Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Odoslaťod dzejkej 05 Feb 2010 11:39

Phat Phuck Challenge skoncil 4.8.2010 - vysledky TU .

Tento blog sluzi na prispevky tykajuce sa Phat Phuck Challenge - post95751.html#p95751 .

Slonici sem budu pisat, co vsetko uz spachali pre svoje zdravie a co planuju a podaktori sem obcas hodia zoznam, co vsetko vyzrali z MacDonaldu (pozdravujem! :-D).

Zucastneni:

phatphucks.jpg
phatphucks.jpg (168.75 ) Zobrazená 5381 krát

Detaily

Oficialne vazenie zvieratok sa uskutocnilo 4.2.2010 v BC v Bratislave.

Tuke
Kód: Vybrať všetko
- hmotnost: 152.4 kg
- vyska: 186cm
- BMI: 43.9

JK
- hmotnost: 144.3 kg
- vyska: 194cm
- BMI: 38.3

JohnMirow

- hmotnost: 121.7 kg
- vyska: 186cm
- BMI: 35

Yegon

- hmotnost: 117.1 kg
- vyska: 194cm
- BMI: 31.1

BMI Kategória   Zdravotne riziko
----------------------------------------
pod 18,5        Podváha stredné až vysoké
18,5 - 24,9     Normálna hmotnosť nízke
25,0 - 29,9     Nadváha zvýšené
30,0 - 34,9     Obezita 1. stupňa stredné (yegon)
35-39,9         Obezita 2. stupňa vysoké (JohnMirow, JK)
nad 40          Obezita 3. stupňa životu nebezpečné (TuKE)

Bets

• V pripade prehry vyplati prehravajuca strana svoj vklad.
  • Ak prehraju obaja, tak si platia jeden druhemu, ak vkladali rozdielne sumy, inak si peniaze nechavaju.
  • V pripade vyhry na oboch stranach peniaze nemenia svojich majitelov.

TuKE vs yegon = $700 : $1000
TuKE vs dzejkej = $300 : $300
TuKE vs johnmirow = $150 : $150
yegon vs dzejkej = $300 : $300
yegon vs johnmirow = $150 : $150
johnmirow vs dzejkej = $150 : $150

Tato tema sluzi cisto na blogovanie. Poprosim na vseobecnu diskusiu pouzivat temu uvedenu vyssie. Vdaka! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Re: Phat Phuck Blog - dzejkej

Odoslaťod dzejkej 05 Feb 2010 11:40

Day 1:

Tak treba zacat makat co najskor a dostat sa do rutiny. Sice je dnes pracovny den a ja budem v praci do tej 17tej a potom mi nejak vela energie nezostane po takom tyzdni, tak aj tak skusim spalit 1-2 kalorie casovo efektivne.

Dnes som normalne zacal ranajky seriozne - banan a jogurt :-D, do prace sa presiel a do officu si to pekne vyslapal po schodoch. Byvam na riadnom kopci, ale od prace su to tak 3km, takze sa to da brat ako taky mini workoutik.

Plany su nejaky z tych zdravsich obedov, i ked momentalne som odkazany na ponuku podnikov tu v okoli.

Cesta domov bude prebiehat peso par km do toho riadneho kopca (z patronky vysoko na kramare - ako je onkologia) a ak by som este vladal, tak pekne na 9. poschodie po schodoch. To bude na dnes tak zlahka aj vsetko.

Prave som ukecal svojho old buddyho, s ktorym som 4 roky dozadu behaval a posilnoval, ze od vikendu zaciname znova. Cvicit sam nie je ani priblizne tak motivujuce, ak ked je vas viac. Ked sa s niekym dohodnete, tak sa citite viazany a sam seba nepresvedcite, ze dnes nie, lebo xyz (necitim sa moc dobre, v praci toho bolo vela, blabla).

Naozaj mi nic nebrani sa do toho dostat a ak to nezvladnem, je to jednoducho megaFAIL. Este aj v ramci zamestnaneckych vyhod mam posilnovnu par minut peso od domu zadarmo a plavaren tak 10 minut busom tiez. Idealne podmienky! :)

Wish me :gl:.

EDIT: v nedelu uz dohodnuta posilnovna a beh ... may the force be with me :lol:

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod johnmirow 05 Feb 2010 12:14

Day -3:

Dnes nerobim nic :), ale drzte mi palce nech mi to vydrzi len chvilu ... Najlepsie je zacat s tym pomaly, takze budem sa na to pripravovat a v pondelok navstivim posilku a zacneme makat = asi mi najskor niekto bude musiet ukazat ako sa beha a podobne one, nepristojnosti v miestnosti s vela zelezom :D

tak mily dennicek stvorjediny, taky je moj zaciatok ...

EDIT: takze sukromna vaha povedala, ze 120.8kg ... takze yegone, tvoja vaha neklamala :) to kilecko som uz one :D
Naposledy upravil johnmirow dňa 05 Feb 2010 16:33, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od johnmirow poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod TuKE 05 Feb 2010 13:02

Deň 1 - za nami
Môj challange začal.
Je to kruté.
Cítim sa prevenilo voči sebe, voči ostatným.
Vládne vo mne presvedčenie, že to zvládnem.
Zožral som porciu pre trojčlennú rodinu v McDonalde :bad:
Presvedčenie vládnuť prestáva, nastupuje únava :)
Zisťujem, žer Bossanowa = Helian a je mi to jedno, nechcem si ničiť karmu

Deň 2 - v procese
Zabudol som, že už chudnem, zožral som nejaký vlašský šalát a zapil to ochutenou Mattoni :wall:
Na obed si však dám budhistické pôstne jedlo a zapijem to vodou.

