Danke za privitanie a za prve rady. Myslim, ze budem hravat nejake 6 max sng. Tusim po 3.25$ su tam 6$ + rake a malo by to byt pod 10 % a mozno do toho zadam par 5.20$ DoN. Tentokrat by som si fakt chcel odpustit vsetky ulety na limit, kt. mi BR absolutne nedovoluje.
Strasne ma vie vytocit, ked moj push zavola idiot s kartami typu 34s, Q5s a podobne kktiny, kt. ma nasledne vytrieskaju a to mi strasne pije krv a prestavam sa ovladat, ked sa to stava uz hadam aj pravidlom. Keby som pushoval 1BB stack, tak nepoviem ani pol slova na superov call, ale 7 - 12 BB stacky. Je ich call ziskovy ? To asi sotva...
Tato otazka bude asi nezmyselna, ale musim ju polozit. Vcera som hral 180 man sng a v HU som mal asi 2/3 zetonovu prevahu. Mal som cca 190k a super mozno 80k. Super sa zdal byt celkom rozumny a nevidel som ho robit ziadne hluposti ani chyby. Na ruku mi prislo 88. Rovno som zabil all in, aby som sa vyhol tomu, aby nieco uluckoval typu K 9, Q T atd. Typek duma, duma a zavola. Bol som 100% presvedceny, ze ma dve over a ideme do flipu a chalan otoci 10 7o.

Ake mohli byt jeho myslienkove pochody ??? Myslel si, ze mam 22 alebo co more.
Taktiez by som sa chcel opytat, ze aky uzitocny soft by som mal pouzivat na sng turnaje.
Btw. vsetkym z gramatickeho okienka odkazujem *censored*
Edit: v tom HU mal chalan minimalne 40BB !!!!