Horsey7 napísal:dzejkej napísal:Myslim si, ze call je o dost horsi ako 3bet. Value so slabsich Ax, Tx nedostanes tak casto, aby to vynahradilo situacie, ked missnes flop.
co budes robit na Ahigh? bet/fold? bet flop, turn a c/f river? co budes robit na nizkom flope? ak necalluje 3bety nejak zversky light, tak si castejsie proti AJ+, 77+ ako proti SC a podobnym rukam
PFR 23 bude mat BTN open >50% a proti tomu range je ATs v pohode aj OOP a slabsich Ax a Tx bude mat teda dost, rovnako ako nizsich suited ruk
Ty riesis ako argument pre call jeden pripad, ktory nastane velmi sporadicky. Uvedom si, ze v danej situacii vacsinu range foldne a ked callne, tak A sa tam objavi len obcas. To ako pokracovat na Axx boarde je otazka, na ktorej odpoved by som vyuzil viac statov v danej situacii a nejake ready, ale napr. na suchom boarde v pohode bet/fold. Vacsinu casu foldne a ked callne a pride A, tak foldne flop alebo floatne a foldne turn. Situacia, kedy mas Ty AT a on ma AJ a AQ a rozhodne sa call flop a call turn nastane naozaj velmi zriedkavo. Na nizkom flope tiez podla textury.
Tvoj argument pre call sa mi naozaj nepaci. Ak ma 50% range, tak jednak dominovane ruky tam tvoria malu cast, ma iniciativu a poziciu a vacsinou budes skladat, ak nechces nejak check/raise flop casto (co je imo vacsia divocina ako 3bet). Ak trafite Axx, Txx board obcas, tak semirozumny hrac v pozicii Ti zase tak vela nezaplati. Kludne to tak hraj, ale ja som na 100% presvedceny, ze to tu nie je ziskovejsie.
EDIT: co budes robit na Axx flope? Check/raisnes ho a cakas, ze sa Ti stackne s TPBK? Alebo cakas, ze bude Teba take nieco 3barrelovat? Call je
fakt zly.