Na víkend som si naplánoval kopu aerobných aktivít aka upratovanie po malovaní :) JK prisľúbil, že príde fotiť :)

Za tento príspevok od TuKE poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod palo1973 05 Feb 2010 13:24

ok pridavam sa aj ja,mam 88kg,a 82 by bolo najs,dnes som este nic nejedol,vlastne ano jedol,schnitzel o druhej v noci v kasine,takze to sa nerata,ci ano?slubujem,ze sa polepsim,minule som si dokonca kupil v pandorfe nove kopacky(naco mi budu :wall: ,no ale nekupis to za 30 euro) a mam aj vysroj na behanie....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 05 Feb 2010 14:08

Poprosíme ľudí, ktorý nechcú schudnúť 20kg+, aby nám to tu nezasierali kecami o chudnutí váhy, ktorej sa zbavím po rannej toalete :D
Za porozumenie ďakujeme.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 05 Feb 2010 14:14

aby sme to povedali trochu diplomatickejsie, ludia ktori chcu vsadit financnu ciastku proti mastodontom a/alebo pripadne sa zapojit v nejakom 1on1 challenge ci uz v chudnuti alebo priberani proti nam alebo komukolvek inemu na fore tak nas alebo seba sa medzi sebou kontaktujte s ponukami tu

http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/viewtopic.php?f=34&t=3649&start=95798
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 05 Feb 2010 14:20

inak ak sem chcete niekto pisat aj vahovy progres tak by bolo dobre sa odvazit hned teraz na svojej vahe ktoru budete pouzivat pocas challenge aby ste mali porovnatelne cisla po celu dobu lebo moja vaha v podmienkach black cafe vazila asi o 2-3kg viac ( a verim ze rovnako viac bude vazit aj na konci :) )

vazil som sa doma rano a mal som 114,6kg cize ked budem popisovat progres tak toto je moja startovacia vaha pre porovnanie - neznamena to ze som schudol za noc 2,5kg

samozrejme hovorim o ludoch - nie o zivocichoch ktorych bezna vaha neodvazi a nemaju ako svoj progres zo zaciatku sledovat :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 05 Feb 2010 20:38

moj plan na prve 2 tyzdne je dostat sa do rezimu - jest 4x denne rozuzmne poricie, nejest sladkosti, nepit sladene napoje a postupne znizovat porcie jedla

dolezite je vydrzat to a vytvorit si aspon trochu navyk

okrem toho budem cvicit stretching a nejake zaklady s jednoruckami co mam doma len ako lahku pripravu na tvrdsie treningy neskor

dalsia vec je ze sa budem snazit stale nieco robit a nie len sediet za pocitacom + chodit po schodoch miesto vytahom

-----------------------------

nic svetoborne ale v podstate ide o to vytvorit nejaky zaklad ku ktoremu budem postupne pridavat ako sa bude challenge posuvat dalej

o 2 tyzdne sa snad moje surfovanim znicene telo dostane do stavu kedy by som mohol zacat behat a hravat tenis

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 07 Feb 2010 17:51

Day 3:

Uz tri dni sekam latinu a som spokojny :). V piatok som isiel z prace tak 3km do kopca peso a potom na 9. poschodie si to pekne odfucal bez asistencie vytahu. Sobota bola pokojna a dnesok bol divocina. Navstivil som posilnovnu a zacal workout, ktory trval tak zjemna iba hodinku. Dalej som si dal 20 minut behu (na stacionarnej masinke) a zabehol bez prestavky 3.4km. Potom pekne peso domov do kopca s prestavkou v obchode na zdravom nakupe.

Od day 1 som zmenil svoj jedalnicek. Vyradil som uplne sladene napoje a pijem vodu - kazdu chvilu a bez zabran :). Ziadne sladkosti, tycinky, chipsy, nic take. Jem 4-5x denne male porcie a tonu zeleniny a nezabudam ani na ovocie :). Napr. som prave zbastil celozrnu kajzerku, rastlinny tuk, koliesko kuracej sunky a k tomu paradajka, paprika, kalerab, ladovy salat. Je to znacna zmena, ale necitim nejake abstinencne priznaky a ked mam chut na sladke, tak si dam ovocie. Cakal som, ze to bude vacsi sok pre organizmus. Dalsou vyhodou je, ze pri takom stravovani sa citim sviezo a nemam po kazdom jedle pocit, ze som zjedol tehlu a musim ist spat :).

Kosik s nakupom vyzeral este tyzden dozadu tragicky - termixik, cokoladove cerealie, pecivo, udeninky, keksiky, ... Dnes ked som dobehol k pokladni s kosikom, tak na mna predavac pozeral, ze co ja s tym svojim telom a ten nakup mame spolocne - does not compute :-D. Mal som tam celozrne pecivo, kuraciu sunku, celozrnnu muku (mam domacu pekaren na chleba, budem robit pokusy), jogurty, ovsene vlocky, paradajky, paprika, kalerab, ladovy salat, uhorka, mandarinka, jablko, banan, nizkotucne mlieko a to nejaka rama.

Najblizsi program je v utorok beh, ak sa na to budem citit a potom vo stvrtok posilnovna + beh. Keby este svaly boleli, tak to trochu posuniem. Dalsia posilnovna niekedy cez vikend a od buduceho tyzdna zakomponujem do mojej rutiny vecerne plavanie po praci.

Drzte palce! :)

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!