Re: KriPat blog
Flasa bude
Inac po uspesnom minulom mesiaci prisla dnes ladova sprcha.Ako moc som nenervacil inokedy by som monitor rozbijal
No dnes ma caka pekna dlha noc.
Inac po uspesnom minulom mesiaci prisla dnes ladova sprcha.Ako moc som nenervacil inokedy by som monitor rozbijal
No dnes ma caka pekna dlha noc.
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Preco Ta caka pekne dlha noc? Neodporucam hrat moc vela iba preto, ze si mal zly den. Nikde sa nepise, ze kazda session/den/tyzden/mesiac musia byt plusove.
Ja som odporca teorii "musim dohnat stratu", lebo je to vycerpavajuca hlupost. Zivot je jedna dlha session a ako si ju nakuskujes je vo vysledku uplne jedno. Hlavne je sa snazit hrat dobre a v stave, kedy vladzes mysliet .
Drz sa!
Ja som odporca teorii "musim dohnat stratu", lebo je to vycerpavajuca hlupost. Zivot je jedna dlha session a ako si ju nakuskujes je vo vysledku uplne jedno. Hlavne je sa snazit hrat dobre a v stave, kedy vladzes mysliet .
Drz sa!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Noto je sice pravda.Ale teraz si idem odpocinut vecer v telke pre mna nic nezazivne tak skusim obrat nejake fishcicky.A tento emsiac by som potreboval vacsi objem ruk pretoze mam na tento emsiac aktivny reload bonus.vsak uvidime...
- KriPat
@JK pekné slová "Život je jedna dlhá session"
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Potreboval by som poradit nejake videa z deucescracked konkretne nieco od nl100 do nl1k.Mam zaplatene na tento emsiac a micro videii mam dost takze rozmyslam aj do buducna keby mi niekto poradil bol by som vdacny.
- KriPat
KriPat napísal:Potreboval by som poradit nejake videa z deucescracked konkretne nieco od nl100 do nl1k.Mam zaplatene na tento emsiac a micro videii mam dost takze rozmyslam aj do buducna keby mi niekto poradil bol by som vdacny.
Tak len zopar
Uncoventional Wisdom, Remix, The Coaching Tree (serie 1 a 2), Never Tell Me The Odds, The Thin Red Line, Omakase NLHE, Rewind, Real-Life No Limit Grinder Pro
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dakujem dzejkej
- KriPat
Nazdarek,
Viete mi niekto poradit nejake sporenie pre mladych pripadne pre studentov?
Viete mi niekto poradit nejake sporenie pre mladych pripadne pre studentov?
- KriPat
To tu nikto nic nespori?
- KriPat
ja mam stavebne sporenie, je tam celkom fajn urok+ premie + nemusis tam vela davat mesacne (ale platia mi ho rodicia zatial )
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.