pokpleja's blog
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: pokpleja's blog
Ahoj, drzim palce v tvojich cieloch, ja tiez hravam nl 25 ale sh a priznam sa ze sa mi dost tazko urcuju preflop range pri fullringu, cisla daco napovedia ale aj tak sa v tom citim ako ryba Teda ked budes postovat ruky, mohol by si pridat tvoju predstavu o superovej range, ako sa meni na jednotlivych streetoch, z ktorych ruk chces dostat value, ktore ta biju atd...
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
hello world! po par dnoch sa opat ozyvam ..
news? od zajtra idem na NL50 (skusim co to da, ak ma tam budu bit ako maleho chlapca zleziem zase na NL25 )
ciele? minimalne udrzat svoju hru a odstranovat nedostatky
mam tu jednu ruku, na ktoru keby sa niekto pozrel ..
Full Tilt Poker $25.00 No Limit Hold'em - 8 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG+1: $59.22
MP1: $25.00
MP2: $35.80
CO: $28.43
BTN: $43.24
SB: $47.41 25/8, AF 2.8, 3bet 0, 40 hands - fishy
Hero (BB): $30.97
UTG: $25.35 13/9, AF 7, 3bet 0, 80 hands - v podstate velmi mala vzorka, ale javil sa ako slusny hrac
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with K A
UTG raises to $1, 5 folds, SB calls $0.90, Hero raises to $4, UTG calls $3, SB calls $3
SB mi pride dost loose, starosti mi robi skor UTG raiser, ktoremu po tomto calle davam do range nieco ako JJ+, nemyslim si, ze by dorovnaval nejake mensie PP.. i ked mozno kvoli odds..
Flop: ($12.00) J 9 J (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG bets $7.00, SB folds, Hero calls $7
na flope som rozmyslal takto: SB checkol, ja mam nutflushdraw, nejake overs.. ak betnem, nechcem dostat raise od UTG, o ktorom si myslim ze drzi nieco ako QQ, mozno KK.. tak volim check/call .. spravne riesenie?
Turn: ($26.00) 3 (2 players)
Hero checks, UTG bets $14.35, Hero folds
na turne je uz ten pot dost velky a tu som sa stratil.. check/foldujem .. mozem tu dorovnavat? ci mala tato handa skoncit uz na flope.. dakujem
Final Pot: $26.00
UTG wins $24.70
(Rake: $1.30)
na zaver graf za obdobie, co som nepostol .. wish me luck na NL50
news? od zajtra idem na NL50 (skusim co to da, ak ma tam budu bit ako maleho chlapca zleziem zase na NL25 )
ciele? minimalne udrzat svoju hru a odstranovat nedostatky
mam tu jednu ruku, na ktoru keby sa niekto pozrel ..
Full Tilt Poker $25.00 No Limit Hold'em - 8 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG+1: $59.22
MP1: $25.00
MP2: $35.80
CO: $28.43
BTN: $43.24
SB: $47.41 25/8, AF 2.8, 3bet 0, 40 hands - fishy
Hero (BB): $30.97
UTG: $25.35 13/9, AF 7, 3bet 0, 80 hands - v podstate velmi mala vzorka, ale javil sa ako slusny hrac
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with K A
UTG raises to $1, 5 folds, SB calls $0.90, Hero raises to $4, UTG calls $3, SB calls $3
SB mi pride dost loose, starosti mi robi skor UTG raiser, ktoremu po tomto calle davam do range nieco ako JJ+, nemyslim si, ze by dorovnaval nejake mensie PP.. i ked mozno kvoli odds..
Flop: ($12.00) J 9 J (3 players)
SB checks, Hero checks, UTG bets $7.00, SB folds, Hero calls $7
na flope som rozmyslal takto: SB checkol, ja mam nutflushdraw, nejake overs.. ak betnem, nechcem dostat raise od UTG, o ktorom si myslim ze drzi nieco ako QQ, mozno KK.. tak volim check/call .. spravne riesenie?
Turn: ($26.00) 3 (2 players)
Hero checks, UTG bets $14.35, Hero folds
na turne je uz ten pot dost velky a tu som sa stratil.. check/foldujem .. mozem tu dorovnavat? ci mala tato handa skoncit uz na flope.. dakujem
Final Pot: $26.00
UTG wins $24.70
(Rake: $1.30)
na zaver graf za obdobie, co som nepostol .. wish me luck na NL50
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
tak kedze je tu koniec mesiaca, nejako by som aj ja bilancoval..
mesiac som zacal klasicky na NL25, podarilo sa mi trocha navysit roll a ku koncu mesiaca som zacal shotovat NL50, zatial relativne uspesne, i ked je to tam miestami celkom ostre
podarilo sa mi ziskat Silver level na Iron Manovi, cize sa tesim nejakym tym medailam + ticket na freeroll
co sa tyka profitu som spokojny, lepsie jak s drotom medzi oci
len ma trocha mrzi, ze nikto nereagoval na ruky co som sem postoval..mozno ak sem budem davat aspon vysledky, niekto si ten blog vsimne a sem tam okomentuje
graf za FEBRUAR .. + rakeback okolo 70E cca
mesiac som zacal klasicky na NL25, podarilo sa mi trocha navysit roll a ku koncu mesiaca som zacal shotovat NL50, zatial relativne uspesne, i ked je to tam miestami celkom ostre
podarilo sa mi ziskat Silver level na Iron Manovi, cize sa tesim nejakym tym medailam + ticket na freeroll
co sa tyka profitu som spokojny, lepsie jak s drotom medzi oci
len ma trocha mrzi, ze nikto nereagoval na ruky co som sem postoval..mozno ak sem budem davat aspon vysledky, niekto si ten blog vsimne a sem tam okomentuje
graf za FEBRUAR .. + rakeback okolo 70E cca
-
No k tej ruke, ja by som sa urcite chcel stacknut na flope, teda urcite by som cbetoval flop a shovol turn... Keby mal AA,KK tak by pravdepodobne 4betol pf ked ma nejaky pp tak mas proti nemu 15 out, ked sa stacknete allebo ti moze calnut flop a foldnut turn...
