PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Odoslaťod popoBA 23 Jún 2010 16:40

no tak teda sers.kedze trollingu sa na tomto webe zacalo v poslednej dobe velmi darit tak idem aj ja prispiet svojou troskou.mam 23,som z BA a pokru sa venujem cca 5 rokov z toho uplne aktivne asi 2.dovtedy to boli len posedenia s kamaratmi po podnikoch a nejake shoty na paradise pokri kde som samozrejme okamzite bustol.live som v BA zacal hravat v Redute na freerolloch tak ako vela terajsich mladych hracov,v tychto som bol v slusnom pluse tak som zacal hravat aj ine ako freerolly.postupne som presiel vsetkymi klubmi v BA s vynimkou hronu cize reduta-allin-poker 23 (este v slimaku).v posledne menovanom som sa viacmenej vyhral a zostal som mu absolutne verny az do dnes ked uz je prestahovany.zameriavam sa vyhradne na low buy in MTT cize vsetko v rozmedzi 0-100 eur.som v solidnom pluse no bohuzial moja povaha "ked mas tak to min" mi nedovoluje hrat vacsie bi nakolko na ne nemam roll.toto sa v poslednom case snazim vyrazne zmenit a tak vzdy cast z vyhry putuje do bankrollu.co sa tyka CG tak tu nehram live vobec,uvedomujem si ze by som bol money scared a to by urcite neprospelo hre.co sa tyka online grindenia tak to mam viacmenej len na spestrenie a na cas ked nemozem zaspat alebo sa nudim.aktualny roll na PS a 888 je dokopy cca 200 dols cize sem tam si dam nejaku microlimit cg alebo GTD turnaje.co ma bavi su sng a DoN cize natom by som mal trosku popracovat a venovat sa tomu viac.

co sa tyka blogu tak ruky moc asi pastovat nebudem kedze cg nehram,mozno sem tam nejaku nejasnu situaciu z turnaja.blog si predstavujem tak ze si sem budem pisat mini reportiky z turnajov ktore som hral.ak to niekoho zaujme budem rad ak nie nic sa nedeje,v prvom rade ide o mna a o to ze sa mozno o par rokov s usmevom vratim k svojim zaciatkom,ktore tu budu navzdy zapisane :P

bilncia za poslednych 8 dni je 6 turnajov,5x FT 2,2,3 a 3 miesto,spolu to bolo okolo 800 evri co na tie low bi neni vobec spatne. :x
Naposledy upravil popoBA dňa 06 Júl 2011 17:55, celkovo upravené 4 krát.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Re: PopoBA

Odoslaťod popoBA 23 Jún 2010 16:40

tak teda moj prvy reportik bude z vcerajsieho turnaja v poker23.islo o choose your buyin cize hrac si mohol sam vybrat aky stack chce na zaciatku+bol mozny 1 rebuy.na vyber boli stacky za 5,10,15,20 a 30 evri.na zaciatok sa rozhodujem pre 3000 stack za 5 evri stym ze bud dam do konca prveho levelu double alebo si dam rebuy.hracov je myslim 43 a gtd 1200e

stol na ktorom som zacinal bol velmi,velmi fit.mal som tam dvoch mladych chlapcov ktori boli podla vlastnych slov na svojom prvom turnaji a podla toho aj vyzerala ich hra,asi dvoch kompetentych hracov a ostatnych slaby priemer.v prvyom leveli sa nic podstatne nestalo az na par funny situacii ked som tych mladych veselo 3betoval v pozicii s kartami ako 73o alebo 10 6.poslusne skladali a mne sa stack podarilo zdvojnasobit.po prvom leveli nam trosku popresuvali hracov a prisli dva big stacky tak sa aj ja rozhodujem pre kupu 15000 stacku za 30 evri.

