Savana Puma by Zajac

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zajacekkk P****Stars.fr blog

Odoslaťod Chlpo1989 07 Máj 2011 11:40

Okej, z akeho dovodu robime ten bet na flope (preco taky velky/maly)? Pre informaciu nie je dovod.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Zajacekk 07 Máj 2011 12:03

Nie je to podľa mňa veľký bet, malý je preto lebo dovtedy tí hráči hrali štýlom, že pozriem flop a keď ma trafí, hrám ďalej, preto som dal len 1700 nech si tam namotám niekoho s trafenou kartou, či nejakou draw, dva páry ako aj Kx, či QJ by som bol pravdepodobne raisovaný a ak by sa tak stalo, išiel by som do turnu s tým, že moje AA nie je až tak silné... Preto 1700, chcel som len vedieť či som na tom dobre aj na takomto flope, no keď som dostal 3x call, napadlo ma, že tam môže niekto aj slowplayovať set alebo flop neurobil nikomu FD, takže slowplayovať mohol aj niekto so straight (QJ).. Úplne som sa v tomto flope stratil a aj teraz keď sa ma pýtaš "prečo", stále neviem presne odpovedať, takže som veľmi zvedavý ako sa mi k tomu vyjadríš/vyjadríte, že ako by to malo byť zahrané..
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod yegon 07 Máj 2011 12:17

pises tie svoje uvahy takym epickym stylom :)

preflop: naozaj superi neposobia dojmom ze by foldovali preflop, mozes si byt isty ze ak raisnes aj viac tak minimalne jeden z nich ti tam ostane, daval by som okolo 1900, nad 2k by to uz asi vyzeralo na pohlad prilis vela pre nich :)

flop: betuj tolko aby ta dorovnal super ak ma nieco handu ako JT/9J lebo to su handy ktore asi budu mat najcastejsie. V podstate vsetko co ma par ma aj nejaku tu draw takze mozes betovat vela lebo je nepravdepodobne ze by ti vsetcia foldli

turn: betuj dalej, na raise nezahadzuj, nezabudaj ze A nikomu nepomaha ak maju straight mali ju uz na flope a ked ju slowplayovali tam casto budu v slowplayovani pokracovat, okrem toho mas outy, dolezite je jednak to ze A pomaha niektorym ich rukam ako AT/A9 a hlavne ked checknes a oni maju tie pair+gutshot ako JT tak si zoberu free card a ty z nich nedostanes value

river: sam si si to napisal, ak sa s tak silnou rukou nedokazes dostat do allinu tak tym stracas vela vela penazi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Zajacekk 07 Máj 2011 12:30

Vždy som bol rečník, budem sa musieť krotiť :D Ale vďaka ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod 7castle 07 Máj 2011 13:10

What Yegon said, mas otrasny ten betsizing, neverim ti ze si mal pocit ze skladaju PF na raisy, PF rozhodne 3bet na 1999, flop 2/3 potu, toto je taky flop ze ti tam nikto nezhodi nic trafene, kazdy par ma GS aspon, ak maju QJ/2p good for them, pri nejakej sialenej allin akcii sa mozes zamysliet nad foldom, ale to je vsetko teoria

Na turne ak sa da uz shove, ak by to bolo vela tak normalny raise (toto si zapamataj: neraisuj podla superovho betsizingu, ale podla velkosti potu), na riveri shove uplne bez ohladu na velkost potu - cokolvek s tebou doslo na river plati allin rovnako ako mensi bet

Btw co je toto za turnaj ze ste takto deep?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Zajacekk 07 Máj 2011 13:56

7castle napísal:Btw co je toto za turnaj ze ste takto deep?

3e deepstack
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 23 Máj 2011 19:14

Zdravím, chcel by som vedieť, aký máte názor na to, keď hráč kombinuje CG s MTT, že nie je čisto MTT alebo CG hráč, ale že to kombinuje... Viem, že podaktorí to tak robia, niektorí si to vychvaľujú, niektorí zas hovoria, že nepripadá do úvahy... Pýtam sa preto tu Vás, či by ste mi tu nemohli hodiť najdôležitejšie klady a zápory... Zatím dík ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Chlpo1989 23 Máj 2011 19:22

Pozri temu prehľad fóra.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Zajacekk 23 Máj 2011 19:25

Chlpo vážim si ťa, rešpektujem ťa, ale niekedy človek na ten tvoj prehľad fóra nemá proste čas, musí robiť aj iné veci okrem hľadania veci na nete... Preto som to hodil do svojho blogu, nech nešpiním fórum, robím si veci čo musím robiť a občas kuknem, či sa niekto vyjadril... Ďakujem za pochopenie ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 23 Máj 2011 20:11

No keďže to myslím seriózne, spravil som si čas a naštudoval ten tvoj prehlad fóra, síce len tak zbežne, čiže možno som prehliadol, ale odpoveď na moju otázku som tam nenašiel... Sú rozpísané klady a zápory jednotlivých formátov pokru, ale aké klady a zápory má kombinácia CG+MTT, také som nenašiel. Ak to tam je, asi som fakt dosť vyťažený a v tom prípade sa ospravedlňujem.

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
Zajacekk

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!