Rkc189 - No pain, No gain

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Rkc189 - No pain, No gain

Odoslaťod Rkc189 26 Feb 2014 10:44

Zdravim citatelov PP.sc...

Volam sa Marian, mam 25 rokov a som z Kosic. Niektori ma mozno poznaju ako redaktora, ktoreho som pre tento web dlhsi cas robil, no potom casu ubudolo a zezlo prebral Xaress, ktory to robi vynikajuco :poklona: .
Poker hravam uz asi 8 rokov slovom osem :D. Ano, je to vela a vacsina hracov uz za ten cas je niekde na vrchole alebo s pokrom sekla. Ja som vsak tvrdohlavy a aj napriek tomu, ze som bustol "5000000"krat, teda v skutocnosti len strasne velakrat, tak vzdy som sa k pokru vratil. Celkovo som vsak bol na pokri plusovy, lebo obcas som si nieco vybral a tak, ale nikdy som sa nikam velmi neposunul a stale som zacinal skoro odznova. Ale v prepocte na cas straveny pokrom to nevyjde mozno ani na cent na hodinu :D. Az pred niekolkymi mesiacmi som trosku prebudoval svoj zivot a povedal som si, ze je na case dost veci zmenit. Zacal som spoznavat dosial nepoznanu vec: disciplinu a veci sa obratili k lepsiemu.

ZHRNUTIE NEDAVNEJ MINULOSTI:
Zacal som hravat asi v auguste minuleho roka poctivo na PS SNG 6 max. Turbo. Samozrejme literaturu (Moshman a par dalsich knih) som mal prestudovanu HM2 a Caddynotes zakupene, takze zazemie na hru bolo pripravene. Po pomalom zaciatku sa mi postupne podarilo prebojovat na 3.5$ limit, z ktoreho sa mi podarilo akosi po case prejst na 7$ limit, kde hravam do teraz. Na sedmickach som zacal pekne islo to a uz som sa blizil k rollu, ktory som povazoval za celkom safe na prechod na 15$, cize cca 75BI. V tom prisiel downswing dovtedy neokuseny 50BI pod EV a celkovo som bol dole asi 70BI. Zistil som, ze nieco musi byt zle aj ked EV by to bolo v poho. Zacal som najprv svojpomocne analyzovat handy, pretoze dovtedy som analyzoval malo a stiahol si trial SNGWizardu. Tam som si prehanal handy a odhalil som mnozstvo leakov. Analyza pomohla a mne sa podarilo pekne stupat. Januar bol potom super a splnil som ho podla svojich predstav ROI cca 5% a dosiahol som Platinumstar, co je pri ceste za mojim cielom SN povinnostou.

Dolezita vec, aby som nezabudol , na ktorej chcem zapracovat JE ANALYZA sessions. Pretoze odkedy som analyzoval a odstranil par leakov, tak uz dlhsi cas sa nemam ku solidnej analyze aj ked som da sa povedat s cislami spokojny, ale viem, ze tych leakov v mojej hre este urcite je... Takze toto je to najdolezitejsie na com chcem pracovat a snad budem kazdu session aspon hodinu analyzovat :D konecnce. SNGWizard uz som si zakupil a tiez Tableninju2.

FEBRUAR:
Presiel som ku koncu mesiaca zo 7miciek na 15ky a zatial sa mi nedari. Na 7mickach sa mi celkom darilo a ROI som mal 8 percent pri com nad EV som bol minimlane. Start na 15kach je tazky, ale velke pozitivum je, ze analyza handov je na pozadovanej urovni... Vychytal som par leakov, ale hram to celkom solid, no vysledky su katastrofalne :) som dole asi 40 BI z toho 30 pod EV aj ked ako som cital tak EV nevyjadruje exaktne faktor stastia resp smoly... no v mojom pripade to sposobuje tu smolu, ze sa neviem pohnut a ked sa pohnem tak mam tvrde narazy.... v late fazy nevytacam coin flipy pripadne trafim par do overparu alebo eso do silnejsieho esa v must push situaciach a v uvodnych fazach casto prehravam top kombinacie proti trashu... Ale to vela z vas zazilo a viete ake to je demotivujuce. Rozhodol som sa na navodenie spravneho mindsetu, lebo uz posledne dva dni ma to velmi rozhodilo a neviem preco. Uz som sice mal pocit, ze by som to mal zvladat a zrazu prisli navaly zlosti a mal som kratke momenty kedy som presiel asi do C-game modu... No mozno som bol aj unaveny alebo nieco... Kazdopadne ma tieto vykyvy netesia... A ak mi viete niekto poradit ako tento problem mozno aj samostatne odstranit ? Neviem ci ste niekto skusal meditacie alebo nieco podobne? Pripadne psychologa? ocenil by som vase skusenosti a poznatky. Takze som sa rozhodol zobrat to s kludom trosku oddychnut od pokru a pokracovat budem, ked bude mindset OK :)... aj ked platina najskor tento mesiac nebude... Uvidim ako sa budem citit, no kazdopadne na prvom mieste je kvalita hry a ostatne veci su druhorade.... Rad by som zvysil efektivitu a urobil si dobry time management... Aj tu by som ocenil ak ma niekto nejaku dobru radu pripadne ako si organizuje cas :)? Dakujem za Vase komentare pripomienky a tak dalej :)

