Ďalším dôvodom bolo to ,že mám veľa otázok ohľadne SNG-čok a nemôžem nájsť odpovede. Ale hlavným dôvodom je to, že chcem zlepšiť svoju hru
Takže to obvyklé cliché na začiatok. Volám sa Peter, poker hrám asi 1 rok a 4 mesiace. Začínal som na play money stoloch, potom som s odstupom času (a ďalšími prečítanými článkami na PP) prešiel na freerolly, kde som vyhral nejaké peniaze, ale nič svetoborné. Potom som začal hrať micro^2 SNG (buy-in asi 0,15€) turnaje na U***et, tie však zakrátko zrušili a ja som nevedel ako ďalej. Po dlhšiom tápaný som našiel stránku Pokerstrategy.com a po prečítaní snáď všetkých možných článkov na PP som sa rozhodol využiť ich ponuku na no deposit money. Spravil som test a nechal si poslať peniaze na Cake Poker. Sprvu som začal hrávať DON turnaje, kde boli moje výsledky rozpačité (prvá časť môjho grafu na SharkScope.com). Potom ako spustili 1$ SNG turbo turnaje som presedlal na ne. Tu som z 45$ bankrolu čo mi ostali, som spravil po odohratí asi 300 turnajov, za 4 mesiace asi 152,19$. A tak podla voľba na SNG turnaje.A tým sa dostávam až k súčastnosti.
Cash game som hral tiež, ale tá ma nenapĺňala radosťou.
Rád by som pristúpil k prvej otázke (zo začiatku budú dosť fishy, ale čo už) akým spôsobom môžem sem postnuť môj SharkScope graf ? Akým spôsobom sem môžem dávať moje handy ?
Dúfam, že tento blog bude prínosný pre obe strany.
Veľa šťastia pri stoloch a len EV+ pushe...

P.S. Je mi jasné, že môj blog je len z radu dalších micro SNG blogov, ale mám chuť na tom pracovať a zvýšiť jeho úroveň.
Bol by som veľmi potešený keby sem, zašli z času na čas zašli aj niektorí pre mňa Veľký hráči, nechcem však menovať aby sa niekto neurazil, ale oni vedia o koho ide.