Vcera som si zahral day1 tohto najvacieho pokroveho turnaja na Slovensku.Do auta som zobral par rakuskych regularov,vratane mojho kata z ME WPT Vienna Manuela Blaschkeho,ktory nakoniec zakoncil den so 100k stackom a na konci nas stol dost nicil.Nacipoval sa hlavne v 2 hrach vs jeden clen tohto fora,z tej prvej handy este snad bolo uniku,ta druha bola dost hnusny setup,ale vsak ak ma chut mozno o tom napise on sam.

Stol bol pomerne kludny,kym si na volne miesto nezasadol pan Boris Zeleny.A zacala sa jizda,aku vidat snad len na freerolloch na stars....Boris sedel dve miesta vlavo odomna a odhadom to hral 98/85 3bet 70 %.
Dostal som sa s nim do 2 velkych hier v leveli 2.
Mam esa a std raisujem,Boris call OOP.Flop ide 578 rainbow. a ja viem co bude nasledovat-ch/r...
Betujem asi 350,Boris 800,ja call.Nechcem tu s nim takto deep tocit,moze tam mat hocico,od trefy+draw,2 pary pripadne strasse fertig.
Turn J,Boris bet 2k,ja call.
Plan je callnut takmer kazdy river.
River 7,myslim ze to je karta ktora pomaha mne.Neskompletizovala sa str8 a bijem aj vsetky dvojparove handy,Bet 4k ja insta call.
Ukazuje 47o...

Padam na asi 20k,a prichadza dalsia sick handa.
Mam 88 a raisujem naschval menej aby som mohol dorovnat jeho 3bet.
Raise z 225,on 550,1 call,ja call.
Flop QT8 s FD,all check.
Turn 7,ja lead asi 850,Boris insta 3 bet,ja call.Kua teraz rozmyslam ci som neleadol uz flop a on betoval potom aj turn??Alebo som bol IP?Uplne mi ta ruka vypadla...
No je to jedno,river ide 6 a Boris betuje 13k,ja mam asi 18k behind a ja po namyslu insta call.Amazing v tak deep turnaji s takym buyinom callovat takmer for tourney life.
Ale myslim si,ze proti Borisovi,podobne ako vo Viedni proti Manuelovi tie QQ sa to nedalo zahodit.
Ukazal znovu 47o,asi to bude jeho oblubena handa.... :crazy:

O chvilu nato sa nezmyselne odhodi a stol je znovu pokojny.Boris overpushuje na flope J-9-3 so 6-4 a súper dorovnáva s open straight draw (Q-10). Žiadnu pomoc turn ani river nepriniesli a Boris tak vypadáva z turnaja proti Q-high..Btw bolo to snad este okolo 30-40 bb...
Neskor tam pride na jeho miesto pan Fischer,a dalej aj anglicky high stakes player-Andrew Feldman a moj "najkamos" Manuel Blaschke.

Ja mam 40k a odhazujem sa do Madara,kde mi s malym esom zaplati 3 streets,poznam ho z Montesina a davam mu kredit,a preto 3 barelujem aby prave taketo esa zhodil.Ja mam tusim 7 high a tuto hru som si snad mohol odpustit.

Potom sa uz nic zvlastne nedeje,mna to vobec netriafa,stol je dost agresivny.
Najprv sa dablujem vs Ludvo Fischer s 22 vs AK,neskor mu to priatelsky vraciam,ked on ma QQ a ja AK,po akcii,on open,ja 3bet,on shove,ja insta call a hrame o cca 60 bb pot preflop all in.Flop K,turn Q.

Nakoniec koncim den so stackom 16k,bb bude 600,cize mam 25 bb a vsetko je mozne.
Co sa stola tyka,bol daleko lepsi ako vo Viedni,hoci sa tam nasli aj dvaja slabsi hraci,bohuzial vpravo odo mna a nemohol som takmer nic robit,lebo hlavne ku koncu ma table captain k nicomu nepustil,hlavne ked miesto madara posadili dalsieho kompetetneho hraca.

Do dna 2 nejdem s nejakymi extra vyhliadkami,ale svoju kozu,teda svojich 25 bb sa lacno odovzdat nechystam.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod DevilMayCry 31 Mar 2011 12:23

gl v day 2 :gl:

ten pan boris zeleny on je furt takyto "kompetentny" ci to si len chcel zašpásovať :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!