Na zaciatok sa predstavim, pretoze vacsina z vas ma asi vobec nepozna. Poker hram cca 2,5 roka (takmer vylucne online). Prvy 1/2 rok som hraval iba freerolly. Ked sa podarilo nieco vyhrat tak som to uspesne prehral na cash game resp. sit n go. Dalsi 1/2 rok som objavil stranky, ktore ti daju par usd na zaciatok

Nebudem zachadzat do podrobnosti aby som nenudil. V auguste 2008 som mal bank na 2/4 NL a dovolil som si aj obcasne vylety na 3/6 NL. Ked som si uz myslel, ze TILT sa ma netyka tak prisiel najhorsi den v mojom pokrovom zivote a to 29/8

Asi polovicu som prehral na NL 5/10. Dnes stale nechapem co som to vtedy vlastne robil

Ostatne peniaze som si vybral, pretoze som ich potreboval na turnaj v Arube. Vyhral som sice free entry + nejake diety ale chcel som zobrat aj priatelku a na to diety nestacili. Ako inspiraciu "preco hrat poker" prilozim foto z Aruby ale az zajtra lebo ich musim upravit na prijatelnu velkost.
Po tom ciernom dni som si dal asi 2-3 tyzdne pauzu a potom som hral poker iba rekreacne t.j. obcas som si depozitol par usd, zahral par MTT, ak som nieco vyhral tak som si vybral to co som vlozil a so zvyskom som hral cash. Nemal som vsak ziadny BRM takze som vzdy padol na nulu.
Pred 2 tyzdnami som si povedal, ze to opat skusim seriozne a depozitol som si minimun na NL 0,5/1. Potreboval som clearnut 500 usd bonus na party pokri. Mal som na to 10 dni, co predtym bohato stacilo ale neuvedomil som si, ze na 0,5/1 to pojde podstatne pomalsie ako na NL 2/4. Takze som musel hrat 6-9 stolov ak som to chcel stihnut. Zaciatky boli sice tazke a dlhsie som sa krutil okolo 0 ale nakoniec sa to rozbehlo. Tu je graf
V skutocnosti je to este o 200 usd viac, obcas som mal problem s pripojenim takze mi niektore ruky asi nenaimportovalo.
Len pre uplnost doplnim, ze posledne dva dni som odohral na NL 1/2 hlavne kvoli bonusu (body sa zbieraju rychlejsie). Viem, ze prechod bol trocha na hrane (mal som 23 BI) ale bol som pripraveny vratit sa na NL 0,5/1 ak padnem na 20 BI.
Je samozrejme, ze pri 9 stoloch som musel hrat tight a viac menej ABC poker. Vzdy som sa snazil mat pri stole aspon jednu fishku, na ktoru som hral.
Najblizsie by som chcel postnut uz aj nejake zaujimave handy, nemam s tym zatial ziadne skusenosti tak by ste mi mohli poradit ako to najjednoduchsie urobit.