Tak teď něco o mé cestě za bublinou

seat E-3, 25/50
1. handa - kuknu a mam 8d Joker

asi 3 handu jsem dostal KTo, raise 175, 1x call ..... dosla str8, takze jsem byl nad average,
hralo se slusne, zadne zvlastni divoceni, jen jeden calling station se odhazel pomerne rychle a vsechno do jednoho hrace (nakonec vyhral)
sem tam jsem si neco raisnul, vetsinou zahodili, na reraise jsem foldnul ja

asi v 5. levelu mne presadili na misto, kde sedel Blahdy, ktery uz byl ven, tady jsem byl svedkem smrti dalsiho brnaka (czlol), ktery s TT vletel do AA
pak stul zrusili a ja si opet vylosoval E-3, kde se pokracovalo ve stejnem zpusobu hry, takze se mi darilo udrzovat se okolo average
po zruseni stolu jsem si vybral B-7, kde jsem vydrzel az do hořkeho konce
average se zvedalo a tak jsem hral zpusobem dvou tlacitek (AI a Fold), kupodivu vetsinou aj podporeno kartama - sice jsem par ani nevidel, ale AK jsem jim obcas ukazal, takze muj push se nedockal callu (mozna proto jsem dosel tak daleko

posleze doslo obdobi, kdy opet zacaly chodit pouze "moje" karty - 73, 84, 83, 82 (asi 5x), ... tak jsem klesal k short
kolega, ktereho jsem znal od stolu E (mel asi 38k stack pri 600/1200/100) raisnul 5200- ja asi 12k - rikam pokud najdu obrazek, tak to tam jde cele - kouknu 8h Ks = push, on call, A7 na boardu dve 8 a double

pak opet system AI - fold, tak jsem si neco malo nakradl a opet byl okolo average
jenze pak se sesedalo a zrovna tak, ze nas bylo 6, z toho 4 short, ...
a pak prisla klasika :
800/1600/100, ja na SB cca 27k, UTG posle AI necelych 10k, zbytek fold, ja najdu AA = push, BB fold
a opet klasický AP flip - on otoci KK - uz K na flopu naznacilo, ze AP zese tento flip nevyhraje, turn a river to jen potvrdil

a pak se ostatni 2 shorti pro jistotu zdoublili, takze to nemohlo dopadnout jinak, nez ze na BB 4k jsem uz poslednich 9200 celkm tam hodil s Qc7c - a bylo vymalováno.
Díky všem, kteří mne "vyslali" na tento turnaj, ale KARMA je KARMA a s tím nic nenadělám
PS: omluva za úpravu , ale snad to vyluštite