zo stackom cez 20000 som velmi velmi dlho card dead,sem tam si nieco stealnem alebo raisnem a cbetom zoberiem uz na flope.par som nevidel ani jeden a najlepsie eso co som mal bolo asi AJ.bieda.par sick moves od mladych ked na raise a re raise calluju oop zvrhlosti typu Q8o a pod.myslim ze sa nedozili ani 3 levelu.dva krat splitujem,najpr A6s na boarde A 6 xxx proti rovnakej ruke a potom A10s vs A10s push od shorta.par hier nato limpujem utg AJ kedze su za mnou dvaja shorti co to tam uz chcu silou mocou poslat,iba calluju a na flope J 4 10 jeden z nich usudzuje ze 48 je velmi silne a posiela tam zvysnych 5000.tymto sa dostavam na stack asi 35000 pri avg cca 25K a zacina sa velmi dlhy card dead pôst.

pre mna zaujimave sa odohraju asi len dve ruky,najprv ked si utg minraisnem KQs na 2,5BB a hned za mnou to tam posiela bigstack cele.asi 50K.pre niekoho snapfold a aj sme o tejto ruke dlhsie s kamosom debatovali,hlavne o tom ze islo o fazu ked ostavalo 20 ludi a ja som surne potreboval double up aj ked som bol nad avg kedze na ostatnych stoloch boli velmi zle stacky a nechcel som hrat na novom stole ako short.dostavam sa ktomu ze chalan ma 88-JJ a idem teda do flipu.nakoniec foldujem a ukazuje mi 10 10.

druhu zaujimavu ruku som odohral s tymto istym hracom ked len limpuje utg.sb complete a ja s K4o check.na flope As Qc 5s leadujem cca 3500 do potu 5K a dostavam snap call.pytam sa ho ci ma QsXs naco sa len usmeje.turn 7s a vzdavam sa potu.chalan betuje a ukazuje QsJs.stol sa pri 18 ludoch rozpusta a ja sa dostavam na naozaj velmi funny stol so stackom cca 28K

na tomto stole sa original neda hrat lebo hned za mnou sedia obrovske bigstacky a co je horsie tak su to hraci co pf calluju ATC a maju strasny run.ante a blindy ma zeru az som s 19K na BB.jeden z tych bigstackov na utg minraisuje na 2BB a cely stol fold.ja na BB Kh8d a silno rozmyslam ze mu to tam poslem cele ale nakoniec len call.flop 8h 10h 2h a checkujem,dufajuc ze to betne silno tak ako vsetko doteraz.bohuzial len check.turn 5h a so 2nd nuts opat checkujem.konecne sa prebral a betuje pot cize cca 5K.davam iba call aj ked som si chvilu nato uvedomil ze uz to bolo asi jedno,ak by mal srdce da to tam aj tak ak nie tak to na river tak ci tak foldne.co sa aj stalo.beriem pot a mam tym vlastne skoro double.

shortstacky sa predbiehaju v pushovani a ja klesam na 19K.prvy rozhodujuci okamih vecera sa odohra prave v tejto chvili pretoze utg to tam posielam s K3o.najvecsi bigstack a zaroven najviac loose hrac na planete mi zahadzuje A10(!!!) a short na BB KQs.sick.

o dalsie 3 ruky sa odohra okamih vecera cislo dva ked to tam utg posiela s A10s a ja na btn s KK davam najrychlesi allin na svete.board KxxAx a mam double cca 56K.no a dve ruky nato prichadza hilarious okamih vecera ked miso "trifecta" raisuje z mp na 12K a ja to tam po chvili posielam cele (na bubble pred FT) s AKs s tym ze chcem ten pot vyhrat pf.hned za mnou ten loose blazon dava snapcall a trifecta tiez snap.to uz som zamrzol a o to viac ked ukazali JJ a KK.no co,zly timing hovorim si.A na turne ma vsak posiela do masivneho chipleadu so 170K stackom.tento udrzujem az do finalu,kam idem ako leader

