sng grind
Re: Martinkov sng blog
To nebola ziadna hypoteza, len ma vzdy dokazu prekvapit microstakes hraci, ktori si myslia, ze ich herne nejako okradaju alebo manipuluju rozdavanie kariet v 2 dolarovych sitkach A logicky ak si z nejakeho dovodu myslim, ze ma niekde okradaju (rigged soft or wtf) tak tam nehram.
Btw. sitka som nikdy nehraval, ale nieco mi hovori, ze v poslednej ruke 11bb effective reshove proti 3bb fishy openu asi tiez nebude uplne uzasny.
Btw. sitka som nikdy nehraval, ale nieco mi hovori, ze v poslednej ruke 11bb effective reshove proti 3bb fishy openu asi tiez nebude uplne uzasny.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
sudden napísal:To nebola ziadna hypoteza, len ma vzdy dokazu prekvapit microstakes hraci, ktori si myslia, ze ich herne nejako okradaju alebo manipuluju rozdavanie kariet v 2 dolarovych sitkach A logicky ak si z nejakeho dovodu myslim, ze ma niekde okradaju (rigged soft or wtf) tak tam nehram.
ja mám také stavy, keď si myslím, že s PS niečo nieje v poriadku a podobne, pravidelne raz do mesiaca. ale za pár dní ma to vždy prejde. keby som si dlhodobo myslel že je to zmanipulované, tak tam určite nehrám
hrám online asi 8 mesiacov, som na 6 mesačnom BE stretchi a asi som toho tak moc neodohral, aby ma to niekedy nezlomilo. aj keď hrávam viac-menej zo zábavy (cez leto by som chcel ""full time" poker brigadnik job"), chcem aby sa mi v tom darilo a keď veci nevychádzajú, tak ma to trochu frustruje.
máte pravdu, s poslednou rukou som to asi prehnal. keby som 15 tablil, myslím že by som to hral inak
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Všetko je to len v tvojej hlave, žiadny vonkajší faktor nemôže ovplivniť tvoju hru a nemá zmysel hľadať príčiny svojho neúspechu inde ako v sebe. Jasne, v pokri je veľký faktor náhody ale s tým nič neurobíš. Ja som tiež akurát cashoutoval pred týždňom a čuduj sa svete hneď na to hotrun ako nikdy.
K tým rukám len toľko, že súhlasím s tým čo napísali ostatní, a tie neokomentované handy sú dosť tesné, záleží od súperov, ale veľké chyby by to nemali byť.
K tým rukám len toľko, že súhlasím s tým čo napísali ostatní, a tie neokomentované handy sú dosť tesné, záleží od súperov, ale veľké chyby by to nemali byť.
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
mám dosť. stačilo. chce to pauzu.
príšerný mesiac. za jediné pozitívum beriem len zisk SNG wizarda, ktorého mám so zľavou 80$. inak bolo všetko zle.
odohral som naoko málo, ale vzhľadom na to že je pomaly koniec semestra a starostí mám jak natentovaných, to bolo asi moje maximum.
no tristým turnajom to všetko začalo. ani sa mi to nechce nejako komentovať. riverovanie, runner runnerovanie, prepracovaný matrioška kill skill a 1000x a stále rovnako...
takže teraz dávam pauzu. možno sa za týždeň alebo 2 vrátim. snáď tá pliaga zo mňa zlezie a prejde na nejakého hot run Rusa
ostane mi na účte nejakých 25 tournament dollars, ktoré nemôžem cashoutnuť, tak možno s nimi rozbehnem nejakú menšiu challenge. ako za starých čias s 15 BI rollom
ak by niekoho zaujímal graf apríl, tu je
príšerný mesiac. za jediné pozitívum beriem len zisk SNG wizarda, ktorého mám so zľavou 80$. inak bolo všetko zle.
odohral som naoko málo, ale vzhľadom na to že je pomaly koniec semestra a starostí mám jak natentovaných, to bolo asi moje maximum.
no tristým turnajom to všetko začalo. ani sa mi to nechce nejako komentovať. riverovanie, runner runnerovanie, prepracovaný matrioška kill skill a 1000x a stále rovnako...
takže teraz dávam pauzu. možno sa za týždeň alebo 2 vrátim. snáď tá pliaga zo mňa zlezie a prejde na nejakého hot run Rusa
ostane mi na účte nejakých 25 tournament dollars, ktoré nemôžem cashoutnuť, tak možno s nimi rozbehnem nejakú menšiu challenge. ako za starých čias s 15 BI rollom
ak by niekoho zaujímal graf apríl, tu je
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
tu je druhý len neviem či tam tiež niečo budeš vidieť
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
davat sem graf odfoteny fotakom to co je uz za fail
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Because print screen is too mainstream
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
nevedel som to sem inak pridať ale aspoň si sa pobavil
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.