Prvá hra niekedy na jeseň 2010
Tu som začal zaznamenávať svoje prvé pokusy písania do fóra, chcel som len aby to tu bolo všetko pokope. A kopírovať by to bolo asi proti pravidlám.
http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/otazky-za-iato-nikov/neviem-dat-nazov-precitajte-si-cely-pribeh-t5537.html
Dnes som opäť viac začal premýšlať ako rozmýšlať...
Prečo sa Vám zase prihováram? Pretože som dnes zase potrtkal jeden turnaj a zase si tu čítam motivačnú literatúru z názvom OSOBNOSTI Z POKERPOTRAL.SK . A človek začne mať pocit, že to nahovno hrá iba on

na Partypokri som si cashoutol 60 Doll , z pôvodných 50 doll ostatok som tam nechal a bustol...
z tých 60 som dal 10 na stars a mam tam teraz 12

Na fulltilte som sa cez FTP body dostal na Big litte tournament co bolo pri 100 000 hráčoch a 200 000 prizepol skôr paródia na poker... a turbo leveli, po dvoch hodinách vypadlo 95 000 hráčov... ale podarilo sa aspoň ITM a tých 6 vyhratých som rozmnožil na 11 (asi som zahojený do konca života)
Tento rok maturujem a kedze som obrovsky snílek, tak sa skutocne zacinam obavat svojej buducnosti... pretoze sny sa mi akosi neplnia co prechadza do naslednej depresivnej nalady a zivot typu Naucim sa chodit, potom citat, potom zakladna skola, potom stredna skola, potom vysoka skola, potom 45 rokov prace, potom dochodok, a nakoniec ma mozu moje drahe deti zakopat mi nevonia. Jednoducho od zivota ocakavam viac ako niektori napriklad aj moji spoluziaci... (po týchto blbostiach si o mne musite mysliet ze som totalny idiot

Ale nie nie je to tak, len rad rozpravam ...
No jednoducho ide mi o to aby som sa v pokri mohol zdokonalit a nejak ten moj zivot (ani nie tak moj...) mohol osladit...
Chcem sa opýtať či sú moje myšlienkove pochody v pokri spravne:
Modelová situácia.
Dnes 1,10 Doll 5 GTD turnaj P****Stars. Sme v ITM a ja drzim J K o
Moj super 2 2 (off - necakane vsak?

Jelikoz som si chcel uchranit BB, a mal som schopne karty (nie dobre) a super na SB sa len limpol tak som raisol cca 3BB ( Blindy neboli velke nepametam si presne)
super call
FLOP 6 2 K (dúha)
1. v prvom rade pozerám na súperové staty... VPIP 75 (vravím si lúzer) PFR 12 ... Hands 68
2.analyzujem superovu hru, preco by robil to co robil a s cim by to robil...
3.KONÁM!
Chcem sa len opýtať či som niečo vynechal???
No ide vlastne o to ze mi na turn prisiel este aj ten Jack a samozrejme mi zavaril... a v turnaji som vypadol... (nebol som nahnevany) lenze ked si pozeram hentake superove staty ked sa limpuje pomaly kazdu hru, ako dopekla mam vziat do mysle ten aspekt ze sa opat nepokusa bluffovat... Jednoducho som mu nechcel uverit lepsi list... No to je jedno stava sa to... A nad tou handou som rozmyslal potom cestou v autobuse, cestou domou, na prechadzke, dokonca som sa pri rozbore pristihol aj ked som sedel pri stole s priatelkou... (divne)
Chcem sa teda opytat zdatnych machrov... z motivacnej literaturi...
1. Aku literaturu a pokrove videa by som si mal precitat... Uz som nejake pozeral a samozrejme aplikujem...
2. Neexistuje nieco ako taky test ktory by vyskusal vase dovednosti z pokru aby ste vedeli ako na tom vlastne ste.
3. Ake su Vase zakladne body ktore dodrziavate pri hrani
4. Existuje niekto kto by mi dokazal pomoct a vysvetlit pri hrani pokru co robim zle, a ako vlastne mam rozmyslat... Jednoducho taky ucitel.
P.S.
Prosím nemyslite si, ze som sialenec, ale v podstate ani neviem o com som mal pisat vsetky vase pribehi sa pisu o pokri ako ste zacinali a tak dalej... Moj je skor netradicny... tak chcem len poprosit aby ste ma hned neodsudili podla horunapisanych riadkov...
A keby bol nejaky pokrovy fanatik z trencina, velmi rad by som s nim vybehol na pivko alebo nieco podobne... Dakujem za pozornost...