Začiatky mojej pokrovej ,,kariéry,, sa začali keď som uvidel film Gambler ,ten film nebol nič moc ale nejako ma ten poker chytil ,práve vtedy začali na Galaxii sport vysielať WPT tak som si jjeden turnaj pozrel ,tu na PP som popozeral pravidlá,naštudoval stratégie, našiel som týpkov v meste čo hrávajú poker a začal som aj ja .Spočiatku som ,ako každý správny začiatočník hral TOP10(možno trocha viac) ,státy tipujem tak na 8/5/2 pf som raisoval QQ+,AQ+ občas AJs ale to muselo byť v srdciach

Po čase som sa rozhodol tú maju ultra tight range rozšíriť ,nakoľko som ešte viac začal študovať stratégie ,pozrel nejaké to videjko.
Nechcem teraz moc do pokru investovať ,tak som sa rozhodol ,že navštívim pokerstrategy a urobím kvíz.Kvíz som urobil a teraz som dal bonusový kód na Inter Poker(na ostaních herniach som už mal účet ,niektoré mi nešlo nainštalovať ,asi mal v tom prsty firewall ale nechcem aby sa mi pc zasypalo nejakými sračkami).Momentálne hrávam ešte aj live,sng 2-5ojiro skôr 4fun ,ale celkom sa to tam hemžlí

Takže GL next time praje RunAway
postupne budem postovať zaujímavé ruky z jednotlivých sessions ,neskôr aj grafy z HM,PT
ps:neviete niekto či sa náhodou nedá pt alebo hm nejakýcm spôsobom získať?,ak nie budem musieť zakúpiť