Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
dakujem
ako vidim, phat phuck blog, tak ti tam tusil velmi vietor fukal, inak by si ma predbehol =P
ako vidim, phat phuck blog, tak ti tam tusil velmi vietor fukal, inak by si ma predbehol =P
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:dakujem
jj ta hnusna klima, ktora tam nefunguje, mi narobila taky vietor, ze som mal co robit
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
FOK, dneska moja mama nakupila plnu tasku sladkosti
a este k tomu mi nechce nacitat dvdecko kde mam insanity FOK[2]
normalne sa bojim ist vonku, isto sa mi pokazi chip a zastihne ma burka !
a este k tomu mi nechce nacitat dvdecko kde mam insanity FOK[2]
normalne sa bojim ist vonku, isto sa mi pokazi chip a zastihne ma burka !
-
Riddlah napísal:FOK, dneska moja mama nakupila plnu tasku sladkosti
To mas ako tilt - uvedom si ako sa chvilka tiltu vie podpisat na Tvojom winrate a kolko ruk take chyby musis "napravat". Teraz si to iste premietni do jedenia sladkosti a je to .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
stale to mam na pameti:D
som si presne povedal, ja si dam teraz horalku, a potom budem musiet polhodinu behat aby som to vypotil
a este som si kupil aj L-carnitin, tak som k tomu pridal, vyhodil som, uz peniaze za l carnitin a teraz si to idem kazit horalkou
cize som dvojnasobne motivovany
a btw: nezastihol ma dazd a nike+sada stale fici
som si presne povedal, ja si dam teraz horalku, a potom budem musiet polhodinu behat aby som to vypotil
a este som si kupil aj L-carnitin, tak som k tomu pridal, vyhodil som, uz peniaze za l carnitin a teraz si to idem kazit horalkou
cize som dvojnasobne motivovany
a btw: nezastihol ma dazd a nike+sada stale fici
-
V nike+ aplikacii sa nachadzaju rozne vyzvy, zvolil som si mile under 8 minutes, ale nijak nemozem improvnut. Kazdy pokus rovnaky result, aj napriek tomu, ze stale trenujem. Teda nie uplne casto, ale trenujem. Teda robim tie 8minutove pokusy a inak moje treningy su zamerane na aerobnu vytrvalost, takze mozno tam budem problem.
-
Na zaciatku tomu tak nevypal. Bez tak, aby si posledne 2-3 minuty vedel este co-to pridat do rychlosti...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Na zaciatku tomu tak nevypal. Bez tak, aby si posledne 2-3 minuty vedel este co-to pridat do rychlosti...
ja by som si zvolil konstantne tempo-teda aspon mne by to viac vyhovovalo ako taketo swingy behanie:) plus ako vraci chlpo ked tak aby si vedel este ku koncu pridat
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
dik chalani pravdu asi mate, ja som tak vypaloval preto, teda mne sa to ani tak nezdalo, ze to tak kolisa, ze som sa bal ze to nestiham
-
isiel som napalit dvd, zobral som si dvd z obalu, vlozil som ho do pc, a hla, insanity,
takze to dvd kde som mal napisane insanity, mi neslo nacitat preto ze asi bolo prazdne, alebo neviem,
to znamena ze
zasa
SUFFERING
takze to dvd kde som mal napisane insanity, mi neslo nacitat preto ze asi bolo prazdne, alebo neviem,
to znamena ze
zasa
SUFFERING
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.