FT:
final bol v podstate jeden z tych najjednoduchsich, po prve koli mojmu stacku a po druhe lebo jediny kompetentny hrac tam bol trifecta.ten na mna sice rovno vyfasoval BTN ale moc sa aj tak nehryzieme a cakame kym sa shorti vyradia navzajom.pri 3 ludoch to splitujeme po 200e s tym ze o zbytok sa hra dalej a berie to vitaz.druhy zly timing vecera ked z BTN posielam plnu na 45s a sb snapcall s A8.miso sa kruti a nakoniec zahadzuje 88.na boarde nic moc podstatne az na 8 ktora by ma poslala do HU s trifectom keby som ten BTN zahodil :D HU sa konci hned 2 ruky nato ked mlady chalan ide trapovat na sb s KK a trifecta mu posiela na AX instaallin z BB.eso nedorazilo 8-)

viem ze sem tam chybaju info ako stacky,blindy atd atd,nabuduce uz to bude lepsie :)
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod mr_kaktus 23 Jún 2010 19:35

vitam tvoj blog a gl na live pokri :) ja som chodieval volakedy do allinu na 1000 SK freezouty co byvali piatky a tak raz za 3 mesiace ma este chyti chut ist si zahrat live tak sa mozno niekde stretneme :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Jún 2010 21:43

:vitaj:

Tak sa tu cit ako doma a nech sa v pokri dari :) :gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 23 Jún 2010 21:46

no nazdar celý tvoj post sa mi čítat nechelo ale kežde som live poker nikdy nehral zrejme by som ti ano moc nepomohol. ale ked už budem v BA tak by som to rád skúsil takže ak s kaktusom niečo vymyslíte a budete chciet ist hrat cez leto nejaké mikro freezout rad sa pridám. :gl:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod popoBA 24 Jún 2010 02:29

tak som si po nevydarenom turnaji sadol pred chvilou na cash v 23jke len tak symbolicky za 50 na 1/2.hral som dokopy asi dve ruky a proti petovi galovi som sa na boarde 10 6 5 4 5 stackol s 65s takze viac ako len double up na peknych 160 :D behom dalsich 15 minut som to vsak v ramci hesla komu nestaci malo netreba mu vela, pustil na flope 8 3 9 s QQ.proti mne 88obv a potom ako "short" s top setom na flope 10 Q K kde si samozrejme pan za mnou nasiel AJ :D nevadi,je tu zabava a opat som sa este viac utvrdil v tom ze live cash neni pre mna :fish: :D casnicka mi uz nesie dalsie cuba libre takze z 23jky s pozdravom popoBA :beer: :bebe:
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod speksSVK 24 Jún 2010 14:58

hehe,na tom turnaji vyber si svoj buy in sme sedeli vedla seba na final table:)..som bol pred tebou,zla pozicia:Dsom bol shortastack.som vypadol 5ty. Ja som tiez zacal s 5e buy inom s 3000 chips:D nechcelo sa mi dealovat..unava...tak ked sa rozpustil stol som si dal relaxacny game,a nejak sa to podarilo dotiahnut az na final. ale tazko sa hralo po cely cas bo kazdy mal obrovske stacky..ja vkuse short...ale stastie asi poprialo..a stacilo vycihat slabsich,pockat na karty a hrat proti nim.
Gratulace k peknemu vysledku:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 24 Jún 2010 17:27

no akoze grats lebo ten stol na ktorom si ty potom sedel na tom by som nechcel sediet ani v najhorsom sne.pozeral som nejake tvoje stare posty a celkom slusne online vysledky,nazivo ale moc casto nehras ci?aspon tak sa mi zdalo,si na mna posobil tak trochu nevyhrato,ale ako short si na finali tusim 2x passol pocket pair,to si budem pametat 8-) :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod speksSVK 24 Jún 2010 19:36

popoba napísal:no akoze grats lebo ten stol na ktorom si ty potom sedel na tom by som nechcel sediet ani v najhorsom sne.pozeral som nejake tvoje stare posty a celkom slusne online vysledky,nazivo ale moc casto nehras ci?aspon tak sa mi zdalo,si na mna posobil tak trochu nevyhrato,ale ako short si na finali tusim 2x passol pocket pair,to si budem pametat 8-) :D

hej..bola to haluz..no musel som zahodit,pak som aj zistil, ze to boli dobre moves:D...to je dobre,ze vyzeram nevyhrato:)hehe..ale live nehravam skoro vobec:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 24 Jún 2010 21:35

no ved myslel som live nevyhrato nie celkovo,a to som trafil :)
Obrázok používateľa
popoBA

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!