Re: KriPat blog
dakujem dakujem
no musim zlepsit showdown winnings takze tym padom ta cervena by mala klesnut.
no musim zlepsit showdown winnings takze tym padom ta cervena by mala klesnut.
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Imo chcelo by to nejake 40 minutove videjko
Ku grafu nie je co dodat...
Ku grafu nie je co dodat...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
a ja sa aj hanbim sem postovat svoj mesacny graf po tomto
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
veelmi pekne a to si este bol po nejakych 22k handach BE ty vole...slusny objem. btw kolko stolov hras? a preco az tak neskoro prechadzas na vyssie stakes? som pozeral ze roll si mal urcite uz skorej. tak ci tak nadhera
fajn ze prechadzas na vyssi level rakeracu o miesto vyssie aspon budem ked pojdem na NL20 a keby si vedel nejaku finticku ako dostat ten reload bonus sem s nou
fajn ze prechadzas na vyssi level rakeracu o miesto vyssie aspon budem ked pojdem na NL20 a keby si vedel nejaku finticku ako dostat ten reload bonus sem s nou
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
ahoj michael,
Hravam primarne 6 stolov ale ak nie su vhodne stoly tak aj menej.No s tym rollom je to tazsie pretoze pravidelne kazdy mesiac cashoutujem(treba seky platit )ale stejne sa moc neponahlam na vyssie stakes.ale ak pojde vsetko podla planu tak v januari by som chcel shotovat nl100. Myslim ze ten reload mi poslali ked som nazbieral 50 000 points.
to chlpo
Neviem sa k tomu stale dokopat. Nechce sa mi s tym prplat ale mozno si to dam ako novorocne precavzatie
Hravam primarne 6 stolov ale ak nie su vhodne stoly tak aj menej.No s tym rollom je to tazsie pretoze pravidelne kazdy mesiac cashoutujem(treba seky platit )ale stejne sa moc neponahlam na vyssie stakes.ale ak pojde vsetko podla planu tak v januari by som chcel shotovat nl100. Myslim ze ten reload mi poslali ked som nazbieral 50 000 points.
to chlpo
Neviem sa k tomu stale dokopat. Nechce sa mi s tym prplat ale mozno si to dam ako novorocne precavzatie
- KriPat
KriPat blog
NOVEMBER
Takze mame tu dalsi v pohode mesiac.Akurat winnings by som chcel este zlepsit a v rakerace som sa neumiestnil tak ako by som chcel(iba za stovecku).v decemri to hadam napravim.A mam iba stvrtinu grafu pretoze som mal problem s notebookom a nemal zapnute zalohovanie databazy v HM ja blb takze zas si budujem novu databazu.
Mesiac zacal swingom -10BI na nl50 ale som to uspesne vytiahol na rovnych +5BI. dalej mam uz graf.(cca 40k hands)
winnings: +840e
rabeback:cca + 780e
rakerace: +100e
TOTAL: +1720e
V decemri chcem zabrat a mat slusnu winrate aby som si uz mohol dovolit shot na nl100.takze uvidime...
good luck
Takze mame tu dalsi v pohode mesiac.Akurat winnings by som chcel este zlepsit a v rakerace som sa neumiestnil tak ako by som chcel(iba za stovecku).v decemri to hadam napravim.A mam iba stvrtinu grafu pretoze som mal problem s notebookom a nemal zapnute zalohovanie databazy v HM ja blb takze zas si budujem novu databazu.
Mesiac zacal swingom -10BI na nl50 ale som to uspesne vytiahol na rovnych +5BI. dalej mam uz graf.(cca 40k hands)
winnings: +840e
rabeback:cca + 780e
rakerace: +100e
TOTAL: +1720e
V decemri chcem zabrat a mat slusnu winrate aby som si uz mohol dovolit shot na nl100.takze uvidime...
good luck
- KriPat
velmi pekne, sup na nl100
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
takze dnes som si dal prvy shotik na nl100.Sice som to mal povodne naplanovane az o mesiac ale nl 50 stoly boli o nicom BM mam v pohode tak som skusil.Hralo sa mi na moje pocudovanie velmi fajn + profit takze som spokojny.ak sa neudeje nic strasneho tak sa dufam usadim.
- KriPat
No pekne:)
dalsi dokaz, ze sa to da! Na zaciaktu blogu to este bol nl5...
(mna len vzdy vedia nenormalne motivovat taketo grafy )
dalsi dokaz, ze sa to da! Na zaciaktu blogu to este bol nl5...
(mna len vzdy vedia nenormalne motivovat taketo grafy )
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
KriPat blog nl100 fail
ako to pekne zacalo tak sa to vsetko domrvilo za 2 ci 3 dni som pustil cca 15BI a nezvladam to takze idem dole zase na nl 50.
- KriPat
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.