Poldiho blog
Re: Poldiho blog
mam nejake fotky, ale tie hodim az do nejakeho finalneho reportu. Ajtak su vacsina hrozne rozmazane a bez blesku.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:mam nejake fotky, ale tie hodim az do nejakeho finalneho reportu. Ajtak su vacsina hrozne rozmazane a bez blesku.
posli mi ich prosim ta.. poldi.martin@gmail.com
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Otrasne fotky zasa, ten telefon neni na fotenie vhodny
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to by ste mohli prist do mojej dediny tiez tu mame diskoteku kde nikto netancuje ale je do rana a po hodil nebom
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
JÚL rekapitulácia..
no po mojej pármesačnej odmlke som sa vrátil v júli naspäť na stoly a už to chcem naozaj začať brať seriózne a dokopať sa k poriadnemu objemu, lebo dosť to flákam a to ma sere..tak chcem obnoviť blog aby som sa trochu motivoval..Moj nový vzor je magorko, ktorého som strašne rád, že tu vidím..respect man!
takže JÚL
NL6 16-24 stolov - $310
NL10 16-24 stolov - -$30
rakeback+cashback - $122
hands- veľa.. hourly-better than billa.. zábava z pokru-na nezaplatenie
Profit $402
Ciele na august- mám štátnice tak asi pohrám trošku menej,ale plánujem prestať "žiť" na chvílu, tak to sa vyrovná..
takže jediný ciel, je prechod na NL10 24-table..je to len o psychike..
všetkým
no po mojej pármesačnej odmlke som sa vrátil v júli naspäť na stoly a už to chcem naozaj začať brať seriózne a dokopať sa k poriadnemu objemu, lebo dosť to flákam a to ma sere..tak chcem obnoviť blog aby som sa trochu motivoval..Moj nový vzor je magorko, ktorého som strašne rád, že tu vidím..respect man!
takže JÚL
NL6 16-24 stolov - $310
NL10 16-24 stolov - -$30
rakeback+cashback - $122
hands- veľa.. hourly-better than billa.. zábava z pokru-na nezaplatenie
Profit $402
Ciele na august- mám štátnice tak asi pohrám trošku menej,ale plánujem prestať "žiť" na chvílu, tak to sa vyrovná..
takže jediný ciel, je prechod na NL10 24-table..je to len o psychike..
všetkým
-
haha dik moc, gl aj tebe
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
poldinhoo napísal:hands- veľa.. hourly-better than billa.. zábava z pokru-na nezaplatenie
to co je ? reklama na mastercard ?
btw kto je to ten chalanisko po lavej ruke emjayka? je mi nejaky povedomy....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Po pravej ruke je to Matiapag, po lavej v modrom triku Michael163 a najblizsie k nam je to mino_o.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
All right guys, velka hruba ciara..vyzera to ze zrejme koncim s cashkou..neviem to hrat a farmarcit na lucky uz nemozem kedze je zrazu max 8 stolov..
takze som sa tak rozhliadal co dalej a zacal som si pinkat turbo HU SNG 2,50+0,20.. zda sa mi, ze tam mam extremny edge oproti superom, hlavne v push/fold faze (co zrejme niektori ani nechapu co je )..po 25 odohratych mam stav 17/8..odohram ich este 75 a po 100 sa rozhodnem, čo a ako, ak budem plusovy prejdem vyssie na 5+0,30, kde je prijatelne fee a myslim ze uroven nejako rapidne nestupne..zrejme z tohoto moc nenarakujem,ale aspon ma to bavi..
wish me luck..
takze som sa tak rozhliadal co dalej a zacal som si pinkat turbo HU SNG 2,50+0,20.. zda sa mi, ze tam mam extremny edge oproti superom, hlavne v push/fold faze (co zrejme niektori ani nechapu co je )..po 25 odohratych mam stav 17/8..odohram ich este 75 a po 100 sa rozhodnem, čo a ako, ak budem plusovy prejdem vyssie na 5+0,30, kde je prijatelne fee a myslim ze uroven nejako rapidne nestupne..zrejme z tohoto moc nenarakujem,ale aspon ma to bavi..
wish me luck..
-
to si sem musim dát do denníčku
perfektný turnaj. perfektná zábava..perfektný heads-up a perfektný kuko:D
perfektný turnaj. perfektná zábava..perfektný heads-up a perfektný kuko:D
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.