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
nice results!!
taktiez k ruke(nevsimol som si ju):
vies ze UTG openraiser je nitka a na UTG otvara najuzsiu range. tj range s ktorou ta bude 4betovat je najcastejsie QQ+ AK proti ktorej si stojis cca 50:50 tj ak sa stacknete PF v longrune neprofituje nikto a budete sa vzdy len coolerovat takze 3bet je tuto dost retardovany(ak nemas read ze calluje wider IP). ak callne IP tak najcastejsie ma TT,JJ mozno AQ a ten SB do toho mi pride super lebo ho casto dominujeme
taktiez k ruke(nevsimol som si ju):
vies ze UTG openraiser je nitka a na UTG otvara najuzsiu range. tj range s ktorou ta bude 4betovat je najcastejsie QQ+ AK proti ktorej si stojis cca 50:50 tj ak sa stacknete PF v longrune neprofituje nikto a budete sa vzdy len coolerovat takze 3bet je tuto dost retardovany(ak nemas read ze calluje wider IP). ak callne IP tak najcastejsie ma TT,JJ mozno AQ a ten SB do toho mi pride super lebo ho casto dominujeme
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
thanks
michael, 3bet retardovany? mne tu prisiel dost standard, navyse som nechcel aby sa tam dostal ten SB nejak extra lacno, po flope mi bolo jasne ze SB je mimo.. takze podla teba mala byt ta line flatcall pf a ? check/call flop?
skor sa mi s odstupom casu paci nieco ako napisal Ronio ..
michael, 3bet retardovany? mne tu prisiel dost standard, navyse som nechcel aby sa tam dostal ten SB nejak extra lacno, po flope mi bolo jasne ze SB je mimo.. takze podla teba mala byt ta line flatcall pf a ? check/call flop?
skor sa mi s odstupom casu paci nieco ako napisal Ronio ..
-
http://www.youtube.com/watch?v=EqDhORV_dPs
urcite si to pozri! o tomto som ti pisal
urcite si to pozri! o tomto som ti pisal
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
ale tak zasa no, ked len flatnem tak hram OOP co nechcem a vela ludi nevie hrat OOP moc dobre a na vascine flopov musim ck/foldnut lebo nic netrafim a on bude asi casto cbetovat v pozicii vela flopov, myslis ze to je profitable ?
mne sa ten 3B nezda vobec zly, lebo mam slabeho hraca na SB, ktory vytvara dead money a bude casto callovat 3B zo sirsou rangou a mam nanho poziciu a na vela boardoch zase viem co mam proti nemu hrat.
a este ten nitty hrac, ma moze dajme tomu callnut s QQ-JJ,AQs+,AKo a proti tej rangi je to 50/50 a ked ma 4betne tak mozem spravit easy fold, nie ?
a este samozrejme mam nejaku fold euqity.
mne sa ten 3B nezda vobec zly, lebo mam slabeho hraca na SB, ktory vytvara dead money a bude casto callovat 3B zo sirsou rangou a mam nanho poziciu a na vela boardoch zase viem co mam proti nemu hrat.
a este ten nitty hrac, ma moze dajme tomu callnut s QQ-JJ,AQs+,AKo a proti tej rangi je to 50/50 a ked ma 4betne tak mozem spravit easy fold, nie ?
a este samozrejme mam nejaku fold euqity.
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
1st NL50 shot failed, back to NL25 .. strasne veci sa mi tam diali vcera a z bezpecnostnych dovodov idem spat na NL25, snad sa mi podari opat nahrat roll na dalsi pokus .. nebudem sem ani postovat ruky, bolo by to asi zbytocne, nemam pocit ze som hral nejako extra zle, ale urcite som porobil blbosti, pustil par zbytocnych stackov..ale bol to proste ten den, ked villain ma vzdy set
pustil som si vcera len tak zo srandy nejake satellity za FTP a podarilo sa mi ziskat buyin do MiniFTOPS Event #1 a ticket (2500FTP) na satellit na nejaky 1.5 mil $ GTD turnaj .. len setko sa to hra v sobotu resp nedelu v noci, tak neviem, ci sa vobec pokusim ...
anyway drzte palce
pustil som si vcera len tak zo srandy nejake satellity za FTP a podarilo sa mi ziskat buyin do MiniFTOPS Event #1 a ticket (2500FTP) na satellit na nejaky 1.5 mil $ GTD turnaj .. len setko sa to hra v sobotu resp nedelu v noci, tak neviem, ci sa vobec pokusim ...
anyway drzte palce
-
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.