Graf 7cky
Spoiler:
Obrázok

Graf 15ky
Spoiler:
Obrázok

Prijemny den a vela stastia za stolmi, pri ktorych nebudem prajem.

Marian

Za tento príspevok od Rkc189 poďakovali :
vlade
Rkc189

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Re: Rkc189 - No pain, No gain

Odoslaťod foraid 26 Feb 2014 11:46

myslim si, ze kazdy hrac si presiel obdobim, ked byval poriadne v tilte...vacsinou je to prave vtedy ked skusas novy limit a nie si si moc isty ci to hras dobre a potom ani nevies ci si to dakedy hral dobre alebo mal len stastie.

podla mna je dobre nesledovat vobec all iny ani vysledky pocas session (ja mam stoly stacked, tak mam v tomto vyhodu) a ked este nemas dostatocnu vzorku je dobre mat dakeho coacha, ktory skontroluje tvoju hru. Aj ked ti mozno dakedy neporadi nejake nove koncepty, ale staci ze ti povie, ze to hras dobre, mal by si pokracovat a budes v zisku a hned sa to odrazi aj na tvojej psychike a hra bude lepsia, tych par dolarov za hodinu za to stoji.

inak gl, budem sledovat

Za tento príspevok od foraid poďakovali :
Rkc189
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod Xaress 26 Feb 2014 13:41

Držím palce :) a samozrejme budem sledovať .. good luck .. hádam sa čoskoro aj vidíme ;)

Za tento príspevok od Xaress poďakovali :
Rkc189
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Rkc189 06 Mar 2014 11:14

Pekny den,

takze updatujem svoj blog po troska dlhsom case a za ten cas sa toho dost zmenilo. Na 15kach sa mi vobec nedarilo a downswing pokracoval. Hru som analyzoval, ale neprinasalo to nejaky posun. Bol som dost pod EV, ale pravdepodobne som robil privela chyba, co som zistil, ze bola pravda :). Ale pekne po poriadku na 15kach sa nedarilo a rozhodol som sa aktivne si zhanat coacha (dakujem foraid za popud k tomuto kroku) nech niekto prejde moju hru a povie mi co bolo zle a co treba zmenit. Takze som rozhodil siete a pravdupovediac bolo to dost tazke... Nedarilo sa mi bud boli coachy obsadeny, vytazeny alebo uz ani necoachuju. Takze pri stoloch to neslo coach sa necrtal a tak som hral. Nakoniec sa mi zhodou nahod podarilo dostat k jednemu velmi kvalitnemu hracovi, prostrednictvom pokerfrienda. A tato volba sa ukazuje ako najlepsi krok v mojej pokrovej kariere. Zistil som, ze to nehram vobec dobre a ze sa mam vela co ucit. Takze doslo k obrovskej zmene a momentalne cela SN challenge a podobne veci idu do uzadia a sustredit sa budem hlavne na kvalitu hry, co som mal robit od zaciatku. Takze momentalne prebieha rebuild mojej hry a tym padom momentalne nejake volume a podobne veci riesit nebudem. SN challenge tak je momentalne odlozena, ale nic to nemeni na tom, ze do konca roka sa ju este pokusim ozivit a zamakat na nej. Takze nic nie je stratene ale prisla obrovska zmena. Takze velke zmeny a uvidime ako to pojde... Prichadzam na to ako sa hre da viac porozumiet a to mi prinasa radost. Momentalne teda je najdolezitejsie zlepsovat sa zlepsovat sa zlepsovat sa a potom budem uvazovat o dalsich veciach. Urcite prinesiem nejaky pravidelny update neskor, ale teraz tym, ze som znizil tabling na minimum, aby som sa dokazal maximalne sustredit na hru, je volume biedne a teda nebude o com pisat s pravidelnostou :)..

Vela stastia pri stoloch. :gl:
Rkc189

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Odoslaťod 1886er 13 Apr 2014 13:13

ako pokračuješ? :)
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!