APminer napísal:APminer napísal:... (% neprodávám, výhru si nechám celou)
jak jsem řekl, tak se stalo
report asi v nedeli před večerem
doplneni reportustreda - Omahapres den jsem byl na sichte, tak jsem dosel pozdeji (3. level 100/200)... hned prvni handa K5suitT9, agresivni call, Baros na SB raise pot, Bali na BB reraise pot, ja opet agro call, Baros reraise pot, Bali call (jeho AI), ja do tretice call = AI - board AxJxQ
pak jsem uhral AAxx, KKxx a opet AAxx ...... bez rebuy, pouze addon ... 4.misto a +800
ctvrtek - volnonjn, planoval jsem bez pokeru, ale ukecali mne na nasi Strelickou Home Game ... turnaj za 200 nic, ale nejak chteli gamblit, domluvila se cash 5-10 a vysledek ; + 1500
patek - teamsdokonce jsem ja predal nejake zetony Frantovi ... jednotlivci +1000, teams +12000, bounty (Maca AI, ja najdu na SB QQ a podle poucky to nezahodim
... mela AT a ustal jsem to), sli jsme 50:50 = za 750 i s fee 6500
sobota - narozeninovy 100k GTD NEVER s buy-in nad 1000 Kc .... AKo raise = blindy doma, AJ raise = blindy doma, J9raise = blindy doma, AJs reraise = sebrany pot PF, double - z BTN raise, ja na BB najdu JJ a push, dostanu call a proti 22 ustojim ..... jinak nejcastejsi handy 94, 73, 62 ...
... v last 15 najdu JQ, push 5xBB a za mnou czlol ma 77 = KT532