SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
Re: Micro SNG - PRO
michael163:
dakujem
ano 18tablujem to. zvladol by som aj 24, ale len zacinam a nechcem to silit.. radsej nejaky facebook/skype popri tom.
move up, bude ked dam bankrol.. snad v pondelok/utorok ked pojde tak ako doteraz.
matiapag:
jup, neviem robit video a komentovane uz vobec nie.. pretoze sam netusim co na tych stoloch robim proste sa snazim logicky uvazovat...
ta redline to je moja tajna "finta" ,ktoru zatial nechcem rozoberat.. chcem najprv zistit ci to funguje aj vyssie
A_Rimmer :
FR.
6max som este nikdy nehral, ani to neviem.
dakujem
ano 18tablujem to. zvladol by som aj 24, ale len zacinam a nechcem to silit.. radsej nejaky facebook/skype popri tom.
move up, bude ked dam bankrol.. snad v pondelok/utorok ked pojde tak ako doteraz.
matiapag:
jup, neviem robit video a komentovane uz vobec nie.. pretoze sam netusim co na tych stoloch robim proste sa snazim logicky uvazovat...
ta redline to je moja tajna "finta" ,ktoru zatial nechcem rozoberat.. chcem najprv zistit ci to funguje aj vyssie
A_Rimmer :
FR.
6max som este nikdy nehral, ani to neviem.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
zatial zmiesane pocity z toho NL25..
-
Tak som si vcera a dnes zahral opat trochu SNG..
velmi sa mi pacia zmeny ktore PS urobilo.
Hrajem 7$ turbo knockouty a skromne musim povedat ze nieje lepsieho hraca siroko daleko
+100$ bounty
+40$ Bop top skore
✓ 40% roi
✓ novy daily profit rekord
✓ 15+ tabling
✓ 10 hodinova session
✓ ziadna table selekcia
velmi sa mi pacia zmeny ktore PS urobilo.
Hrajem 7$ turbo knockouty a skromne musim povedat ze nieje lepsieho hraca siroko daleko
+100$ bounty
+40$ Bop top skore
✓ 40% roi
✓ novy daily profit rekord
✓ 15+ tabling
✓ 10 hodinova session
✓ ziadna table selekcia
-
..predstav si ze na vzorke 200 sng-turbo-18m BI 20$+ ...som mal 150% ROI ale nepripadal som si siroko daleko najlepsi
- Bimbambom
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
sorry, ale to ti neuverim mozno tak na vzorke 20 turnajov.. )
-
pocuj to si eliminoval len cca 80 hracov za 200 turnajov? to nie si moc velky zabijak.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Ja som na 1usd on demand sng spravil za jeden den takmer taky isty plus a naozaj niesom najlepsi siroko daleko....
Ale sebavedomie zavidim.
A drzim palce na WSOP ktore je tymto tempom za dverami
Ale sebavedomie zavidim.
- ComeToPapa
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
jonatanko napísal:pocuj to si eliminoval len cca 80 hracov za 200 turnajov? to nie si moc velky zabijak.
musis si uvedomit ze ty zaplatis 200x svoju bounty.. a ked chces byt na bounty aspon breakeven, tak potrebujes vyhodit 200hracov.. co sa nepodari v kazdom turnaji, kedze niekedy vypadnes este v prvych fazach. tym ze som na bounty zarobit dost vela, tak som vela hracov aj vyhodil, tj. som zabijak
ComeToPapa napísal:Ja som na 1usd on demand sng spravil za jeden den takmer taky isty plus a naozaj niesom najlepsi siroko daleko....
Ale sebavedomie zavidim.
Vdaka, v oktobry idem do Vegas.. dovtedy skusim este zlepsit live hru Gratulujem aj tebe k uspechom v 1usd ondemand sng.
-
V sobotu sa mi stala srandovna vec. Dokoncoval som Venus stovkovy orbit na 7$ turbo knockoutoch a celkom to slo vid graf vyssie..
Mal som 1425 bodov a este 13 hier k dobru tak som sa uz tesil na Bop tiket Ale co sa samozrejme nestalo, prehral som 11 hier zasebou a umiestnil sa na 25. mieste s 1475+-.. cize uplne fail.. To bolo niekedy okolo 17,00.. pozeram tak na tych 1475.. hovorim si "dpc mam na to urobit lepsie skore.." orbit sa uzatvara 24,00.. tak jebat ho zapol som dalsich 100sng
a dal som lepsie skore.. skoda ze to stacilo len na 12. miesto.. cize som si prilepsil o 10$ > (ak neratame to 50% roi)
no a dneska to bolo opet celkom srandovne.. pozeram na svoj BR, ej zapol som si rovno 30$ a 15$ turbo knockouty a doplnil vsetkymi 7$.. v podstate od rana regoval vsetko... vyslo mi to na nejakych 50% roi a priemerny hodinovy profit 100$
Mal som 1425 bodov a este 13 hier k dobru tak som sa uz tesil na Bop tiket Ale co sa samozrejme nestalo, prehral som 11 hier zasebou a umiestnil sa na 25. mieste s 1475+-.. cize uplne fail.. To bolo niekedy okolo 17,00.. pozeram tak na tych 1475.. hovorim si "dpc mam na to urobit lepsie skore.." orbit sa uzatvara 24,00.. tak jebat ho zapol som dalsich 100sng
a dal som lepsie skore.. skoda ze to stacilo len na 12. miesto.. cize som si prilepsil o 10$ > (ak neratame to 50% roi)
no a dneska to bolo opet celkom srandovne.. pozeram na svoj BR, ej zapol som si rovno 30$ a 15$ turbo knockouty a doplnil vsetkymi 7$.. v podstate od rana regoval vsetko... vyslo mi to na nejakych 50% roi a priemerny hodinovy profit 100$
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.